UAOTZYV.COM

Pizza Day отзывы

Адрес Київ, просп. Науки, 26В
Метро Деміївська 1.16км
Телефон +380 (800) 33-44-55
Часы работы 10:00-22:00
Сайт pizzaday.com.ua
Рубрики Пицца на вынос, Пиццерия
Оценка 2.2 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Pizza day — вулиця Солом'янська, 24
Pizza Day — вулиця Ентузіастів, 7
Піцца Дей / Pizza Day — Львівська площа, 8
Pizza Day — провулок Політехнічний, 1
Похожие компании в категории
Mamamia! - Пиццерия — бул. Лесі Українки, 34
Mamamia! - Пиццерия — вулиця Васильківська, 18
Фора — вулиця Солом'янська, 40/4
Віпон — вулиця Іоанна Павла II, 4, 6, 909

Пиццерия Pizza Day на Науки отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ангелина
04 июня 2024 в 6:35

Замовила піцу через доставку Глово, замовила піцу пепероні, але приїхала сирна, звернулась до тех підтримки ПицаДей, сказала звертайтесь до Глово, глово сказали що в продовж 3 днів буде розглянемо ваш запит!
Тому якщо хочете скуштувати гарну і смачну піцу, замовте в іншому закладі, працівники тут спілкуються так, начебто ти їм щось винна і зобов'язана!

Вадим
24 мая 2024 в 8:10

Піца приїхала холодна, недопечена, ще й соус не поклали, в підтримці не відповідають, жахливе місце

Big
02 декабря 2023 в 1:15

15.12.2023
Замовив піцу Шпинат із грибами з доп. Сиром. Прийшов додому, відкрив коробку - побачив що в коробці не та піца, що я замовляв. Коли забирав замовлення, касир забрав чек. Забрав піцу приблизно о 21: 48, побачив, що мені поклали не ту піцу о 22: 15 (тобто після закриття магазину), відповідно не можу поміняти піцу, та ще й без чека. Гаряча лінія після 22: 00 припинила роботу. Висновок – перевіряйте кожну коробку з піцею прямо біля каси.
Що мені тепер з піцею робити не ясно, залишити як є, або вжити в їжу. Немає чека?

Константин
11 сентября 2023 в 2:46

Замовляв піцу Мʼясна з додатковим мʼясом, сиром і сирним бортиком. Приїхала просто звичайна мʼясна піца навіть без бортика.
Одразу подзвонив оператору, та сказала щоб я скинув їм фотки - відправив. Пройшов день ніхто навіть не читав. Дзвоню ще раз, і аж тоді вони прочитали моє повідомлення. На що мені відповіли що там не видно чи є ці допи чи їх нема. Так, навіть сирний бортик, не зрозуміло чи він є чи ні (дуже смішно).
Сказали що зі мною звʼяжуться, але ніхто і не звʼязався. Оператор спілкуєтся в тоні що це я винний, і що це я сам себе на гроші розвів)
Тому майбутній покупець знай що тебе разведуть на гроші і ти нічого не доведеш. Нікому не рекомендую даний заклад.
Ні грошей не повернули, піцу не переробили. Фотки прикріпляю, хай люди судять "чи є там сирний бортик чи нема":)

оитлдор
30 августа 2023 в 2:47

Дуже хотілося би, щоб Ваш персонал був ввічливим та привітним не тільки з Вашими "гостями", а і з усіма відвідувачами без виключення.
Те, що до Вас сьогодні "хтось" завітав в ролі кур'єра, зовсім не означає, що цей "хтось" не є Вашим постійним клієнтом.
На додаток скажу, що доволі лицемірно виглядає той момент, коли у Вашому закладі правила етикету розповсюджуються лише на тих людей з яких можна отримати пряму чи потенційну вигоду.

Роман
26 июля 2023 в 22:32

Сьогодні експериментували, заказали звичайну і з подвійною начинкою, (експериментували 2 рази за годину) і як ви думаєте? Вірно, вона нічим не відрізнялася зате 350 мільйонів зайвих питань ніхто не відміняввідмініть цю послугу, з подвійною начинкою і продавайте просто тісто

Анастасия
12 июня 2023 в 19:54

Піца огидна та керівник такий самий тип. Телефонувала особисто з ним лаялася кілька разів.
1. Замовила 3 ​​піци, а коли відкрила, то 1 була з начинкою ніби хтось переживав і виплюнув, а друга напевно з усіх інгредієнтів які були. Зайшовши на сайт, жодна піца не відповідала за інгредієнтами, яку я отримала.
2. Оформляючи замовлення на сайті вказана ціна за баночку кока-коли 0,33, а коли береш у холодильнику, то там 0,25. Мені сказали сміття, 0,33 закінчилися. На питання чому не вказують на сайті що немає в наявності сказали що це їхній одвірок. АЛЕ! Зробивши замовлення через пару днів, принципово знову замовила колу і що ви думаєте? ! Вуаля, кола 0,25 так і залишилася на продаж замість 0,33. Як почала дзвонити знову начальству по стійці біля готових піц біжить тарган.
Начальству говорю, так у Вас ще й таргани бігають, а знаєте що він сказав?) Я знаю, чекаємо на санстанцію. На питання то чому ви не закриті до закінчення всіх процедур, сказав так потрібно і так і мені взагалі все одно я скоро звільняюся. Коротше, краще через дорогу за тією ж ціною з'їсти дуже смачну шаурму

Всеволод
23 марта 2022 в 8:38

Вечно сгоревшая пицца и ее переделывают. Последний раз ждал час заказ, пришел забирать а пицца горелая. Переделывали. Не слушают заказ и когда попросил не добавлять ни в одну из 4 пицц ни оливок ни зелени так как аллергия, они что сделали? Правильно, добавили их и не заморачивались. Пицца на вкус норм и цена низкая, но ребята, угли кушать не хочется да и чувствовать игнор. Вы же в сфере обслуживания работаете. Уважайте клиентов а не на отцепись делайте работу

Александр
11 марта 2022 в 23:46

Пицца вкусная, ожидание 15 минут, персонал приятный. Но, маслины и оливки на пицце были явно лишними, перебивают вкус всего остального.

Катерина
03 марта 2022 в 20:15

Хорошая вкусная пицца по адекватным ценам. Даже некоторые известные пиццерии в Киеве не могут похвастаться таким вкусным тестом и соусом. Правда очень не хватает морской пиццы в меню и приходится её заказывать в другом месте.
Ребят, добавьте в меню морскую пиццу. Этот пункт увеличит количество ваших продаж как минимум на 10 %

Владислав
27 ноября 2021 в 18:32

Вкуснейшая пицца, прекрасное обслуживание и отличные повара! Тесто нежное как булочки младенца, сыр растягивается как резинка на рогатке, овощи будто бы только что с грядки! Вообщем всем советую! И отдельное спасибо персоналу!)

Добавить отзыв