UAOTZYV.COM

PIED-DE-POULE отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 2ГК2
Метро Почайна 1.96км
Телефон +380 (44) 344-85-27
Часы работы 09:00-21:00
Сайт p-de-p.com
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Косметолог, Наращивание волос, Визажист
Оценка 4.9 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
PIED-DE-POULE — вулиця Ярославів Вал, 19
PIED-DE-POULE — вулиця Богдана Хмельницького, 19/21б
PIED-DE-POULE — вулиця Шота Руставелі, 20
PIED-DE-POULE — вулиця Анни Ахматової, 44/11
Похожие компании в категории
Салон красоты el Studio — 19 3 корпус, фасад, вул. Левка Лук'яненка (Тимошенка, будинку
Provance Beauty Salon — просп. Володимира Івасюка, 4, корп. 3
Nail Studio Олівія — вулиця Багговутівська, 28
Barbershop LUMBERJACK — вулиця Нижній Вал, 15

Салон красоты PIED-DE-POULE на Володимира Івасюка отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лена
29 мая 2024 в 19:06

Дуже дякую топ-майстру Ірині за колір волосся про який я мріяла. Результат просто перевершив всі мої сподівання

Владислава
19 мая 2024 в 12:09

Дуже рада що мені колись порекомендували цей салон. Я одразу знайшла свого майстра. Майстер Ірина не лише професіонал, але й чудова та відкрита людина. Щоразу як приходжу довіряю своє волосся в її руки і я завжди неймовірно задоволена.
Дякую

Наталя
16 января 2024 в 4:33

Хочу висловити велику вдячність майстру Тетяні Нетреба!
Сьогодні отримала заряд позитиву від результату її роботи. Ніжність, легкість, краса
Професіонал-Майстер своєї справи!
Результат лікує як і волосся, так і душу)
Колосальний досвід, витончений смак, легкість в спілкуванні, увага до клієнта, створення образу - це все поєдналось в роботі Тані Нетреба)
Рекомендую спробувати та отримати задоволення

Виталина
11 декабря 2023 в 20:06

Дякую Тетяні за фарбування, вже місяць насолоджуюсь своїм волоссям. Дякую що робите нас красивішими і щасливішими

Ольга
25 ноября 2023 в 18:18

Вже кілька місяців обслуговуюсь у майстра-перукаря Тетяни Нетреби. Вперше була трошки злякана, оскільки майстер зробила блонд світлішим, ніж я припускала, я боялася, як позначиться на волоссі. Але волосся почувається чудово, і колір вийшов дуже вдалий. А стрижка, яку порадила майстер – це просто one love! Зирнула на себе новими очима після неї. Майстер чудовий, салон теж, прийду ще!

Наталия
24 октября 2023 в 15:43

Відвідала салон на Оболоні з метою зробити спа процедурки для незабарвленого волосся (детокси шкіри голови і догляд). Замовила процедури за однією ціною, нав'язали вдвічі дорожче. Так само нав'язали стрижку волосся по довжині, яке обламалося (до речі волосин 10 всього поламаних було, роботи 30 секунд і це коштувало 500 грн). А поки робила детокс шкіри голови та маску для волосся, супроводом йшло агресивне нав'язування різних продуктів для волосся: кремів, флюїдів, масок, шампунів. Незважаючи навіть на те, що у мене волосся в прекрасному стані, незабарвлене і шовковисте (майстер Ірина сама це помітила і говорила) і незважаючи на це і мої відмови, пропонували нові та нові засоби. Було дуже некомфортно перебувати там і замість розслаблення від спа процедур чекати, коли ці втюхування продуктів та розлучення мене на гроші припиниться. Також підійшла дівчина-бровіст і почала нав'язувати щось ще зробити в цей час: вії, брови, ламінування, що завгодно. Теж незважаючи на те, що бачила, що у мене густі довгі вії, а брови я сказала, що фарбую сама, і я відмовилася і від цих послуг.
Догляд за волоссям, яке складається з миття голови 10 хвилин, масочки 20 хвилин і стрижки до хвилини не повинен коштувати 2700 грн, це ж не ботокс для волосся і не кератин і цей догляд був не більше 45 хвилин. 2700 я заплатила замість 1900, на які розраховувала (а це і так значно дорожче, ніж цінник інших дуже пристойних салонів Києва, але повелася на рекламку в інтернеті). Від косметики та інших нав'язаних послуг я відбилася. Але бажання відвідувати цей салон більше точно немає. Цінник повинен не накручуватися по приходу клієнта, а відповідати обраним процедурам без розлучення на гроші. Клієнту має бути комфортно, тим більше в салоні такої цінової категорії, він повинен розслабитися і отримати якісну послугу, а не весь час свого перебування бути в моторошній напрузі і відбиватися від нав'язливих продажів. Крім того, майстер ставила багато особистих питань: чоловік, хто подарував дорогий браслет, який на мені, орендуємо житло чи живемо у своїй квартирі, чи працюю я на відсоток чи у власній організації
(по-перше це у будь-якому разі некоректні питання, а по-друге, я ж розумію, з якою метою: щоб далі розкручувати на гроші). Більшість питань були за межею дистанції, як для майстер-клієнт. Це також залишило неприємні враження.
Що стосується самої процедури, то так, відчуття свіжості та приємний аромат та блиск. Не більше того. Немов помила голову шампунем глибокої очистки і нанесла масочку будинку. Так, це просто доглядові процедури, дива я і не чекала, тим більше волосся і так у хорошому стані, але цінник на процедури дуже завищений, враховуючи ще й їхні схеми з розкручуванням клієнтів на додаткові процедури або варіант аналогічний, але дорожче (супердискомфортно психологічно терпіти всі ці спроби продажу 40-45 хвилин). Інтер'єр салону теж не відповідає такій завищеній ціні: виглядає усередині як підсобне приміщення. Атмосфери на двійку.
Загалом у Pied de Poule більше точно не повернуся: негативні враження, про які хочеться забути. Це все не про клієнтоорієнтованість. Бізнес бізнесом, але потрібно думати і про клієнта: його бажання та комфорт.
Так, напоїли каву, навіть кілька разів. За це дякую. Але, як ви розумієте, не заради кави я приходила.

Елена
28 августа 2023 в 0:14

Обожнюю салон на Оболоні за професіоналізм майстрів, уважність та повагу до клієнтів у кожній деталі
Можу сміливо рекомендувати майстра Литвиненко Марину (візажист-бровист) за найкращий макіяж, який витримав ріки сліз на весіллі та отримав купу компліментів)
Також, бездоганні зачіски, фарбування та догляд за волоссям довіряю майстру Нетребі Тетяні – вона дуже талановита)
Рекомендую відвідати салон і отримати задоволення від процедур і від результату

Наташа
29 апреля 2023 в 12:21

Від усієї душі дякую за атмосферність - затишно, приємно та хочеться повертатись!)
Бажаю відзначити: найперше - привітний персонал, який завжди увійде в положення (я була з 4 місячним малюком).
по-друге - якісна робота, стерильний інструмент та якісні матеріали;
по-третє - Дуже уважна і відповідальна майстриня Олена.
Бажаю вам усім так тримати, процвітання, наснаги та розвитку!

Анастасія
14 апреля 2022 в 21:48

Самый любимый салон️ хожу на стрижки, окрашивания, маникюр, коррекцию и покраску бровей и все очень нравится!

Особенно хочется выделить мастера по волосам Татьяну Нетребу, доверяю свои волосы полностью! И Марину Роман, визажиста и бровиста! Настоящий профессионал, всегда приятно поболтать и точно знаю, что работа будет выполнена качественно и все будет красиво️

Саша
20 января 2022 в 0:50

Дуже коректний сервіс, прям аж невагомий як вітерець. Зручне розташування.
І найголовніше те що зробили там з моїм волоссям - було найкраще що з ними було в цьому житті!

Sherri
20 ноября 2021 в 1:23

Чудовий салон! Привітний персонал, чудовий дизайн приміщення, надання послуг на відмінному рівні! Рекомендую!

Ірина
23 июля 2021 в 13:43

Я очень довольна качеством и профессионализмом работы мастера-стилиста Татьяны Нетреба. Спасибо Вам за индивидуальный подход и ошеломляющий эффект.

Виктория
10 июля 2021 в 10:27

Хочу порекомендовать этот салон красоты, особенно мастера Татьяну Нетребу, которая выполнила мне окрашивание волос в технике балаяж. Профессионально, качественно.

Егор
08 июля 2021 в 0:06

Я занимался открытием этого салона.
И могу задекларировать со всей ответственностью, что тут работает хорошая команда, особенно чуткие и внимательные руководители.

Смело доверяйте свою прическу/маникюр/макияж мастерам из PIED-DE-POULE.
Мы работаем каждый день над улучшением качества работы мастеров и предоставлением сервиса.

Марина
30 июня 2021 в 19:44

Отличный салон, чисто, уютно, хороший сервис, вкусный кофе, радушный коллектив, вежливые и заботливые админы. Хорошый ассортимент косметики по домашнему уходу. Бесплатние консультации по любому вопросу. Мастера предоставляют свои услуги паралельно, причем без дополнительных плат. Безопасная стерилизация инструмента (для меня это очень важно) Вобшем рекомендую.

Анна
29 июня 2021 в 13:03

Была на окрашивание в этом салоне. Ушла абсолютно счастливая и довольная результатом. Мастера настоящие профессионалы и очень приятные люди. Видно когда мастера знают и любят свое дело. Таким абсолютно доверяешь и не переживаешь за результат. Трепетное и заботливое отношение к своим клиентам. Постоянно предлагали чай, кофе, водичку. Рекомендую этот салон. Однозначно буду возвращаться снова и снова.

Ольга
20 июня 2021 в 9:01

Сегодня впервые после двухмесячного карнтина делала здесь маникюр. Ребята очень заморочились с чистотой: все в масочках, все дезинфицируют перед каждым клиентом, все инструменты обжигают в крутом атоклаве, который даже чеки выдает. Чувствовал себя в безопасности

Анастасия
19 июня 2021 в 18:30

Я в восторге! Делала уход за волосами дважды у мастера Сергея. Очень довольна, волосы рассыпаются в руках от нежности, эффект накопительный, со вторым разом волосы ещё лучше выглядят.

Женя
17 июня 2021 в 9:23

Була в салоні вперше. Дуже все сподобалось. Привітність персоналу, чистота і відповідальне ставлення до правил карантину. Але найбільше сподобався мій новий образ після карантину). Хочу подякувати чудовій майстрині Тетяна Нетреба за прекрасний колір мого волосся. Рекомендую.

Evheniia
07 июня 2021 в 4:04

Внимательный, вышкаленный персонал, удобное месторасположение. Особенно люблю своего мастера-парикмахера Елену Маслову. Она волшебница!

Добавить отзыв