UAOTZYV.COM

PIED-DE-POULE отзывы

Адрес Київ, вулиця Ярославів Вал, 19
Метро Золоті ворота 0.82км
Телефон +380 (96) 244-54-54
Часы работы 09:00-21:00
Сайт p-de-p.com
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Косметолог, Наращивание волос, Депиляция
Оценка 4.2 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
PIED-DE-POULE — вулиця Богдана Хмельницького, 19/21б
PIED-DE-POULE — вулиця Шота Руставелі, 20
PIED-DE-POULE — просп. Володимира Івасюка, 2ГК2
PIED-DE-POULE — вулиця Анни Ахматової, 44/11
Похожие компании в категории
Салон краси Wizard — вулиця Богданівська, 7A
Детская парикмахерская Симпа - Олимпийский — Tts Olimpiysʹkyy, Велика Васильківська, 72, 3 этаж
Nail Studio Олівія — вулиця Багговутівська, 28
ESTER Beauty Salon — вулиця Євгена Коновальця, 32Г, 32G

Салон красоты PIED-DE-POULE отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марианна
01 мая 2024 в 23:36

Ніка стриже мене вже 2 роки і вона чудова. Також чудова англійська для тих, хто не володіє українською. Салон добре укомплектований продукцією, і вони завжди допоможуть. Дуже рекомендую

Роман
30 января 2024 в 0:14

Дружина перукар з Франції, побачивши назву на французькій мові вирішила підстригтись:)
Підстригли на швидку руку, 40хв.
Не рівно, зранку перед дзеркалом рівняли.
Треба було чи сказати що Вам не цікаво і немає часу, чи зробити на совість.

Татьяна
24 января 2024 в 22:20

Була в салоні на стрижці і догляді у майстра Нікі і залишилася дуже задоволена Ніка дуже уважна, врахувала всі мої побажання, що стосується стрижки, допомогла підібрати мені догляд, я залишилася в захваті від результату рекомендую!

Марта
01 января 2024 в 6:46

Атмосфера салону чудова! Дуже раджу Ніку, неймовірно талановита майстриня, дала дуже доцільні поради щодо догляду за блондомм дякую!
запис пройшов швидко і дуже якісно!

Марина
05 декабря 2023 в 20:47

Персонал салону привітний, особливо Майстер Ніка знає свою роботу, та гарно виконала всі процедури.
Адміністратор салону привітна та доброзичлива.

Сервіс на рівні.

Кристина
12 ноября 2023 в 9:11

Вже довгий час стрижуся тільки тут, більш того і чоловік також. Чоловік обирає майстра Максима, завжди приходе додому гарненький
Я ж біжу за стильною зачіскою до майстрині Ніки, бо твердо знаю, що потім радітиму своєму відображенню у дзеркалі)
Особливо приємно те, що навіть якщо я не до кінця розумію, що саме я хочу або вагаюсь між чимось, мені завжди попадать, пояснять і зроблять топ зачіску

Вероніка
11 ноября 2023 в 14:18

Неодноразово ходила до Марії Лихолат, чудова майстриня, неймовірні роботи! Дуже задоволена останнім фарбуванням)

Ирина
25 октября 2023 в 21:57

Це просто салон по викачуванню грошей! Тиждень назад робила тонування, попросила фарбування в мій колір (освіжити, зафарбувати сивину), одразу запитала вартість, майстер сказала близько 4 тис грн. Хоча на сайті на мою довжину найдорожче фарбування вартує 3200. Коли мені впарювали лікування, стрижку ітд я відмовлялася, знаючи вже що це + 2-5 тис + буде. В результаті, Мене пофарбували в не мій колір, мені зовсім не сподобалося. Коли я про це повідомила, мені просто сказали «я знаю що роблю» типу замовкни плюс нав’язали комплекс що волосся треба лікувати чимось. Що дуже плутаються кінці і я вам хоч їх «підстрижу». Коли на касі я розчарована стояла, адміністратор мені повідомила, що за все потрібно сплатити 5400. На питання за що? Майстер вийшла курити, а Адмін нічого не відповіла. Тупо розводняк на гроші, майстри безрукі, попасти в тон не можуть. Такаж хрінь була із моєю подружкою, де за укладку взяли замість 1500 грн 4 тис! За те що «помили» кондиціонером. Я і мої друзі ніколи більше не прийдемо в цей салон. І вам не раджу.

Ольга
13 октября 2023 в 5:41

Мені зіпсували волосся доглядовою процедурою Tokyo Inkarami і вже другий тиждень якийсь склад не вимивається з усієї довжини. Спочатку майстер сказала, що переобтяжила мені волосся стилізуючим засобом, а потім коли я зателефонувала в салон спитати чим мені відмити цей засіб мені сказали, що така реакція виникла через попередні процедури (про які майстер знала) і що вони не знають коли вимиється цей склад. Шкода, через такий підхід мені тепер невідомо що робити.

Natascha
13 июля 2023 в 22:15

Майстриня Маша точно зрозуміла, що я хочу і зробила дуже класну зачіску, я супер задоволена <3

Катерина
19 июня 2023 в 9:32

Хороший затишний салон в центрі міста. Ходжу до топ майстра по фарбуванню Марії Лихолат. Рекомендую, якщо ви шукаєте майстра, який не спалить волосся та зробить красу:) Airtouch, сонячні промені, фарбування коріння та тонування - без жодних сумнівів Маша відмінно підбере фарбники для найкращого результату!

Саша
16 июня 2023 в 15:28

Робила складне фарбування волосся у майстра Марії, залишилась задоволена результатом як завжди на висоті. Знаю її вже досить довго і завжди повертаюсь за якісною стрижкою та фарбуванням тільки до неї. Любить свою справу, а це надзвичайно важливо.

Алексей
08 июня 2023 в 2:28

Майстриня Марія Ліхолат як завжди на висоті, добре відчуває клієнта та чого він бажає, вміє підтримувати бесіду але не нав'язується.
Салон затишний, тут привітно, місце нагадує сімейні італійські ресторани, де до тебе ставляться як до цінного гостя, на противагу дорогим пафосним салонам.

Lesia
22 февраля 2022 в 11:39

Отличные мастера. Великолепие оборудование и косметика. Однако будьте осторожны! Особенно если записываетесь заблаговременно. Администрация забывает напомнить о визите, особенно в предпразничные дни, а вы можете забыть, заработаться. Я так дважды осталась без маникюра и педикюра перед майскими и новым годом. Странно что нет такой опции, есемески присылают с уведомлением уже везде! Кроме как тут. Больше не приду.

Дарья
15 января 2022 в 9:32

Перед тем, как сделать окрашивание, я посмотрела инстаграм и позвонила спросить, на каком бренде они работают? На la biosthetique? Мне сказали да. Ну и в инсте они этим хвалятся. В итоге оказалось, что окрашивание мне делали вообще не пойми на каком бренде, а лечение на шварцкопф. Извините, но если бы я хотела услуги на этих брендах, я бы пошла в салон на татарке.

также делала укладку и макияж. Укладка - супер. Макияж - ужас. Вообще не под мое лицо и глаза.

Саша
22 октября 2021 в 7:29

Это место где креативность и безпричинностьь лучших мастеров Киева! Вдохновляют найти тот образ который органично выделяет тебя

Анна
05 сентября 2021 в 7:37

Сегодня делала процедуру по восстановлению волос у мастера Юлии, вышла чувствовала себя королевой. Спасибо огромное за профессионализм и что несмотря на отсутствие воды, все сделали быстро и комфортно для меня. Цены, относительно других салонов, тоже порадовали.

Инна
01 сентября 2021 в 10:34

"Театр начинается с вешалки", так?
Я попередила салон, що відгук буде. Отже, по пунктам. Процедура: зняття гель-лаку, манікюр, покриття гель-лаком.
1. Чекала на свій час 22 хвилини. Вибачень від адміністраторки нуль. Від майстра почула "извините що я вас задержала" в кінці процедури, але було вже все одно, далі зрозумієте чому.
2. Майстер нервова. Я, чесно кажучи, була здивована такій роботі, тому що моїми пальцями просто швирялися) Порізала один палець пилкою, але при такій роботі я була рада що тільки один)
3. Процедура 1 годину 50 хвилин. Для мене це довго. Я звикла максимум на 1 год 10 хв)
4. Вибір покриття дуже малий. Я б сказала вибір взагалі відсутній. Жовтий колір 2 відтінки, один з яких просто треба одразу в смітник викинути.
5. Кава? Чай? Ні, такого тут не чекайте. Можливо пропонують постійним клієнтам, не виключаю.
6. Української тут не чути, якщо кому принципово.

Одну зірочку ставлю за те, що результат процессу непоганий, манікюр виглядає достойно. Але я більше сюди ніколи. Спробую ще цю сітку на Хмельницького. Подивимося як там приймають новеньких)

tania
28 августа 2021 в 11:35

В восторге от салона не только я, но и мои волосы! Колорист Елена - это мастер от Бога! Человек, который не просто любит свою работу, а кайфует от того что делает! Видно, что разбирается в своём деле на все 100, работу делает очень кропотливо и качественно! Наконец-то у меня такой цвет волос, о котором я мечтала всегда. Очень благодарна и счастлива!

Tania
20 августа 2021 в 15:21

Очень понравился макияж от мастера Татьяны. Подчеркнули всю красоту, скрыли все недостатки. Я счастлива.

Добавить отзыв