UAOTZYV.COM

Підлога для всіх ламінат, паркет, вінілова плитка

Адрес Київ, вулиця Обсерваторна, 13/15
Метро Університет 1.27км
Телефон +380 (96) 149-84-84
Сайт instagram.com/laminat_laminetti
Рубрики Магазин напольных покрытий, Поставщик ламината и половой доски
Оценка 4.5 8 отзывов
Похожие компании в категории

Підлога для всіх ламінат, паркет, вінілова плитка отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
02 января 2022 в 0:22

Очень приветливые консультанты. Мастера свого дела. Знают всё о ламинате. Помогают подобрать. ОЧЕНЬ ТЕРПЕЛИВЫ! Не смотря на то, что я к ним приходила не один день и мучила их своими вопросами. В конечном итоге ламинат я купила в другом месте, так как думала, что цвет мне не подошел и немного ошиблась (Зато плинтус и монтаж заказала у них и не прогадала.
Если хотите получить заряд позитива и при етом качественное обслуживание - вам точно нужно к ним на консультацию)

Валентин
19 апреля 2021 в 18:01

Написав їм відгук на сторінці інстаграму, вони його видалили.
Пишу ще тут, хлопці продають ламінат AGT по ціні 260 грн. За м2. Та безкоштовна доставка до підьїзду.
Но на сам перед ламінат якщо чесно, до дуже поганий, краще брати щось більш краще ніж цей ламінат.
Хотя хлопці Вам будуть казати, що це самий кращій варіант. Вологостійкий, дуже гарний к подряпинам. Все це, нагла брехня. Вони не цінують своїх кліентів, якщо так можуть брехати.
Ламінат, дуже не стійкий до води.
Дуже легко знімається краска по краях ламінату.
Часте повторювання однакових планок. Тобто дуже помітно, що це не паркетна дошка. Хоча і має 3д рисунок, це мабуть один із плюсів цієї підлоги.
Не рекомендую цей магазин, у них в голові тільки «як взяти гроші с клієнта», а не то якби так зробити щоб клієнт буд задоволений.

Доктор
15 января 2021 в 20:00

Гарний вибір ламінату та паркету. Продавці не "парять", а якісно та квалфікаовано консультують. Рекомендую!

Лидия
05 января 2021 в 18:19

Всё замечательно, осталась довольна! Нашла то, что искала - ламинат отличного качества по очень доступной цене. Большой выбор, внимательное отношение к покупателю. Молодцы) Рекомендую!

Лена
02 января 2021 в 22:47

Долго думала какой выбрать ламинат, была во многих салонах, но когда приехала в этот магазин была приятно удивлена ассортиментом. Мне профессионально подобрали цвет и марку ламината на котором я остановилась. Большое спасибо за ваш сервис! Выбрала ламинат фирмы AGT, всем рекомендую.

Коля
02 января 2021 в 10:37

Звернувся до цієї фірми, після невдалого спілкування з аналогічною фірмою. Тут мені сподобалась консультація, підхід до клієнта. Ціна не вища і не нижна ніж у конкурентів, але робота менеджерів на висоті! Замовив 35 метрів турецького ламінату, отримав в подарунок підложку та безкоштовну доставку. Замолвення хлопці виконали за 1 день. Буду рекомендувати друзям. Дякую.

Taras
04 декабря 2020 в 8:03

Клієнтоорієнтований персонал, знають свою справу. Все виконано в домовлені терміни. Беруться за нестандартні та складні замовлення, в той час як інші відмовляються. Професійна консультація та підхід до справи.

Ирина
01 февраля 2020 в 0:17

Покупали с мужем ламинат в этом магазине. Большой выбор, отличные цены, качество на высшем уровне. Отдельное спасибо менеджеру за профессиональную консультацию и правильный подход. Доставили быстро и качественно уложили. Всем довольны, рекомендую!

Добавить отзыв