UAOTZYV.COM

Піцерія IQ Pizza отзывы

Адрес Київ, просп. Червоної Калини, 75
Телефон +380 (68) 115-10-10
Часы работы 10:00-22:00
Сайт iqpizza.com.ua
Рубрики Пиццерия, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Пицца на вынос
Оценка 3.6 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Піцерія IQ Pizza — вул. Оноре де Бальзака, 66
Піцерія IQ Pizza — просп. Червоної Калини, 60/10
Піцерія IQ Pizza — просп. Червоної Калини, 89
IQ pizza — вулиця Радунська, 40
Похожие компании в категории
Mamamia! - Пиццерия — просп. Червоної Калини, 43/2
Domino's Pizza — просп. Червоної Калини, 61В
Гастрономическая лавка Маленькая Италия — вулиця Олександри Екстер, 11
Domino's Pizza — Глобал UA, вул. Оноре де Бальзака, 2А

Піцерія IQ Pizza на Червоної Калини отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Даша
30 мая 2024 в 21:42

Замовляли тут піцу з собою, почали куштувати і помітили, що оплаченого нами сирного бортику в ній немає! Оскільки час наближався до закриття, а ми були далеко від закладу, ми зателефонували на їх гарячу лінію і передали цю інформацію. Нас попросили зробити фото чеку і піци і зачекати дзвінка керуюючого, який і вирішить з нами це питання. Так ось, дзвінка чекаємо уже 4 дні. Мабуть, таке ставлення до своїх клієнтів у них нормальне. Надурити людей, сказати «ми їм всім ай-яй-яй» і зникнути. Гроші при кармані, всі задоволені. (Окрім клієнтів звісно)
Нам радили заклад і казали що дуже смачно. Нам теж було смачно, особливо смачним був сирний бортик за 70 грн, якого не існувало)

Маша
24 января 2024 в 22:50

Брала піцу по акції перший раз, за хвилин 20 приготували швидко, піца гаряча і смачна. Єдиний мінус що заклад маленький, треба взяти їжу з собою або замовити через доставку

Екатерина
20 ноября 2023 в 22:04

Це якийсь жах і я просто в шоці, у нас з коробки піци вибіг ТАРГАН. Я не якийсь конкурент який хоче заплямувати репутацію, не перший раз беру і мене все влаштовувало, піца смачна і персонал хороший, але коли я це побачила це жах.

Анна
06 ноября 2023 в 14:08

Дуже смачна піца, доступні ціни, великий вибір достатньо піц. Та інших страв (нагетси, картопля). Рекомендую.

Радунь
22 октября 2023 в 21:05

Дякую вам дівчата за смачну піцу!) Все було на вищому рівні, найкраща піцерія на районі) Чудове обслуговування, приємна атмосфера) Дуже подобається зміна дівчаток, Ані і Віки, завжди усміхаються, і роблять настрій на цілий день) Піцца

Катя
19 октября 2023 в 14:42

Супер смачна піца, швидко роблять, видно робоче місце там все чисто. Приємне обслуговування. Не вперше беру піцу BBQ, чому саме в цій піцерії вона смачніше ніж в інших від цієї мережі. Рекомендую!

Даниил
18 октября 2023 в 2:23

Був сьогодні в цій пиццерії і емоції просто зашкалюють! Піца тут - справжній шедевр. Я взяв їхню піцу та вперше скуштував її - це просто екстаз для смакових рецепторів. Тісто було хрустким, начинка - надзвичайно смачною та ароматною, ще хочу підмітити сирні бортики - це взагалі дещо неможливе. Обслуговування було чудовим, дружні та уважні робітники створили дуже затишну атмосферу. Раджу кожному відвідати це місце - ви отримаєте тільки позитивні емоції!

Ян
05 октября 2023 в 9:26

Найкраща бюджетна піца. Ціна < якість. Якщо обирати серед інших точок, то тут найсмачніше. Ходили друзьями, з родиною і будемо ходити. В магазині чисто, персонал привітний, можна посидіти всередині, постійно радують цікавими пропозиціями.

Виталий
28 сентября 2023 в 16:10

Хочу поділитися своїми враженнями від цього закладу) гарний заклад, добрий і чемний персонал) особливо хотів би відмітити зміну двох дівчат) дівчата майстри своєї справи, з таким персоналом хочеться все більше і частіше відвідувати цей - чудовий заклад) приємна атмосфера, в закладі все чісто та охайно, смачна піца а піта то взагалі любов)
Все так по домашньому взагалі не хотілося уходить) мені все сподобалося, рекомендую всім!

Оля
17 сентября 2023 в 15:30

Замовляли піцу не перший раз все було смачно та швидко. Замовили останній раз велику піцу з сирними бортами, мало того що сир був не в бортах, а за ними тісто світилося до такої його розкатали, тіста не було і пів см в товщину. Дякую за зіпсований вечір коли замість піци з сиром поїли просто сир. І ще одне скажіть будь ласка навіщо вам гаряча лінія коли подзвонивши по ній, оператор сказав з вами зв'яжуться протягом трьох днів!? Ніхто не подзвонив

Дмитрий
02 сентября 2023 в 12:47

Дуже смачна піца
але.
Якщо поспішаєте, то будете здивовані "гарним сервісом"
Вже вдруге брав там піцу, сказали почекати 25-30 хвилин, а коли приходиш через 35 хвилин а тобі кажуть почекати ще 10-15 хвилин це просто не в'які ворота не лізе

Добавить отзыв