UAOTZYV.COM

Піцерія IQ Pizza

Адрес Київ, вул. Оноре де Бальзака, 66
Телефон +380 (68) 115-10-10
Часы работы 10:00-22:00
Сайт iqpizza.com.ua
Рубрики Пиццерия, Кофе с собой, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Пицца на вынос
Оценка 3.5 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Піцерія IQ Pizza — просп. Червоної Калини, 75
Піцерія IQ Pizza — просп. Червоної Калини, 60/10
Піцерія IQ Pizza — просп. Червоної Калини, 89
IQ pizza — вулиця Радунська, 40
Похожие компании в категории
Mamamia! - Пиццерия — просп. Червоної Калини, 43/2
Domino's Pizza — просп. Червоної Калини, 61В
Гастрономическая лавка Маленькая Италия — вулиця Олександри Екстер, 11
Domino's Pizza — Глобал UA, вул. Оноре де Бальзака, 2А

Піцерія IQ Pizza отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
09 февраля 2024 в 11:29

Дуже любимо цю піццу і регулярно замовляємо. До самої піцци претензій немає взагалі, одні компліменти.
Але зробіть щось з вашими умовами замовлення, єдиний робочий варіант це прийти ногами і замовити в піцерії (це в еру коли все робиться через телефон), щоб додзвонитись для замовлення треба витратити купу часу на очікування, операторам колл центру абсолютно все рівно на те замовите ви в них щось чи ні, сьогодні отримала фразу: сходіть в піцерію та запитайте чи вони можуть зробити велику піцу (), на відповідь що немає такої можливості і тоді нічого замовляти не буду почула «гарного вечора». Вибачте, але маркетинг та продажі трошки не так працюють. Застосунком користуватись також неможливо. І ця історія повторюється щоразу, вже б краще виставили просто телефони піцерій для замовлення, було б більше змісту.

Карина
29 декабря 2023 в 8:49

Завжди все смачно, тісто відмінне та начинки багато! Беремо у вас щотижня різні піци. Але єдиний мінус, що немає напоїв у меню… або просто в Глово не додані, не знаю. Але через це довелося замовляти доставку в несмачних конкурентів Додайте колу хоча б

Татьяна
12 октября 2023 в 14:24

Привезли через годину після назначеного часу. Піца холодна, тісто дубове, замість салямі незрозуміла ковбаса.

Hole
30 сентября 2023 в 11:47

Співпрацюють з Глово, де ставлять націнку на піццу, тобто нас просто намахали. Сама піцца була абсолютно ніякою на смак. Раніше були постійними клієнтами, вже не будемо, тому що нас нас заробили гроші з повітря, ми просто переплатили ні за що. Я не знаю чия націнка, бо Глово каже на заклад, а заклад на Глово. На клієнта заклад клав з високої гори.

Михаил
04 августа 2023 в 5:09

Спасибо вам. Заказывал 4 сыра с бортом и доп гаудой. На доставку - порадовать барышню. Сделали. Доставили. Благодарю ребятки (если не ошибаюсь - Ксюша администратор была тогда).

xDrTxTeam
01 августа 2023 в 17:39

Жахливо, мені доставкою привезли піцу з вже чорним айсбергом. Це жах, людина ж бачила що салат вже не придатний до вживання. Це абсолютна халатність. Я ж міг отруїтися! В другу піцу насипали перцю що їсти не можна.

Женя
17 июля 2023 в 14:59

Раніше купляв тут, і не раз, все було чудово і ціна і якість, але останнім часом замість бекону нормального почали ложити куски сала, і це не в одному закладі а в двох таке саме. Дітям не сподобалось, прийшлось викинути, і правда мені теж, останній раз брали, дякуємо.

Таня
06 июля 2023 в 18:13

Дуже смачна піцца.
Від замовлення до доставки пройшло 20 хвилин, тому смакувала гарячою, дякую за швидкість і якість, так тримати

Марина
06 июля 2023 в 3:23

(ситуація з піцерією на Червоної Калини 75, просто їх не має на картах, але все одно стосується всієї мережі)
Замовили піцу на сайті, прийшли у вказаний час за замовленням. Кажуть що нема такого у нас. Окей, телефонуємо в підтримку. Відповідають, що є таке замовлення, але не знаємо що там не так, вирішуйте самі. Довелося замовляти ще раз на місці і знову чекати.
Також на сайті є послуга доставки і коли вже все обрав, вказав всі дані і тицяєш "підтвердити" пише що доставки не має.
Також на сайті не має розділу для скарг або з підтримкою (окрім контактних номерів). Отакої!
Тому за сервіс - 0 балів.
Сама піца одна з кращих, але ситуація настрій зіпсувала.

Михаил
31 мая 2023 в 4:50

Спасибі вам. Замовляв 4 сири з бортом і додатковою гаудою. На доставку – порадувати панянку. Зробили. Доставили. Дякую дітлахам (якщо не помиляюся - Ксюша адміністратор була тоді).

Женя
09 мая 2022 в 19:44

Мне очень не понравилась пицца, начинки мало тесто среднее и главное очень не сбалансированно и не красиво выложили начинку, вообщем больше не беру там, в Сильпо вкуснее.

Koctuk
22 марта 2022 в 10:46

Ингридиентов кладут на 3 рубля, наверное. Покупал пиццу, а дома обнаружил тесто с парой кусочков мяса (мелких) и 4 дольки помидора. Может повар попался хитрый, не знаю, но проверяйте заказ каждый раз, не ленитесь!

Саша
15 марта 2022 в 10:57

Отличное место со вкусной пиццой, приятными работниками и быстрой готовкой. Если думаете, идти ли в эту пиццерию, мой ответ - несомненно да.

Mur
11 января 2022 в 20:10

Всегда беру у вас пиццу, а теперь не буду, обманули. Брала Маргариту плюс добавки, прийдя уже домой увидела что в чеке посчитали и лук, и сыр тостерный а в пицце этого не существует. На картинке указан чек и пицца без 2 доп ингредиентов

Opra
17 декабря 2021 в 12:52

Всегда брали неплохую пиццу с сырами в бортах. Простенькая но миленькая. Сегодня нас угораздило заказать 4 мяса. И решили с пустыми бортиками. Наверное это месть пиццайол, что не взяли сыр. Пицца была с кусочками колбасы и курицы, но основной вес это кабачковая икра. Борта сожгли до черного цвета, икра в печи стала кислятиной. За что вы с нами так?)

користувач
06 ноября 2021 в 8:12

Покупали пиццу Маргариту и попросили без петрушки, в конечном итоге она с петрушкой и выковыривать ее тяжело и потом не хочется кушать (
Ещё заказывали BBQ только уже без лука попросили, тоже самое что с петрушкой.
Просьба пожалуйста прислушиваться персоналу к топу без чего делать, так как у человека возможно может попасться с аллергией на петрушку в последствии чего будет ему плохо.

diBooO
25 октября 2021 в 3:29

Очень понравилось это место, обслуживание на высшем уровне, быстро готовят и сама пицца невероятно вкусная. Рекомендую каждому посетить данное место!

Саша
13 октября 2021 в 4:14

Очень качественное обслуживание, пицца была горячая. Хоть я и был последним посетителем меня встретили и провели улыбкой доброжелательный персонал. В отличии от вашей пиццерии на Радунской. Сюда хочется возвращаться.

Саша
13 сентября 2021 в 16:18

Пицца Альфредо это просто космос) хватает на компанию с 3 человек. Цена тоже очень доступная по сравнению с другими пиццами

Станислав
12 сентября 2021 в 6:45

Вчера заказывал большую Гавайку для именинницы, которая была сосной, так был обрадован скидкой в 10%, а времени заняло приготовление 12мин, как и было заявлено)
Вкус не передам, так, как, нужно пробовать и наслаждаться! ;)

Добавить отзыв