UAOTZYV.COM

Pesto Cafe

Адрес Київ, вулиця Михайла Гришка, 3а
Метро Позняки 0.27км
Телефон +380 (50) 315-64-69
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.pesto-family.com
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Доставка пиццы, Пиццерия, Пицца на вынос
Оценка 3.9 40 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Песто Кафе — Дніпровська набережна, 33
Pesto Cafe — вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 4
Pesto Cafe — вулиця Андрія Малишка, 3а
Pesto Cafe — вулиця Іоанна Павла II, 5
Похожие компании в категории
Pizza House — просп. Миколи Бажана, 14
Carpaccio restaurant — Дніпровська набережна, 25
Мафия — Khar'kovskoye shosse, 144А
Оливка — вулиця Братства тарасівців, 3

Pesto Cafe отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
29 декабря 2023 в 19:41

Жахливе місце, націлені аби більше грошей заробити, абсолютно плювати хотіли на клієнтів, не рекомендую!

Марина
22 декабря 2023 в 19:38

Були 01.01.24 все сподобалося страви смачні особливо бульойн на ранок 01.01.24) не зважаючи на тривоги ми прийдемо обов'язково до Вас

Да это я
19 ноября 2023 в 1:15

Чудовий заклад! Їжа на висоті! Дітям сподобалася дитяча кімната, запросили на майстер-клас, обов'язково прийдемо

suicide
10 ноября 2023 в 8:20

Вперше з чоловіком прийшли повечеряти в Песто Кафе і не помилилися! Їжа дуже смачна, персонал привітний. І окремий лайк за добре підібраний україномовний плей-лист. Завітаємо ще!

Дарья
01 ноября 2023 в 20:44

Святкували день народження дитини в pesto cafe в ТРЦ Аладін, заздалегідь обговорили всі деталі на який час яке саме буде розсадження гостей, але коли прийшли все було не так як планувалось і ця неорганізованість не сподобалась і настрій вже був зіпсований. Потім начебто було все не погано, до моменту винесення піньяти вона була геть не така яку ми заздалегідь обговорили і замовили, на що адміністрація просто сказала що це ж не ми робимо її тобто усі питання до тієї людини яка її робила і приймала замовлення. Далі був торт, мене не попередивши - в торт запхали свічки які в них були, хоча я приготувала заздалегідь свої свічки які будуть гармонійно пасувати до торту (для мене це було важливо) на моє зауваження адміністратор сказала та в нас є свої свічки і тобто вона може переставити на наші свічкитак як я не хотіла щоб торт вийшов в дирочку я вже погодилася на ті що вже впіхнули без мого відома. Далі був майстер клас для діток з приготування піци яку теж ми обговорювали щоб вона була кругла а не овальна як вийшло, і із-за того що вона була не такої форми як хотів мій син він її не їв. На моє зауваження чоловіку який проводив майстер клас чому піца не кругла а овальна він відповів що його ніхто не попереджав на останок я попросила розрізати торт і запакувати кожний шматочок окремо але є але, всі ці коробочки з шматочками торта були брудні-липкі в торті, потім коли почали збиратися вже додому чоловік попросив запакувати закуски з собою які залишилися, так їх запакували ковбаси сири яблука томати все в один судок що на ранок все прокисло. І ще додам - без нашого відома додали 10% чайових до рахунку, хоча такі речі обговорюються з клієнтами а не встановлюються на абум, фото додам лоточків що вони дійсно були брудні і чек де я могла залишити менший % чайових, тому що на 10% офіціант який ще був з перегаром не тягнув.

Леся
03 октября 2023 в 6:34

Замовили доставку через Glovo, вказано 40-60 хвилин. За годину двадцять служба підтримки повідомляє, що замовлення на фінальній стадії приготування і буде незабаром віддане кур'єру. Хотіли скасувати замовлення, скасування можливе лише з повною оплатою закладу. Бо ж його почали готувати. За жодних умов повернення грошей не передбачено

Анна
30 сентября 2023 в 20:44

Це жах! Очікування їжи, а саме салат і брускети 65 хвилин!
Попереджали, що буде затримка, але.

Саша
12 сентября 2023 в 22:28

Дуже гостинний ресторан.
Швидке обслуговування, страви дуже смачні. Котлети по-Київськи з молодою картоплею та піца з томатами просто неперевершені. Від відвідування отримали максимум задоволення.
З радістю відвідаємо вас ще

Лидия
22 августа 2023 в 18:50

Розкажіть мені, як можна принести моє замовлення на сусідній столик, віднести його на стійку кухні, а потім принести на стіл, як ні в чому не бувало? Що за ставлення до клієнта? Якщо у вас офіціанти таке собі дозволяють – це рівень забігаловкі у переході. І жодне вибачення адміністратора тут не допоможе. Змінюйте ставлення до клієнта.

Анастасия
17 августа 2023 в 18:35

Замовляла від сюди доставку, на сайті не вказано, що доставка тільки з 10 ранку (це можна дізнатися від оператора)
Піца (4 м'яса) їхала дуже довго і в результаті приїхала холодна
М'ясо ніби полежало не перший день, смак старого сала в ковбасі! Курка обвітрена, просила гостре (прохання зовсім не почуте)
Гроші на вітер одним словом

Вика
26 июля 2023 в 18:27

Враження від цього закладу просто супер!
Смачна їжа з чудовою подачею та дуже хороше обслуговування)

Виктория
08 апреля 2022 в 0:05

Були вчора з малечею та чоловіком. Дуже вишукана кухня. Малому сподобалась дитяча піцца. Нас обслуговувала офіціант Карина, дуже уважна та вічлива. Сервіс на вищому рівні.

Наталья
25 марта 2022 в 20:48

Все смачно! Особливо капучіно з бейлісом неперевершений смак! Рекомендую! Дякую офіціантам за охайність, кулінарам за витончені смаки!

Anastasiia
08 марта 2022 в 17:51

Прекрасно, что есть место, куда можно придти с детьми! К сожалению, на нашем массиве их совсем не много. Для малышей есть игровая зона, насколько я понимаю, с аниматором в некоторые часы. Для деток по-старше есть приставка. Туалет/посуда чистые, а для меня это много значит. Не высокая кухня, но перекусить самим и накормить ребёнка довольно вкусно - можно. Если официанты не совсем в запаре - улыбнутся) Кстати, несколько раз заказывала пиццу с доставкой отсюда. В общем, хорошее место для того, чтоб спокойно пообщаться с мужем, пока ребёнок играет)

користувач
06 марта 2022 в 13:53

Чудовий ресторан, приємний колектив, смачна кухня, а дитяча взагалі бомба, обов'язково повернемося

divide
02 марта 2022 в 17:59

200 грамм острого томатного супа без кусочка хлеба за 98 грн. Попросить стакан воды не выйдет, фильтр сломан. Поэтому покупай моршинскую 0,33 за 40 грн. И все это веселье в одном метре от новуса.) лучше сходите в салатерию.

Максим
17 февраля 2022 в 13:54

Очень даже неплохо. Вкусная пицца. Если напортачили, то переделают и карточку на бесплатную пасту дадут. Есть счастливые часы 1+1 на пиццу и пасту.

Анна
11 февраля 2022 в 4:05

Миле місце. Для любителів сиру дуже раджу нову страву - бурата запечена в трюфельній пасті на подушці з помідорів. Дуже ніжна і поживна страва.

Женя
08 февраля 2022 в 20:20

Заказал доставку, самое интересное заказ был в Vapiano, адрес выбил Песто, Карбонара, Салат Цезарь и вино, из за всего было отличное только вино! Карбонара? Это обычные макароны, холодные! Цезарь? Это одно листья салата! И за это все я заплатил 700 грн? ! Знал бы что это придет ко мне, я бы Мак заказал, печально просто!

Виктория
26 января 2022 в 19:43

Отмечали День Рождения сыну, 7 лет, все очень понравилось. Персонал приветливый и внимательный, еда вкусная, детская комната чистая. Спасибо.

Добавить отзыв