UAOTZYV.COM

Pesto Cafe отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 23
Метро Почайна 0.46км
Телефон +380 (66) 554-39-08
Часы работы 10:00-23:00
Сайт www.pestocafe.ua
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Доставка пиццы, Пиццерия, Пицца на вынос
Оценка 3.9 47 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Pesto Cafe — просп. Степана Бандери, 34В
Pesto Cafe — просп. Володимира Івасюка, 27
Pesto Cafe — вулиця Овруцька, 18
Песто Кафе / Pesto Cafe — вулиця Інститутська, 2
Похожие компании в категории
MAFIA — вулиця Лугова, 12
Vero Vero — вулиця Іллінська, 18
Il Molino — Оболонський просп., 1Б
Pizza House — вулиця Нижній Вал, 37/20

Pesto Cafe на Степана Бандери отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
04 февраля 2024 в 18:34

Дуже смачна кухня, все дуже сподобалось, офіціанти привітні, сервіс чудовий)
Буду приходити ще)

Руслан
03 февраля 2024 в 12:37

Замовив піцу самовивозом. Піца смакувала як горіла, їсти таке було неможливо. І не через через те, що тісто перепекли, бо тісто на вид було нормальне. Враження наче ніхто не чистив поверхню, на якій запікали. Звернувся в службу підтримки, пояснив, що сфотографувавши все одно важко показати проблему, але немає фото - мої проблеми, за словами колцентру. Ну ок, мої відвідування у ці заклади закінчилися.

Катерина
17 декабря 2023 в 9:18

Попросили зарядний пристрій чи повербанк - запропонували взяти в оренду. Розеток біля столиків немає.
Замовлення прийняли не все, частину запамʼятали, частину ні. Заплутались в чаї і двох кавах. Безлактозного молока немає.
Чому в них пусто - тепер зрозуміло.

Люда
11 декабря 2023 в 8:32

Класний ресторан, святкували банкет в ресторанні новорічне меню дуже смачне персонал привітний, лимонади дуже смачні, в дитячій кімнаті няня

Олена
22 ноября 2023 в 22:36

Прекрасне місце для сімейного відвідування. Дуже ввічливі працівники, круті ігрові кімнати, смачні страви.
Святкували день народження хлопчика 11 років. У захваті від приставки і піци

Виктор
16 октября 2023 в 8:41

Приємний і затишний заклад. Звичний для торгових центрів України. Приємний але неспішний персонал. Доволі тривалий час очікування замовлення. Кухня нище середнього. Не рекомендую. Пройдіться довкола можливо найдете щось краще

Саша
28 сентября 2023 в 7:00

Гарне місце розташування, смачні страви, приємний персонал все дуже швидко, всі посміхаються приємно знаходитися з закладі чисто, дякуємо ще завітаємо! Одне з найкращих Песто яке відвідували!

Kseniia
26 сентября 2023 в 3:02

Обідали в закладі замовили стейк рібай, уточнили прожарку medium well, а отримали пересмажене, схоже на well done.

Враження і обід зіпсовані

Дарья
24 сентября 2023 в 3:23

Приємно проведений обід, для діток кульки та бізе в подарунок, людей в ресторані було багато але все виникли швидко, смачні коктейлі та страви. Все сподобалось, рекомендую)

Chili
22 августа 2023 в 21:10

Затишно і приємно.
Пощастило, що майжемне було людей, і змогла прам релакснути і відволіктись)

Дуже смачний салат з телятиною. Збалансований смак.

В какао тонна цукру (не сподобалось (

Света
19 августа 2023 в 23:15

Добрий день.
Вчора о 16.45 заказали піцу верш. Основі з грушою та гр. Та інше; нам сказали, що в такий час друга піца в подарунок! Принесли нам (ми не подивились, а ПОТРІБНО БУЛО Б! Принесли додому, а там: поросло цвіллю!
Тепер: ДОВІРИ НЕМАЄ, НА ЖАЛЬ (ПРАЦІВНИКИ НЕ ДОБРОСОВІСНІ!) - ПОСМІХАТИСЬ ТА ТАК РОБИТИ!
ЯКЩО ПОТРІБНО ФОТО, ТО Я ЗРОБИЛА- але до Вас тепер не приємно приходити- ЩОБ НЕ БУЛО ЗАХВОРІТИ ВІД ЇЖІ!
ЧАЙОВІ, НА ЖАЛЬ ДАЛИ!
З ПОВАГОЮ ДО ВЛАСНИКА- ПОВИННІ ЗНАТИ СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ.

Светлана
19 августа 2023 в 2:13

Періодично з цим кафе щось відбувається, якийсь ретроградний Меркурій, чи новий місяць впливає, я не знаю, але вони негативно самі себе перемагають. Сьогодні одразу 2 інциденти. Ми прийшли в обід, сіли біля дитячої кімнати, поруч всі столики пусті, нікого, хіба що частина столиків була засервірована на свято. Зробили замовлення. За півгодини нам принесли майже все. і тут почалися пригоди. Першим був салат (цезар з креветками) - набагато менший ніж зазвичай (ми часто буваємо у закладах мережі і звикли до розміру салату, тут була десь половинка) і трохи недоукомплектований - без сухариків. Покликали офіціантку, унесла на заміну.
Тим часом замовлення моєї дитини так і не несуть (а він замовив свої равіолі першим). Ловимо офіціантку, вона робить здивовані очі і просить ще почекати. Чекаємо. З момента нашого замовлення минула година. Кличемо, питаємо. Нас просять зачекати ще 10 хвилин.
Дитину я змогла погодувати десь через 70 хвилин після замовлення. Можливо, головний кухар бігав цей час підземним тунелем до Італії і варив ці равіолі там. і десь там загубив і крутони для салату, це б його виправдало.

Прошу адміністратора "мені треба вже швидко нагодувати дитину. Принесіть хоч щось! Він чекає вже годину". Відповідь адміністратора "я вас почула".
Не цінуєте клієнтів, шкода. Зіпсували частину дня, ще й змусили запізнитися у наступне місце.

Iлона
12 июля 2023 в 16:28

Завітали в торговий центр Городок, і зайшли в Песто Кафе, офіціант нас зустрів і провів нас до столика, дуже здивувало те, що розмовляють на українські мові, було дуже приємно спілкуватися. Нам порадили страви, які і принесли доволі швидко. Чесно кажучи, у Песто кафе найсмачніші піци в Києві!

Vkusnyasha
08 июля 2023 в 23:09

Заклад завжди залишає у мене добрі враження. Обслуговування тут високому рівні. Дуже смачну готують. Ставлю максимальну оцінку!

Зоя
24 июня 2023 в 15:39

Заклад створює теплу, приємну атмосферу й бажання приходити знову і знову. Інтер'єр супер! Спокійна музика. Чудова зона відпочинку для малечі. Смачна кухня, фантастичні коктейлі і все це доповнюює мега привітний персонал з шедевральними посмішками. Рекомендую всім!

Olena
19 апреля 2022 в 0:32

Давно не залишала поганих відгуків, але.
Зробити замовлення в 15: 00 двох страв + салат, які готуються 20-25хв. В 15: 47 запитати де ж замовлення, почути що ще готують. А потім до вас виходить навіть не адміністратор і не ваш офіціант, а відправили іншу офіціантку! Яка повідомляє, що на кухні щось трапилось і ваше замовлення не готувалось. Що ще потрібно чекати 30хв, бо його тільки починають готувати. Можемо запропонувати чай/каву поки будете очікувати. Не знаю за чий рахунок повинна була бути кава, але ми відмовилися. Ще втрачати цілий час на очікування (

До офіцінтки, яка намагалася якось вирішити ситуацію не має претензій, її навіть шкода, бо вона намагалась щось зробити. Дала нам дві знижки на наступне замовлення. Добре що їх можна використати в будь-якому закладі мережі.

А от доки ми очікували:
- персонал не переходить на мову клієнта
- коли виносить прибори, то може їх облапати руками з усіх сторін, і це зараз мова не про ручку ложки чи виделки
- так само і за подачу страв
А з плюсів:
+ є крем для рук в туалетній кімнаті

UPD: Зі мною зв'язалися для вирішення ситуації, що склалася. Була запропонована компенсація і запевнили, що зроблять все, щоб в подальшому таких випадків не було.
Змінюю оцінку з 1 на 3, але найголовніше щоб адміністрація мережі прийняла міри і клієнти були задоволені!

Надюша
14 апреля 2022 в 6:32

Отличное место. Баклажаны в виде лазаньи объедение. Для семейных пар, празднования детского дня рождения, отдыха влюблённых и тусовкой друзей подходящее место. Особенно с трех до пяти, когда можно получить вторую пасту и пиццу бесплатно. Очень выгодно, вкусно и класно. Рекомендую кушать с включённым светильников на столе. Атмосферно)

Александр
09 апреля 2022 в 15:57

Начал заказывать в 16: 10. Приняли заказ. Салат не привезли. Но не смотря на это везли мясо почти 2 часа. Привезли уже холодное. Хотя ехать впрыгнуть в метро и проехать 2 остановки и отдать прямо на Минской. Начали везти салат тоже 2 часа везли. Сейчас время 20: 14. Оценка не 1 потому как вполне сносная еда. Может если бы горячей была вкусная была бы. Ну и 1 как по мне не ставят, разве что полный треш. Курьеры везут по несколько заказов - видно по сумке, да и сами жалуются что руководству пофиг как доставляется…

Alec
08 марта 2022 в 14:24

Взяли «Лінгвіні з телячими щічками та білими грибами» попался перец горошком что мне, что девушке, не приятное ощущение. Само блюдо не свежее.
Уровень пузатой хаты. Жалко что на Петровке нет где вкусно поесть….
+ обслуживание очень и очень плохое. Сдачу ждал дольше чем еду. Официант один на зал. Тот кто управляет этим заведением должен уволиться.

Антон
22 января 2022 в 6:19

Максимально посредственное заведение.
Из того что попробовали
1) Салат нисуаз. Указывайте пожалуйста что в салате консервирований тунец. Сделайте что то с луком, огромное количество а также на вкус как будто неделю в холодильнике лежал.
2) тартар из говядины с черным трюфелем, звучит великолепно на вкус полное разочарование, не вкусная говядина, пару кусочков каперсов, невкусный лук, куски какого-то дешёвого пармезана как будто на бутерброд кто то себе резал.
3) баклажан по милански заслуживает отдельной оценки. Забитый мукой бешамель по милански.
Короче говоря, привести на какой-то праздник детей можно, зайти перекусить быстро, забить желудок, возможно да. Но точно не вкусно покушать.
P S Не делайте обычно, делайте вкусно.

Добавить отзыв