UAOTZYV.COM

Pesto Cafe

Адрес Київ, вулиця Самійла Кішки, 7
Метро Іподром 1.15км
Телефон +380 (50) 381-99-78
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.pestocafe.ua
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Доставка пиццы, Пиццерия, Пицца на вынос
Оценка 3.6 57 отзывов
Ближайшие филиалы компании
PESTO CAFE — просп. Академіка Глушкова, 13Б, ТЦ Магелан
Pesto Cafe — просп. Валерія Лобановського, 4д
Pesto Cafe — вулиця Іоанна Павла II, 5
Pesto cafe — ТЦ Аркадия ТЦ Аркадия, вулиця Борщагівська, 154, 2 этаж, Київ, Україна +38 095 294 80, 74
Похожие компании в категории
Іль Моліно / il Molino — Голосіївський просп., 58а
Аврора / Mafia — Голосіївський просп., 98/2
Djotto restaurant ресторан Джотто — вулиця Самійла Кішки, 10/1
Итальянский уголок — 02000, Кільцева дорога, 1Б

Pesto Cafe отзывы

57
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Эмилия
02 ноября 2023 в 20:11

Несмачно від слова зовсім. Але класна дитяча кімната - це те, чому їмо несмачну піцу за купу грошей)

Анна
31 октября 2023 в 18:41

Буваємо в мережі даних ресторанів майже кожних вихідних ось уже пів року. Зазвичай відвідуємо ресторан у Блокбастері, і там все чудово. Той, що знаходиться за даною адресою, над Сільпо, найнеквапливіший. Прийшли сьогодні на сніданок, єдині відвідувачі у ресторані. Омлет чекали 30 хвилин мінімум, оладки 40 хвилин.
Але, треба відзначити (дякую директору), цього разу ресторан за поганий сервіс оплатив ці дві страви сам, з власної ініціативи.
Минулого разу ж у цьому ресторані чекали 45 хвилин на своє замовлення, про чай у замовленні взагалі забули тоді. На столі, за кіт. Нас посадили, стояла брудна склянка, типу його не помітили, коли прибирали, стіл теж був не весь чистий. І це тільки останні 2 візити, і раніше теж були подібні проблеми.
У дитячу кімнату діти бігають із жирною їжею в руках, у шкарпетках бігають по всьому ресторану. Який тоді сенс роззувати дітей у кімнаті? У ресторані, що у Блокбастері – там за порядком стежать серйозніше. Сюди немає бажання повертатися взагалі.
Сподіваюся, що підтягнутий і тут сервіс на краще, адже є на кого рівнятися.

Виктория
23 октября 2023 в 6:33

По-перше смачна кухня, по-друге швидке обслуговування, по-третє завжди виручає різноманітне меню найкращі

Maryana
17 октября 2023 в 10:01

Добрий день. Дякуємо за приємну атмосферу та смачну їжу. Святкували день народження сина. Компанії дітей-підлітків все сподобалося. Цікавим був майстер клас із приготування піци, де кожен зміг випробувати себе в кулінарних здібностях. Гарно проведений час в кімнаті з настільним футболом. Вкінці смачний тортик. Привітний та доброзичливий персонал закладу. Дякуємо за отримані позитивні емоції.

Дима
16 октября 2023 в 19:41

Приходили з сімʼєю і замовили багато різних страв. Всім все сподобалось навіть моїм вибагливим дітям. Сирники особливо смачні та ніжні

Артур
09 октября 2023 в 1:18

За кілька років із класного закладу – перетворилося на дно.
Офіціанти не сервірують стіл. Сети довелося випрошувати, як і прилади.
Прилади у розлученнях, не натерті. Принесли піцу, але тарілки довелося випрошувати. У результаті сам пішов до дровера і взяв прилади та тарілки. Згадав молодість, коли сам працював фіцем.
Дитяча кімната – окрема історія. Там брудно та запорошено.
У туалеті не вистачає паперу/мила/паперових рушників.
Витяжку не включають. Дихати нема чим. На кухні вічна запара (не виводять достатньо персоналу) чекати на страви треба по 30 хвилин.
Загалом не рекомендую цей заклад. Особливо із дітьми.
Картоплю фрі принесли холодною. Як і компот, котрий попросив нагріти для дітей.
Один салат взагалі не принесли (забули записати на замовлення).
Тихий жах!

Натали
22 сентября 2023 в 6:02

Столи брудні, сервірування жахлива: вам кладуть прилади просто на стіл, без серветок і чогось. Принесли засмажену лазанню, яку розрізати було важко, потім отримали відповідь: ми її не готували тут, нам привозять, це просто тісто таке.
Котлета по-Київськи з обгорілим паніровкою (і це дитяче! Меню)
Ціни не відповідають їжі та сервісу, навіть наявність дитячої кімнати не перекриє всі мінуси закладу. Більше не відвідаємо його

Katia
05 сентября 2023 в 1:25

Замовляла доставку
Равіолі з сиром, хоча замовляла з куркою, до фокачі не поклали соус, приборів немає хоча замовляли з ними
Жах… не раджу

Настя
08 августа 2023 в 5:12

У закладі смердить шкарпетками. Офіціанти відверто туплять довго несли замовлення, коли попросили рахунок, то офіціант просто забув про нього. Їжа поверхнева. Брала яйце пашот із лососем, лосось не свіжий і за відчуттям, що зник. Настійно не рекомендую!

Виктория
14 июля 2023 в 15:25

Чудове місце для сімей із дітьми. Ціни середні. Є дитяча кімната де дітки грають. В кафе світло та затишно.

The
20 июня 2023 в 0:59

Відпочивали з дівчиною у цьому закладі, і залишились задоволені усім! Персонал дуже привітний та професійний. Нас провели до столика, допомогли із замовленням та весь час підтримували наш стіл у чистоті. Страви та напої просто неймовірні. Точно завітаємо ще раз.

Саша
11 июня 2023 в 19:10

Заказали на вынос две пасты, либо в заведении закончилась соль, либо у повара было плохое настроение.
Обе были абсолютно пресные, овощей в пасте совсем капля, соусы так же безвкусные, макароны переваренные как-будто, сплошное разочарование. Из плюсов разве что своевременное приготовление, на этом все.

Ольга
26 марта 2022 в 0:27

Замовляємо самовиніс кожного дня, а сьогодні вирішили повечеряти в самому ресторані. Дуже приємні офіціанти, в дитячій була няня. Їли піцу Песто та бургери. Пішли дуже задоволені

Алёна
24 марта 2022 в 18:12

Хороший семейный ресторанчик!
Приятная атмосфера, вкусная еда!
Детская комната до 7лет, для старших детей есть комната с Playstation!
Официанты правда немного медленные и подача блюд с задержкой!
Но в целом все понравилось!

Алекс
21 марта 2022 в 8:47

Если оооччень много свободного времени, добро пожаловать) можно почилить. Меню принесли через 15 мин, заказ приняли ещё через минут 15, и подали минут через 15. Итальяно стайл, без напряга. Успел поспать)

Юлия
01 марта 2022 в 8:04

Спасибо за прекрасный вечер!
Очень вкусные пиццы, дети в восторге. Спокойной семейное кафе для прекрасного провождения с малышами и по старше. Официант Армен, умничка. Благодарю! Рекомендуем!

Алексей
27 января 2022 в 3:29

Зробив замовлення о 16: 15 на пасту Болоньезу та колу і страва була непоганною, от тільки мені не принесли 2 страву, на моє зауваження мені сказали, що треба попереджати аби зробили 2 страву, дивно в акції про це нічого не говориться.

Саша
27 января 2022 в 1:11

Були 1-го вересня. Мало офіціантів, вони не встигають ні носити замовлення (замовлення чекали близько години, картоплю фрі принесли вже холодну), ні консультувати по меню (замовляли піцу для дітей - принесли дуже гостру, офіціант не попередив).

Женя
26 января 2022 в 2:30

Жахливий сервіс, несмачна кухня та брудно! Відвідала сьогодні заклад і була шокована. По перше, зверніть увагу на зовнішній вигляд своїх офіціантів, порадьте їм користуватись дезодорантом (я все розумію, але це перше враження про ваш заклад). Меню - потріпане, брудне. Страви - несли довго, навіть колу (яку не потрібно готувати) і вцілому не смачно. До речі, поки чекала замовлення, спостерігала наступну картину: кур’єр відкривав кожну готову піцу (в сенсі коробку) і дивився що то за піца (відкривав брудними руками, без маски і мав не охайний вигляд). Також час від часу по залу ходила прибиральниця (літня жіночка, якій на зовнішній вигляд вцілому все рівно), хоча на хоча б можна було закрити очі. Це був післяобідній час, посадка по залу була не повна. За цим всім спостерігала адміністратор/ управляюча (вона носила маску на руці і напевно взагалі забула про її існування). Склалося враження що жіночка більше переживає за паперові справи ніж за персонал і клієнтів вцілому. Керівництво Pesto Cafe, прошу звернути Вашу увагу саме на цей заклад, адже судячи по відгукам, це не перший випадок. Якщо Вам важлива ваша репутація, прийміть міри бо з таким персоналом і підходом до роботи ви на дорозі до перетворення на черговий мережевий генделик!

Женя
16 января 2022 в 13:38

Праздновали День Рождения ребенка здесь не первый раз. Все очень нравится. Еда отличная. Обслуживание замечательное, спасибо официанту Максиму!

Добавить отзыв