UAOTZYV.COM

Pesto cafe

Адрес Київ, ТЦ Аркадия ТЦ Аркадия, вулиця Борщагівська, 154, 2 этаж, Україна +38 095 294 80, 74
Метро Шулявська 0.94км
Телефон +380 (95) 294-80-74
Часы работы 10:00-22:00
Сайт pesto-family.com
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Доставка пиццы, Пиццерия, Пицца на вынос
Оценка 3.6 67 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Pesto Cafe — просп. Валерія Лобановського, 4д
Pesto Cafe — вулиця Овруцька, 18
Vapiano — Велика Васильківська, 1, 3/2
Pesto Cafe — Берестейський просп., 134/1
Похожие компании в категории
Иль Молино — Берестейський просп., 45
Piccolino — вулиця Олеся Гончара, 67
Pizza House — Київ
VINO e CUCINA — вулиця Січових Стрільців, 82

Pesto cafe отзывы

67
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
21 января 2024 в 5:38

Взагалі любила це місце, там затишно і приємно, але в останній мій візит різотто було сильно пересолено: (Переробити не просила, тому що до закриття кафе залишалося півгодини і їсти похапцем теж не хотілося. Як комплімент теж нічого не запропонували

Владислав
05 января 2024 в 11:23

Замовили доставку в готель (додали прибори), по факту не доклали прибори в замовлення. По факту вечір зіпсований, їжа охолола. Дякуємо за "чудовий" сервіс!

Михаил
02 декабря 2023 в 15:05

Обслуговування досить погане, повільно, готові страви подають хаотично, деякі страви потрібно розігрівати. Все одно офіціанти ввічливі. Харчування хороше співвідношення ціни та якості.

Дмитро
24 сентября 2023 в 10:52

Дуже класний заклад, для відпочинку як з друзями так і сім’єю, круті майстер класи що неділі, дуже смачно і комфортно

Кирилл
16 сентября 2023 в 1:12

Замовлення готове але кур'єрам його чомусь не можуть віддати 20 хвилин, а він просто стоїть на роздачі - ось і питання чому?

Дима
20 августа 2023 в 12:40

Красивий заклад італійської кухні. Величезний розмір залу, посадкові місця на будь-який смак. Є приватний зал. Є ігрова кімната для дітей. Красивий інтер'єр з безліччю зелені. Приємний персонал. Меню досить велике, є вегетаріанські страви. Присутні сезонні страви і пропозиції. Готують доволі швидко. Усе смачно і приємно. Розрахунок готівка або карта.

Саша
06 августа 2023 в 9:34

Чудове сімейне кафе, в якому є дитяча кімната з чудовими мультфільмами та лабіринтом, та навіть кімната з приставками!
Атмосфера тут просто НЕЙМОВІРНА
Порадили смачний салат з телятиною)
Персонал - привітний!
Страви - неперевершені!
Ми всі залишилися в захваті

Саша
30 июля 2023 в 5:06

Дуже смачна кухня та чудова атмосфера, хто не знає як провести вечір - то це ідеальне місце. Є як затишні куточки, так і місця одразу біля дитячої кімнати

Оксана
05 января 2022 в 2:20

Уютное заведение. Персонал приятный. Была возможность зарядить телефон. Цены не дешевые, но наверно это нормально для их блюд. Заказывала только напитки.

Женя
01 января 2022 в 10:59

После проведённого времини в кафе остались приятные впечатления. Интерьер интересный, зал чистый. Персонал был внимательный, доброжелательный, предусмотрительный.
Заказ приняли быстро, и быстро сделалили заказ

Анна
16 декабря 2021 в 10:46

Очень долго, и не стоит платить так долго, потому что не атмосфера и не еда не стоит этих денег

Катерина
11 декабря 2021 в 15:18

Вкусная кухня, неплохое обслуживание, но администрация явно гонится за количеством гостей, которых можно впихнуть в кафе. Столиков слишком мноно, они расположены впритык, между ними даже сложно пройти! Огромное количество людей на такую площадь, очень шумно, посидеть спокойно даже не мечтайте. Ковидные ограничения не соблюдаются вообще. Лучше закажите доставку)

Саша
30 ноября 2021 в 17:32

Не рекомендую!
Хожу в это заведение на обед, т. К работаю неподалёку!
Жаль других заведений поблизости нет….
Обед занимает более 60 минут, это если заказать самые простые блюда!
Обслуживание на уровне придорожной забегаловки! Рассчитать клиента сложнейшая задача для официантов pesto, сдачу ждёшь по 10-15 минут!

Александр
24 ноября 2021 в 1:20

Вся еда, которую заказали, была перенасыщена специями. После похода в это кафе, хотелось пойти и заесть чем то или запить.
Это конечно не совсем относится к кафе, но потому как они находятся на втором этаже, а я был с коляской, заехал на паркинг на второй этаж. Но переход с паркинга по прямой в кафе почему-то закрыт. Нужно спускаться по лестнице и затем подниматься.

Денис
18 ноября 2021 в 7:00

Любимое кафе и такое отвратительное обслуживание. Каса не работает, официанта ждали 20 минут принять заказ и потом ещё 15 рассчитаться, с учётом того что в заведении 10 человек было. На замечание вообще никакой реакции. Второй раз я сюда явно не пойду, спасибо.

Руслан
11 ноября 2021 в 9:39

Всім доброго часу доби!
Щодо даного місця можу сказати наступне:
1. Саме приміщення - атмосферне;
2. Є дитяча кімната, де за дітьми приглялають;
3. Сервіс - одну із страв замовили картоплю-фрі, яку подали холодною, на прохання підігріти - через п'ять хвилин пренисли ледь теплу.
Далі приймайте рішення та судіть самі.

Ирина
04 ноября 2021 в 14:47

Миленько, уютно, разноцветно. Над столиками- огромное количество разных шариков, - детям отмечают день рождения. Девочки тоже милые, но к нам долго не подходили. Кухня- подача блюд впечатляет, но вкусовые качества- оставляют желать лучшего. Суп грибной- холодный, чай- холодный. Салат- сильно пах уксусом. Но людей много, наверное, итальянские блюда у них- вкусные.

Sunny
23 октября 2021 в 22:01

Вкусная кухня и хорошее обслуживание. В ресторане на Индустриальной есть детская комната, можно прийти сюда семьёй с маленькими детьми. Пицца вкусная и большая. Всё отлично

Виктория
16 октября 2021 в 6:01

1) Всі банери про "щасливі години" відверто обманюють: "у будні дні з 15: 00-17: 00 друга страва у подарунок". Але по факту подвоюється лише піца або паста. Це ніяким чином не було вказано у примітках. А раніше дійсно подвоюювались всі страви! Ми з чоловіком почувалися неприємно обманутими.

2) Теплий салат з телятиною, який раніше був дуже смачний, тепер також відвертий обман! Під листям салату і волокнами відвареної телятини заховані 4 шматки запеченої картоплі. Вона власне й становить основу ваги цього салату, який мав би бути дієтичним, по великому рахунку.

3) Десерти також дуже не смачні. Тірамісу здешевлене якимось солодкими збитими вершками і маскарпоне там заледве відчувається. Брауні просто приторно солодкий. Наполеон сухий, майже без крему, та ще й тісто дуже збите, відчувався смак борошна.

Загалом кухня дуже зіпсувалася!

4) В дитячій кімнаті немає нікого з працівників, щоб хоч трохи регулювати поведінку дітей. Батькам доводилося без перестану туди бігати. Сумнівний відпочинок.

Отож, "Pesto Cafe" перетворилось на заклад з дуже посередньою кухнею. Бо все, що професійні кухарі готували, я вдома готую значно смачніше! То навіщо ж тоді йти в кафе і тратити немаленьку суму? !
Не рекомендую!

Єдиним приємним моментом було обслуговування! Привітні і ввічливі дівчата-офіціантки і адміністраторки. За що їм дякую.

SKOOPE
03 октября 2021 в 16:22

НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Замовляли вечером піцу і дуже не очікували знайти невідомий металевий предмет в одному з останніх кусочків.

Цікаво чи не з‘їли ми перед тим ще щось таке.

Добавить отзыв