UAOTZYV.COM

Перманентный макияж / Удаление тату ANIFA BEAUTY

Адрес Київ, вулиця Зарічна, 2 корпус, 1
Метро Славутич 0.12км
Телефон +380 (93) 461-16-06
Часы работы 10:00-21:00
Рубрики Студия перманентного макияжа, Удаление татуировок
Оценка 5 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
tattoo studio Young Moon — вулиця Бастіонна, 1/36
VO brows — просп. Миколи Бажана, 8Б
Салон Красоты Cool'baba — вулиця Здолбунівська, 9Б
Grande Coopa Studio — Дніпровська набережна 23 під'їзд 2, поверх 21, приміщення, 320

Перманентный макияж / Удаление тату ANIFA BEAUTY отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
23 мая 2024 в 19:16

Дуже задоволена результатом! 2 роки хотіла зробити перманент, але не наважувалася, через роботи деяких недомайстрів. Як натрапила на Аніфу в інстаграм, вирішила, що нарешті потрібно це зробити. Я не розуміла яку техніку мені варто робити, але Аніфа все детально пояснила, порадила та допомогла все ідеально підібрати. Зробивши перманент брів, та побачивши шикарний результат, я відразу записалася і на міжвійку. Також був страх, що робити перманент це дуже боляче, яке полегшення, що болю зовсім не було. Дуже дякую за професіоналізм! Всім неймовірно задоволена!

Светлана
12 мая 2024 в 9:56

Шикарний салон!
Вперше робила брови, довго вибирала салон і прийшла до Анни.
Комфортні умови, розслаблююча атмосфера, приємне спілкування та майстер своєї справи!
Результат – чудово!
Однозначно рекомендую!
5+ дякую!
P. S. Головний адміністратор суцільний позитив:) привіт Місяцю

Наталия
27 января 2024 в 16:02

Висловлюю свою вдячність неймовірному майстру своєї справи це чудова, затишна студія та її господиня Аніфа! Дякую за брівки вони неймовірні

Екатерина
03 января 2024 в 7:05

Я всім раджу побувати в цій затишній студії а головне у найкращого майстра перманентного макіяжу (і не лише Києва)! Багато разів робила у інших майстрів, потім видаляла і потім знову…поки не прочитала відгуки, не подивилась роботи і не записалася на прийом до Аніфи;) дівчата, це космос. Аніфа підкаже як краще саме для вас! Мені було дуже комфортно і затишно, ну і результат бомба!)

Анна
19 ноября 2023 в 13:11

Дівчатка, це щось неймовірне)
Аніфа просто фантастичний майстер, професіонал своєї справи на всі 100%!
Я робила в неї бровки та міжвійку, я в захваті
Атмосфера - неймовірна, люди - привітні, а Луна - це ще один приємний бонус
Дуже рекомендую всім, ви не пошкодуєте!

Дуже вдячна за неймовірну красу

Леся
06 ноября 2023 в 9:13

Налаштовувалась на брови дуже довго. Спостерігала за роботами майстрів і відважилась таки до Аніфи. Дуже приємна дівчина, дуже уважна до деталей. Зробила роботу чудово. Людина - професіонал у свої справі!

Марина
21 октября 2023 в 21:27

Я дякую за чудові брови.

Чесно кажучи, багато років я вагалась робити чи ні - бо бачила не найкращі результати.

Але наважилась і вже рік я хожу з брівками - форма, колір, приємний майстер. Я задоволена! Рекомендую!

Рекомендую

Александра
17 октября 2023 в 3:21

Аніфа- власниця супер затишної студії і справжній майстер своєї справи! Виконує всі побажання клієнта, перепитує, пропонує, радить як краще. Я робила брови, а потім наважилась і на губи. Дуже задоволена результатом. В цю студію хочеться повертатися

Марина
12 октября 2023 в 20:52

Другий раз у Аніфи, і як завжди все на висоті, обслуговування, індивідуальний підхід, атмосфера та якість і професіоналізм майстра. Між першим і другим разом пройшло два роки, і брови були в ідеальному стані. Тож рекомендую всім і дякую за професіоналізм!

Людмила
30 сентября 2023 в 17:30

Сьогодні видалила старий невдало зроблений татуаж брів. Довго шукала, де це зробити. Довго читала різні відгуки, обрала салон Аніфи. Зручно добиратися, зустріли, атмосфера в салоні приємно має в своєму розпорядженні. Сучасний ремонт, чистота, музика. Дуже боялася, але мені все доступно пояснили, як проходить процедура, які можуть бути реакції, знеболили та провели пробне видалення на невеликій ділянці брови. Ніяких алергічних реакцій не було, тому процедуру видалення продовжили. Больові відчуття терпимі, за часом швидко. Я налаштувалась на більш тривалий сеанс. Тому мене втішило те, як швидко мене позбавили сіро-синього пігменту. Ефект від однієї процедури приголомшливий. Можливо, буде достатньо однієї процедури в моєму випадку. Отримала докладні інструкції з догляду. Поки доїхала додому, почервоніння пройшло. Може тому, що на вулиці було прохолодно, біль не відчував, скоріше дискомфорт. Але всі неприємні відчуття перекриває свій відбиток у дзеркалі. Прощай невдалий татуаж. Після реабілітації обов'язково прийду до Аніфи зробити брови та міжвікові стрілки. Рекомендую!

Тарас
20 сентября 2023 в 20:57

Робив тут видалення тату, дуже задоволений, та дуже радий процесом, салон чудовий, гарний майстер Анна та чудовий майстер Олексій які видалили мені застаріле моє тату за 2 сеанси, фарба була не професійна та їдка для шкіри, але мені все зробили як немовляті, рекомендую)

Саша
13 августа 2023 в 19:55

Очень качественное удаления старого татуажа! Абсолютно безболезненно! Мастер работал аккуратно, что бы не повредить волоски! Сам салон уютный и легко в него добраться! Всем советую именно этот салон и этих мастеров!

Женя
12 августа 2023 в 21:02

Я дуже задоволена результатом роботи прекрасного майстра та красивої дівчини Аніфи! Дівчатка, всім рекомендую супер майстра!

Анастасия
31 июля 2023 в 23:07

Чудовий сервіс та висококваліфікований майстер! Атмосферу прикрашає маленька Луна, яка дружньо зустрічає та знімає всі хвилювання!) Процедура пройшла майже безболісно, все дуже гарно розказали та дали рекомендації щодо догляду. Я дуже задоволена

Юлія
16 июля 2023 в 14:15

Аніфа-майстер з великої літери! Я довго вагалась перед процедурою, навіть, в "день ікс" була схвильована, але підхід до кожного у Аніфи буде знайдено і всі побажання будуть виконані. Кабінет чистий, сучасний, а атмосфера сприяє до релаксу. Дуже зручне розташування.
Аніфа, дякую за Вашу роботу!

Ольга
10 июля 2023 в 16:08

Очень довольна работой Анифы. Делала пудровое напыление брови и губы. Выглядет все очень натурально и естественно. Рекомендую-она великолепный мастер!

КА-03
25 августа 2022 в 20:59

Все безумно понравилось, очень профессионально работает мастер, в студии чисто, аккуратно, все приборы новые. Спасибо️

Анастасия
04 июля 2022 в 21:07

Огромное спасибо за идеальные брови
Всё очень качественно и профессионально!
Обязательно буду Вас рекомендовать и ещё не раз вернусь

Добавить отзыв