UAOTZYV.COM

ПАТ Укрзалізниця отзывы

Адрес Київ, вулиця Єжи Ґедройця, 5
Метро Палац Україна 0.4км
Телефон +380 (800) 50-31-11
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-15:45
Сайт booking.uz.gov.ua
Рубрики Транспорт
Оценка 1.6 41 отзыв
Похожие компании в категории
UTEC Logistics — БЦ City Zen Park, вулиця Сумська, 1, оф.901
Ecolines Київ — Деміївська площа, 3
Пан Логистик — вулиця Деміївська, 43
Rent Car Kyiv — Бастіонний провулок, 11

Транспорт ПАТ Укрзалізниця отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
20 ноября 2023 в 5:37

Велике Дякуємо висловлюємо нашій Укрзалізниці за вашу працю ЖД вокзал Київ- найкращий персонал, провесійність на високому рівні! Дякуємо хай процвітає наша УкрЗалізниця

Анна
10 сентября 2023 в 17:34

Поверніть кошти за квитки! За 20 діб були куплені (за готівку) квитки Київ-Пшемешль, за станом здоров’я не могли виїхати та завчасно звернулися у касу для зміни дати. Нащо нам відповіли, написати заяву і чекати 30 діб для повернення коштів! Ми купували квитки за готівку у касі, з якого дива повинні чекати? ПРОШЛО 34 ДОБИ!
СЬОГОДНІ на гарячій лінії повідомили про 180 діб! Нас запевнили, що таким чином боряться з перекупцями, то я скажу що з пенсіонерами ви боретесь! А нашій справі прошу надати розголосу, бо список людей, яким не повезло, нажаль великий у касира мається!

Vitalii
28 августа 2023 в 17:16

Їжджу тільки на інтерсіті, якщо нема в тому напрямку інтерсіті, то краще маршруткою їхати. Мінусів тут не перелічити, із плюсів це інтерсіті, пожливість купити квитки онлайн через проїзд. Юа і кешбек спортбанка за квитки, це все.

Enjoyment
10 августа 2023 в 18:22

Жах, у що обертається ця структура.
Розберіться з додатком будь ласка, щоб боти не могли скуповувати квитки на міжнародні потяги.
Репортерам передавайте привіт

Fef
25 июля 2023 в 16:06

Грязні, срані та вонючі поїзди. Перемишль- Київ навіть чуть не помер за відсутність кондиціонеру в купе. А ціни за такий «сервіс» астрономічні.

Сергей
03 июля 2023 в 13:27

Мені цікаво, яка подія станеться швидше:
1. Рак на горі свисне?
2. Ви почнете мити туалети в вагонах приміських поїздів?

Я не прибиралися 10 років тому, так і зараз смердить. Ще й вікна у вагонах не відкриваються

Ще й почитав ваші відповіді на відгуки. Вистачає наглості так відповідати? Говорите щось про недостатнє фінансування? Колись виконував замовлення для Укрзалізниці (по старій роботі), тому особисто знаю як там у вас все "бідно". Бідно у вас тільки з совістю

Серега
25 июня 2023 в 23:32

Без поваги залишаю коментарії з приводу компанії "Укрзалізниця".
Сьогодні інтерсіті сполученням КИЇВ-ЧЕРКАСИ, зупинився на проміжній станції "Українка", де не мав зовсім зупинятися. Провів там 40 хвилин! Поїзд тим самим запізнився на такий ж самий час.
ВсВ мене питання. Хто буде відповідати за те, що в мене жінка не встигла до комендантської години додому, біля Черкас? Хто буде відповідати за це? В мене вагітна жінка залишилася в готелі! Ви маєте над прибуток! Я буду зводити на всі номери і наказати вас за це, моя справа. Як участника бойових дій, я домагатись буду свої права, не в залежності від вашої відповіді. Я завтра буду на бульварі Тараса Шевченка в місті Києві. Я вам обіцяю проблеми! Ще за те що у вас не горяча лінія, а неможливо дотелефонуватись до вас!

мирали
17 июня 2023 в 13:28

Купив квиток у вагон класу люкс. В ньому нема кондиціонера і температура у вагоні близько 30 градусів за чого не можливо закрити двері. Писав у службу підтримки і нема нормального обратного звязку. Не зустрічав гіршого відношення до пасажирів ніж в Укрзалізниці

KASTYALY
02 июня 2023 в 1:11

Ставлю 1 зірочку, бо це кучка аутістів, коли весь світ бореться за гендерну рівність, чоловіки гинуть на війні ці дауни запускають «жіночі купе», а де купе для військових та для чоловіків?

користувач
16 апреля 2022 в 23:31

Якість "Укрзалізниці" перша в Європі, але з кінця - рівень відсталих Африканських країн. Технічний і моральний стан рухомого складу на рівні пізнього СРСР. Тут ви відчуєте всю совкову радість: загажених вбиралень, санітарних зон, відходів, що зливаються на колії, холодних і пекельних вагонів у залежності від пори року, брудної і драної постільної білизни. Гроші які виділяються державою на компанію розкрадаються в астрономічних масштабах, напевно одна з найбільш корумпованих держкомпаній.

Женя
12 апреля 2022 в 22:06

Кусок г*вна який відрізняється від купе тільки тим що зняли верхні ліжка, а називається «люкс» за 3000грн з двох

За то зарплати в керівництва те що треба!

Женя
27 марта 2022 в 20:05

Ужасная организация! Полная вакханалия и беспредел! Забыли зонтик в поезде, в тот же день и обнаружили пропажу. Позвонили в службу поддержки, нам сказали что нашелся приезжайте и забирайте. Но к сожалению прийдя туда нам так никто зонтик и не вернул. Проводница сказала что ей никакой зонтик не передавали. Начальник поезда сказал что зонтик должен быть, - но где он не знает. Бардак полный! На это все никто не реагирует и никого не наказывают. Проводники воруют забытые вещи! Собственных камер хранения в "Укрзализници" нет, только частные! То есть как всегда, все построено на схемах!

Женя
21 марта 2022 в 8:45

Держат людей за каких-то скотов. Зимой закрыли окна, включили на максимум отопление, духотища жуткая, дышать не чем, все мокрые, потные, просто жуть. Оставьте возможность открывать окна зимой! Дышать не чем

Ярослав
24 февраля 2022 в 9:47

Жахливий сервіс, вагони вбиті і десятиліттями нічого не змінюється. Зимою в купе духота така, що нічим дихати.

Назар
15 февраля 2022 в 1:43

Сервіс просто кошмар. Вагони вбиті. Часті запізнення. Ціни в новорічний період між містами 48 км - 140 грн плацкарт. Серйозно? ! Укразлізниця як було дно, так і залишилось

Ксения
16 января 2022 в 6:35

Поражает то, что в поездах Интерсити+ не то, чтобы не проводят дезинфекцию в условиях пандемии и локдауна, а элементарно не убирают и не моют вагоны: на сидениях ужасный слой пыли, которым пришлось дышать всю поездку. Последний раз ехала в пятницу поездом Киев-Запорожье, и этот срач способствовал тому, что обратно на этот поезд уже не села. И желания пользоваться услугами укрзализницы больше нет.

Армакс
27 декабря 2021 в 16:08

Укр залізниця не принимает справки о том что переболели короной, только тест или вакцина. Пограничная служба принимает и считает это достаточным основанием для выезда в страну без вакцины или теста. Просто заработок денег через подставную лабораторию CSD.

Мария
14 декабря 2021 в 16:49

Поставила бы ноль! Цены растут с каждым годом, качество вагонов допотопное. Матрасы и подушка грязные, в вагоне душно, ночью спать невозможно. Делают вид что развиваются, добавляя какие-то услуги, но по сути просто обворовывают людей. Позорище!

Саша
07 декабря 2021 в 9:06

Оценка даже не еденица, а ноль - жаль поставить её нельзя. Поезд Ужгород-Киев 207,11 вагон люкс. Почему условия как в плацкартном вагоне? Почему нулевые условия стоят полторы тысячи на одного человека? Может когда-то это действительно был люкс, году так в 80? С тех пор ничего не изменилось, кажется даже пыль с тех времен там лежит. Окна забиты, розеток нет, у проводника нет холодильника. Этот намёк на роскошь в виде трухлявого красного бархата вызывает лишь отвращение и огромное нежелание вообще его касаться. Видимо, укрзализница считает, что люкс это натыкать зеркал со всех сторон. Комфорта ноль! Учитывая, что поезд пассажирский и идёт в пути 16 с половиной часов - путешествие было пыткой. За туалет даже писать нечего, после посещения этого помещения, сразу хочется отмыться от вони и вцелом от увиденного. Может руководству стоит убавить свои высокие заработные платы и хоть немного подумать о обновлении вагонов и поездов?

Люда
24 ноября 2021 в 17:03

Ехала вчера поездом Херсон-Киев (765), и это было просто ужасно, я не понимаю зачем так топить, что бы человеку стало плохо, при том что на улице тепло, душно, вообще нечем дышать, стояла вместе с курильщиками в тамбуре, потому что не могла находится в вагоне так как из-за этой духоты болело сердце, только и думала хоть бы доехать домой, так ещё и опоздал на час

Добавить отзыв