UAOTZYV.COM

Паспортный сервис отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 23
Метро Почайна 0.47км
Телефон +380 (44) 597-87-77
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
суббота10:00-17:00
Сайт gorodok.pasport.org.ua
Рубрики Страховая компания, ОВИР
Оценка 3.2 69 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Европейское Туристическое Страхование ЧАО — вулиця Спаська, 5 вхід із вул. Хорива
Страховая компания ИНГО Украина — вулиця Костянтинівська, 2а
Страховая компания Индиго — вулиця Хорива, 55
Страхова компанія PZU Україна — вулиця Дегтярівська, 62

Паспортный сервис на Степана Бандери отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
12 октября 2023 в 1:51

Щиро дякуємо співробітниці Галині Товстоп'ятовій за її професіоналізм та людяність. Всім рекомендував звертатися до цієї установи.

Тарас
20 сентября 2023 в 18:58

На рецепції Віталій допоміг сформувати через дію витяг про не судимість і піднімав гарно настрій суперовий паспортний сервіс

Павел
11 августа 2023 в 23:04

Ждали в очереди 50 минут, чтобы подать документы на загран паспорт.
Ждём уже полтора месяца и невозможно получить информацию о продвижении дела.
Так называемый колл центр этого Паспортного Сервиса НИЧЕГО не может сказать, по ЛЮБЫМ вопросам надо ехать лично на Почайну и спрашивать.
Так а в чём вы отличаетесь от миграционки? Те же очереди, тот же принцип - чуть что, надо тратить половину рабочего дня, чтобы приехать в центр и спросить один вопрос. Бред.

РЕКОМЕНДУЮ обращаться напрямую в Миграционку. Быстрее, дешевле и надежнее.

Sergii
07 августа 2023 в 10:39

Звернувся до Документ сервісу що на Почайній з метою оформити ID картку. З назви «документ сервіс» пропоную забрати слово «сервіс» зовсім або додати ще слово словосполучення «жахливий сервіс». По-перше на рецепціі заявлені дві опціі надання послуг: звичайна та пришвидшена, вартість послуг 540 та 1440 (включаючи держ. Мито). Цікавив саме пришвидшений варіант оформлення. Як виявилося спеціаліст на місці сказала що строків ніяких не не існує, мовляв, держава не гарантує термінів тому що: «взагалі в держав воєнний стан». Окремо хочу відмітити неприємний тон спеціалістки на рабочему місці N 14 08.08.2023 р. Таке ставлення до відвідувачів є неприпустимим. Доречі при отриманні талону з номерком на рецепціі був заявлений час очікування до 3 хв. Чекати щоб тобі нахамили довелося 45 хвилин. Я не скористався послугами. Звернувшись до місцевого ЦНАПу Оболоньского району де отримав необхідні мені послуги с чітким та ввічливим розʼясненням термінів та умов надання послуг. Отже не раджу так званий «Документ НЕ сервіс» на Почайній.

Саша
29 июля 2023 в 14:11

Додзвонитися нереально, а інформація на сайті не відповідає дійсності, ні про строки готовності паспорту ні про вартість

Александр
13 июля 2023 в 13:34

Швидко, без черг, професійно. Дякую менеджеру Яні Корчменюк за допомогу у виборі найкращого фото.)

Женя
12 июля 2023 в 5:45

Оформляли ребенку паспорт в 14 лет. И хочу сказать что худшим обслуживанием я еще не сталкивалась. После первого посещения мне сказали что не хватает еще справки о гражданстве ребенка. Ок. Приехали еще раз через неделю. И мне опять сказали что не хватает еще справки о регистрации и документа что подтверждает смену моей фамилии. Привезли, но опять не тот документ. Так как у меня второй брак и я два раза меняла фамилию. На вопрос, какой именно документ мне нужно привезти, мне администратор ответила, что у неё нет столько времени что бы объяснять что именно мне нужно привезти, потому что (дословно - может вы 10 раз меняли фамилию!) Это что было? Насмешка? Это было 6 мая на Бандеры. Мы приехали с двумя детьми с левого берега и нам пришлось два раза мотаться туда сюда! В завершении хочу сказать, что мы постоянные клиенты и все загран паспорта себе и детям делали в Документе. Но после последнего посещения у меня напрочь пропало желание обращаться в эту структуру! И в обязанности админа входит конкретно доносить информацию клиенту, а не размытыми фразами и тем более говорить, что на это нет времени. Потому что за нами очередь не стояла!

Женя
07 июля 2023 в 13:07

Просто ужас я приехала делать ребенку паспорт мне сказали что нужно взять свидетельство о рождении и мой паспорт и код! Приехали ещё раз сказали нужны документы о смене моей фамилии так как была замужем второй раз, привезла решение суда о разводе с первым и вторым браком! Требуют не понятно что потом грубо мне ответили что можете регистрироваться но если что-то будет не так денег вам не кто не вернёт! Короче отстой да ещё и цена быстрого 2100 а простого 1600!

Павел
23 июня 2023 в 3:06

Чекали у черзі 50 хвилин, щоб подати документи на закордонний паспорт.
Чекаємо вже півтора місяці і неможливо отримати інформацію про просування справи.
Так званий кол центр цього Паспортного Сервісу НІЧОГО не може сказати, з будь-яких питань треба їхати особисто на Почайну і питати.
Так а в чому ви відрізняється від міграційки? Ті ж черги, той самий принцип - щойно, треба витрачати половину робочого дня, щоб приїхати в центр і запитати одне питання. Маячня.

РЕКОМЕНДУЮ звертатися безпосередньо до Міграціонки. Швидше, дешевше та надійніше.

Саша
19 июня 2023 в 12:23

Сьогодні вдруге оформляла документи і вдруге саме у Віталія. Хочу висловити подяку за професійний підхід, за швидкість, якість, чуйність і людяність (останнє зараз важливе як ніколи)! Дякую, Віталій! І всім раджу саме паспортний сервіс городок - найшвидше виконання! Перевірено.

Софія
27 апреля 2023 в 8:58

Рекомендую цей паспортний сервіс. Все зробили швидко, дякую ввічливим працівникам. Якщо цінуєте свій час та нерви - однозначно йдіть оформлювати свої документи сюди

Алина
23 апреля 2023 в 4:43

Дуже ввічливий персонал, все дуже швидко зробиливсе професійно і швидко допомогли з моїм питанням. Меньше ніж за 10 хвилиндуже вдячна вам

Алена
22 апреля 2023 в 1:58

Обслуговування на найвищому рівні. Привітний і чемний персонал. Прийом займає менше 15 хвилин. Буду рекомендувати друзям і знайомим

Олександр
02 февраля 2023 в 21:32

Підняли ціни! Хоча це Державне підприємство і має працювати на благо народу України! Та ще нав'язують страховку, яку не яким нормативним актом України не передбачено при видачі закордонних паспортів! Страховку просто нав'язують, при цьому не дають навіть назву страхової компанії та умови страхування, що суперечить Закону України "Про страхування"! Не раджу Вам паспорт сервіс у ЦНАПі на Дніпровській набережній можна все зробити закордон паспорт в тричі дешевше!

Наталья
20 декабря 2022 в 14:13

Доброго дня. Підскажіть будь ласка що робити. Моя дочка знаходиться під дверима "Паспортного сервісу"м. Київ, пр. Степана Бандери, 23 вже другий день на отримання вже готового паспорту на виїзд за кордон, нема світла, я розумію, але в неї куплені квитки на середу 21.12.22 и вона не одна така. Невже нема можливості вирішення ціеї ситуації?! Можливо перевезти документи в інше вітділення, де є світло, чи щось інше. ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО!

Женя
02 апреля 2022 в 10:25

Старший менеджер Анна Ивченко решает все задачи и отвечает на все возможные вопросы. Спасибо. Респект

Valentyna
14 марта 2022 в 6:20

Без черг. Дуже швидко все оформили. Робили попередній запис, але можна було й просто прийти на оформлення документів. Приймають всіх.

Надежда
07 марта 2022 в 0:15

Удобное расположение, оперативная работа, приветливый персонал.
У меня остались только приятные впечатления от посещения)

Ольга
03 марта 2022 в 13:53

Очень крутой сервис!
Все четко организовано и весь процесс оформления занимает минимум времени. Не сравнить с тем, что было раньше с паспортными сервисами 2010хх

Женя
02 марта 2022 в 7:05

Плохо. Пришла поменять паспорт ребенку. На входе сотрудница заявила что ей не нравится вид моего паспорта. И стала требовать чтоб я оплатила сначала себе замену паспорта а потом она сделает ребенку. На вопрос на каком основании она не принимает документы ответа я не услышала. Никому не порекомендую обращаться в это отделении. Испорченный день. И пожелание научить сначала сотрудников которых Вы ставите на входе своим нормативным документам.

Добавить отзыв