UAOTZYV.COM

PartyPanda - организация детских праздников. Аниматоры Киев. Организация детского Дня рождения

Адрес Київ, вулиця Празька, 30
Метро Чернігівська 2.77км
Телефон +380 (95) 879-67-86
Часы работы 09:00-20:00
Сайт partypanda.com.ua
Рубрики Организация детских праздников, Агентство развлечений, Агентство по организации и проведению мероприятий, Организация праздников и мероприятий
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Дитячий клуб KINDER PARTY — вулиця Анни Ахматової, 16А, 2-й этаж
Cosmo Golf / Космо Гольф — вулиця Андрія Малишка, 5

PartyPanda - организация детских праздников. Аниматоры Киев. Организация детского Дня рождения отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
23 мая 2024 в 18:52

Дякуємо за наше свято! Все дуже сподобалось) аніматори дуже круті, знайшли підхід до іменника, та всіх дітейвсі залишись задоволені!

Анастасия
20 января 2024 в 16:38

Дуже Вам дякуємо за чудове свято Ваші аніматори дійсно професіонали, діткам дуже сподобалось Обовʼязково звернемося до Вас знову Щенячому Патрулю велике вітання

Виктория
17 января 2024 в 19:21

Дуже дякую Вам за свято!
Софія дуже щаслива, збулася її мрія!
Аніматори та програма були просто неймовірні!
Ще раз дуже Вам дякую)
Фотограф також був дуже активним та ловив усі моменти)
Помічник також завжди був на підхваті та чудово допомагав робити це свято наповнений веселощів та щастя!

Мария
15 января 2024 в 14:16

Свято для сина, 5 років. Швидко і якісно надали відповіді на запитання і домовились. Свято відбулось, все чудово.
Дуже сподобались аніматори. Був ростовий Сонік, він фантастичний. Аніматори сучасні, охайні. Костюми високої якості. Реквізит якісний, безпечний. Дітям дуже сподобалось.

Яна
24 декабря 2023 в 4:00

Доброго дня, завдяки вам емоції діток, тай батьків зашкалювали, хотіла б вам подякувати за те, що зробили наше свято чудовим. Аніматори дуже велики молодці, дівчинка Скай дуже приємна та змогла знайти підхід до діток з першої хвилини. Маршал дуже обережно підходив до маленьких діток, щоб не налякати. Конкурси, цікаві історії. В нас не тільки дітки слухали та гралися, а й батьки були в захваті. Програма дуже крута. Також дякую організаторам, дівчинка уточнюва всі деталі, що максимум зробити класно свято. Щиро вам дякуємоМи ваші клієнти однозначно.

Марина
07 ноября 2023 в 22:31

Замовляла квест на День народження, всім друзям і мені дуже сподобалось, а аніматори супер драйвові та веселі! Рекомендую квест «Гаррі Поттер»

Ютуб
07 ноября 2023 в 7:14

Добридень! Вкотре хочу висловити своє захоплення від свята, в організації якого мені допомогли хлопці! Це шедеврально! Я вже четвертий рік запрошую паті панду і жодного разу не пошкодувала! Завжди все на найвищому рівні, аніматори максимально харизматичні та артистичні, всі шоу цікаві не лише для дітей, а й для батьків! І фотограф, якій з нами теж вже 4-й рік великий молодець! Спасибі що ви є! Ми з вами до повноліття

Павел
12 февраля 2022 в 7:09

Праздновали день рождения сына, и пользовались услугами этого агентства. Выбрали персонажей Заерополис! Настя и Никита! Выражаем Вам большую благодарность за праздник с большой буквы! Довольный ребенок- довольные родители, а это самое главное! Мы нашли компанию, с которой будем работать в будущем) успехов вам и процветания)

Вова
11 января 2021 в 21:20

Очень благодарен Панде, за проведение бумажного шоу и аниматоров Щенячий патруль. Это профессионалы своего дела. Заказывали для детей в детский сад, но бумажное шоу зашло даже взрослым! Будем заказывать и на взрослые праздники тоже!
Могу смело рекомендовать всем!

Добавить отзыв