UAOTZYV.COM

Оздоровчо-реабілітаційний центр ЗДРАВІЯ

Адрес Київ, вул. Герцена, 6
Метро Лук'янівська 0.89км
Телефон +380 (68) 854-38-08
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота10:00-20:00
воскресенье12:00-18:00
Сайт zdravia.com.ua
Рубрики Реабилитационный центр
Оценка 5 11 отзывов
Похожие компании в категории

Оздоровчо-реабілітаційний центр ЗДРАВІЯ отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
19 ноября 2023 в 8:00

Если вам нужен оздоровительный, качественный массаж - рекомендую обратиться в центр Здравия.
Опытный, внимательный и ответственный доктор Олег Анатолиевич делает профессиональный массаж с проработкой мышц. Эффект и улучшение самочувствия вы почувствуете уже после первого сеанса. Здесь вы можете также получить консультацию по лечению травами, при необходимости вам проведут диагностику организма. Обращайтесь, впечатления будут только положительными.

Marta
07 ноября 2023 в 14:27

Часто посещаю массажные студии, поэтому есть с чем сравнить. Очень довольна и результатом и центром в целом. Олег Анатольевич замечательный специалист, мастер своего дела, очень внимательный и ответственный. Обязательно буду посещать еще. Рекомендую!

Kostiantyn
05 ноября 2023 в 23:52

Пройшов курс лімфодренажного масажу. Результатом задоволений. Вдячний Олегу Анатолійовичу за якісний масаж. Хай щастить.

Фёдор
20 октября 2023 в 6:36

Велике ДЯКУЮ Олегу Анатолійовичу за чудовий масаж. Я був у багатьох масажистів, які використовували всякі спецефекти, але результату від цього 0! Пройшов 10 сеансів масажу у центрі «Здравія» і відчуваю себе прекрасно! Тепер немов заново народився! Рекомендую всім! Дуже дякую! При нагоді обовʼязково повернусь ще!

Жанна
17 октября 2023 в 8:20

Очень рекомендую! Прошла курс массажа спины и ног, у Олега Анатольевича золотые руки! Огромная благодарность вам за помощь!

Анастасия
15 октября 2023 в 15:53

Боліла спина, між лопатками та поясниця, не могла нормально сидіти, довго лежати, важкого піднімати, та був дуже сильний дискомфорт, заважало жити нормальним життям. Побачила в інтернеті цього лікаря, пришла, я думала це довготривале лікування та воно не допоможе, АЛЕ після одного сеансу я змогла сидіти, лежати, та піднімати важке. Дякую що є такий лікар який мені допоміг знову відчути смак нормального життя. Всім рекомендую у кого є якісь проблеми, реально лікар знає свою справу та допомагає. Дякую за те що мені допомогли, буду ще приходити і не один раз, ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!

Катерина
12 октября 2023 в 9:25

За останній рік, маючи вагу 53 кг, я схудла на 10 кг, так як набрати вагу мені не вдавалося, щоб я не їла, я вирішила, підтягнути своє тіло. Вдома протягом року кожного дня по годині займалася різними вправами на різні частини тіла до сьомого поту, як то кажуть, але результату я взагалі не бачила, за винятком того, що ще більше втрачала вагу, тоді мені порадили звернутися до Реабілітаційного центру, тут мені провели мануально-м'язове тестування і виявилося, що мої м'язи відключені і як мені пояснили, скільки б я не тренувалася це все марно, м'язи зміцнюватися не будуть. За допомогою мануальних технік мені ввімкнули, якщо так можна сказати, все що було відключено, я пройшла курс реабілітаційних занять, також займалась вдома і вже через місяць я побачила результат, якого не було, навіть за рік тренувань! Дотримуючись правильного порекомендованого мені харчування, мені вдалося досягти своєї ідеальної ваги!
Оскільки в мене погіршився стан органів травлення після різкого схуднення, мені запропонували курс Вісцерального масажу (масажу внутрішніх органів) і вже після першого сеансу, (на щастя у мене не такі серйозні проблеми були) я відчула полегшення!
Зараз повністю активна, здорова і приходжу на масаж вже не для лікування, а для задоволення!
Дуже вдячна Однозначно рекомендую, Ви хіба що пошкодуєте, що не звернулися раніше

Вячеслав
11 октября 2023 в 18:57

Олегу Анатоливичу Огромное спасибо! После шикарного массажа хочется жить и радоваться жизни. Рекомендую всем тем нужен профессиональный массаж!

Сергей
10 октября 2023 в 13:45

Из-за постоянной работы за компьютером, очень болела шея поясница и в районе лопаток, прошел несколько сеансов массажа спины и боль как рукой сняло!
Рад, что попал в руки настоящего профессионала

Василь
09 октября 2023 в 15:55

Отличный центр! Спасибо Олегу Анатольевичу за профессиональную помощь! Было несколько проблем, которые раньше не могли толком ни диагностировать ни лечить. А здесь, за несколько сеансов есть результат! Всем рекомендую!

Надія
09 октября 2023 в 2:12

Прошла три сеанса, очень довольна массажем. Пройду весь курс. Спасибо Советую обращаться у кого есть проблемы со здоровьем

Добавить отзыв