UAOTZYV.COM

Ой, Мамо! Це було в Тбілісі. Сімейний ресторан у центрі Києва, грузинський ресторан / МАМÓ

Адрес Київ, вулиця Велика Васильківська, 63
Метро Олімпійська 0.08км
Телефон +380 (68) 799-59-59
Часы работы 10:30-22:00
Сайт oy-mamo.com
Рубрики Ресторан грузинской кухни, Семейный ресторан
Оценка 4.8 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ой, Мама! Это Было в Тбилиси / МАМÓ — вулиця Саксаганського, 109\20
Похожие компании в категории
Кувшин — вулиця Івана Федорова, 10
МАМА МАНАНА — Велика Васильківська, 44
Маджари — вулиця Преображенська, 26
Чачапури — бул. Тараса Шевченка, 36А

Ой, Мамо! Це було в Тбілісі. Сімейний ресторан у центрі Києва, грузинський ресторан / МАМÓ отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ol k
06 декабря 2023 в 4:28

Після відвідування залишився негативний осад. Намагались замовити тарілку шашлику на компанію, офіціант порадила замовити на така ж суму окремо, аби було зручніше ставити на стіл. Я довірливо скзала: так, давайте але на таку ж суму - у підсумку вартість шашлику по чеку виявилась на 1000 грн більше ніж сума в тарілці + обслуговування вже в рахунку без попередження.
Звичайно все оплатили, але бажання повторно відвідувати заклад немає

Bohdan
01 декабря 2023 в 18:36

Настільки добре, що дуууже хочеться залишити відгук. Були не один раз, завжди сервіс гарний, все охайно, в туалетах є необхідні для дівчат засоби особистої гігієни, що рідко зустрічається така турбота, всередині дуже затишно. Ідеальне місце для святкування дня народження. Але на сайті при бронюванні столика є пункт де можна обрати, що бронювання через святкування ДР, але нажаль немає поля де можна вказати, що наприклад дівчина святкує а хлопець броню, це дрібниця, але може виникати трошки путаниця.
В останній раз було супер обслуговування, дівчина дуже дбайливо підходило до відвідувачів, настільки, що неймовірно приємні враження залишили. Будемо ходити туди постійно, Ви мега

Наталья
16 ноября 2023 в 18:24

З кожний разом порції все менше. Підбір продуктів - якість все знижується (Жаль, що заклад погіршується.

Юлия
15 ноября 2023 в 15:25

Дуже смачно, гарні ціни персонал просто супер, дуже приємні і класні, сам заклад атмосферний

Константин
08 ноября 2023 в 20:50

Дуже задовлений. Ненав'язлива музика і в цілому гарна атмосфера у закладі. Чудова подача страв (не буду розказувати, для тих хто вперше - буде цікаво) і взагалі злагоджена робота кухні, за якою можна навіть спостерігати. Столик замовляли заздалегідь, що зручно і актуально - заклад поулярний, людей було достатньо багато. Замовляли долму, рулетики з кабачками, хінкалі-мікс і звісно хачапурі. Долма просто чудесна, легка і пікантна. В поєднанні з рулетиками (це окрема страва) - просто божественно. Хінкалі смачні, не пересолені, не засипані спеціями, тісто тоненьке, все так, як і хочеться щоб було. Ні більше, ні менше. Ну і звісно окремо хачапурі. Замовляли чорний аджарський - він просто казковий. Як я зрозумів, яйця перепілки. Все це з сиром. Тісто не пересушене. Дуже смачно. Взагалі, абсолютно кожна витрачена гривня вартує тих спогадів, які залишив заклад. Окремо зазначу домашнє біле напівсолодке вино. Щиро дякуємо за гостинність і однозначно завітаємо ще. Окремо зауважу на комплімент от шефа, а також на "Тархун". І ще раз щиро дякую всім офіціантам, які нами піклувались 07/11/2023

Яна
19 октября 2023 в 15:42

Один із моїх улюблених ресторанів у Києві.
Завжди смачно, щоб не замовила. Обслуговування на високому рівні, ціни адекватні, хочеться повертатися.
Так тримати!

Вероника
17 октября 2023 в 15:33

Святкували день народження, залишились приємно вражені
Неймовірно затишне місце зі смачною їжею, дуже гостинно, неначе прийшов у гості до близьких друзів
Рекомендую

Olia
02 октября 2023 в 13:56

Чудове атмосферне місце! Ідеальна локація для святкування дня народження.

Смачно, красиво, стильно. Сподобалось все, зберігаю ваш заклад в копілочку улюблених закладів.

Особливо додало атмосфери гадання на каві та вітання з днем народження.

Oleksandra
13 сентября 2023 в 13:17

Дуже крута атмосфера в закладі, всі працівники привітні і усміхнені. Їжа, як завжди, на найвищому рівні. Дякую

Таня
13 сентября 2023 в 10:15

Найкращий ресторан грузинської кухні у Києві) Були вперше, але враження максимально чудові. Швидко, дуже смачно і дуже привітні співробітники

Ирина
01 сентября 2023 в 8:40

Були компанією з малюком, залишись тільки гарні враження від персоналу і обслуговування. Нам було дійсно приємно! Дитячої кімнати немає, але адміністратор нам принесла дитячий стілець, олівці, розмальовку, -все, щоб малюку було комфортно.
Можу сказати, що цей ресторан достойний

Инна
25 августа 2023 в 15:51

Нещодавно вперше відвідала цей заклад. Була приємно вражена і сервісом, і їжею. Дуже приємні працівники, уважні і харизматичні. Неймовірно дружня атмосфера. Про їжу в загалі немає чого говорити, відчуваю що знову наберу з цим закладом кілограми, що скидала до літа Ціни теж приємні, окремо радують компліменти від закладу, які подають під час очікування замовлення. А якщо коротко, то за тиждень я вже тут в третій раз, і він точно не останній.

Olga2
09 августа 2023 в 2:22

Дуже рекомендую цей заклад! Кухня смачна, дуже привітний і уважний персонал, приємна атмосфера як для сімейної вечері, романтичної зустрічі так і для веселих тус)

Виктор
06 мая 2020 в 19:02

Смачно, і затишно. Все сподобалось, прийдемо обов'язково ще. Офіціант Сергій був дуже чемний та уважний.

Анна
27 апреля 2020 в 3:20

Действительно очень уютное семейное место. Отличный выбор, для ужина после работы. Обстановка очень оживленная и это радует. Обслуживание, тактичное, быстрое и квалифицированное.
Спасибо большое повару за отличный вкус блюд.
Отдельно, хочу отметить безумно милые и очень трогательные открытки, что лежат на столах. Сложно удержаться и не собрать все, в пределах видимости. Я бы ещё сразу на них наклеела марку (по Украине), чтобы можно было написать адрес и выйдя из ресторана отправить открытку кому то из близких, поделиться тёплыми эмоциями. А представьте, как это бы удивило получателя. В почтовом ящике, не очередной счёт, а такой приятный сюрприз.

Олена
23 апреля 2020 в 6:37

Чудесный ресторан! Рекомендую всем гурманам) атмосфера - супер! Нас обслуживал очень классный Сергей - спасибо ему за отличное обслуживание)

Ярослав
21 апреля 2020 в 4:04

Смачна кухня: рекомендую хінкалі, особливо з яловичиною та свининою, а також чорні. Смачний торт Білочка на десерт і чудові лимонади. Свіжий та сучасний інтер'єр і ввічливий персонал.

Me Green
18 апреля 2020 в 9:54

Отличное место! Вкусно, красиво, приятно, быстро, атмосфера супер! Больше спасибо официанту Максиму, супер-улыбчивый человек, прямо-таки зарядил позитивом:)
Ребята, прикол с телефон мы оценили

Саша
13 апреля 2020 в 23:45

Очень вкусное место!) Приветливый и приятный персонал, отменная еда. Место, где тебя отогреют и сытно накормят) красивый интерьер

Алина
12 апреля 2020 в 8:39

Невероятно уютное место!
Гостеприимство и радушие чувствуется с порога, блюда вне всяких похвал, в лучших традициях Грузии️
Объективно могу рекомендовать как лучший грузинский ресторан и сама ещё не раз вернусь!

Добавить отзыв