UAOTZYV.COM

Остеопатія для дітей та дорослих отзывы

Адрес Київ, бул. Миколи Міхновського, 24
Метро Звіринецька 0.34км
Телефон +380 (50) 691-91-92
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
Сайт osteopat-cranio.kiev.ua
Рубрики Остеопат
Оценка 3.9 7 отзывов
Остеопатия для детей взрослых
Похожие компании в категории
Мельников Александр Владиславович — вул. Павла Скоропадського, 63
Центр здоровья Ayurveda 192 — вулиця Василя Липківського, 16 а
Остеопат, Мануальный терапевт — вулиця Брюллова, д. 3, к.1
Osteos-центр остеопатії та кінезіології — вулиця Підвисоцького10, 10

Остеопатія для дітей та дорослих на Миколи Міхновськом отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
24 ноября 2023 в 12:42

Дуже задоволені роботою остеопатів Наталі та Анатолія. Завжди чуйні, привітні, справжні Спеціалісти.
Звертаємося періодично всією родиною, їдемо сотні кілометрів, але ні до кого іншого не хочемо, був досвід "не дуже".
Довіряємо своє здоров'я та завжди радимо всім своїм рідним та знайомим

Ольга
24 ноября 2023 в 8:22

Дуже рада, що знайшла цей Центр, та його чудових спеціалістів. Можливо, все індивідуально, але до моєї дитини Наталія знайшла підхід одразу і результати ми побачили з першого ж сеансу. Дитина стала спокійна, уважна і головне - зникли фізіологічні симптоми. Дуже дякую Наталії та Анатолію за їх труд та користь, я ку вони приносять людям та продовжують свою роботу в такий не простий час

Людмила
18 ноября 2023 в 13:09

Чудові спеціалісти! Ходила спочатку з дитиною (лімфостаз у ніжці), а потім всю родину привела до остеопатів. Нам Наталія і Анатолій дуже допомогли! Мають підхід до дітей, завжди привітні, дають чудові рекомендації. Дякую!

Natalu
18 ноября 2023 в 11:33

На прийомі ми були у 2016 році. Тест ADOS. Сину було 1,6. Отримали чудову консультацію, програму, підтримку. Тобто, що таке аутизм і що з цим робити Наталія знає точно. Її рекомендації дали нам віру, що все вийде. Саме вона посадила сина за стіл, саме вона показала і навчила як працювати вдома. Друзі які звертались до Наталії і Анатолія, як до остеопатів, за нашою рекомендацією, залишились задоволені.

Юлія
17 ноября 2023 в 17:09

На сеансах остеопатії у Анатолія та Наталії були не одноразово. Дуже радію, що є такі спеціалісти, які м'якими методами можуть зняти напругу, болі, підрихтувавши наше тіло, а слушною порадою дати напрям роботи і на подальше. Особливо, дякую за роботу з дітками. Вперше потрапили на сеанс до Анатолія, коли старшому сину було 4 роки, після сеансу остеопатії, син став помічати набагато більше, з'явились такі бажані нові слова, став спокійнішим та розслабленішим, пропало роздратування від музики, на заняттях почав в рази краще сприймати навчальний матеріал. До війни, раз на місяць-два, за змоги, діти ходили на сеанси остеопатії, дуже задоволені результатами. Щиро дякуємо!

Андрій
16 ноября 2023 в 23:02

Почалось з того що ми чекали спеціалістів в підізді 15хв, (приїхали заздалегідь щоб діти адаптувались), адже квартира "лікарня" була закрита. Після того як нас впустили, жодного слова окрім привітання ми не почули, люди пішли завматись своїми справами, кімната "кабінет" були відкриті, діти 5 та 2р. Як їм властиво зацікавились кімнатою, яка повністю закидана іграшками. Ми навіть не підозрювали що якісь там іграшки можна брати якісь ні. Далі спеціалістка перше що зробила це почала робити зауваження нам всім тому що ми типу безлад робимо в закиданій кімнаті. Зовсім не розташувши до себе дітей, абсолютно не провівши жодної мінімальної консультації, типу зараз будемо робите те і те. Далі я пішов до спеціаліста чоловіка, поки моя дитина плаче в іншій кімнті і та пані все що змогла зробити це силою тримати 2х річну дитину. Чоловік роблячи процедуру, почав читати мені мораль. Я в свою чергу хотів отримати послугу лікування, де навпаки потрібно розслабитись, натомість довелось відствоювати свої права і пояснювати людині, що ми не до них в гості додому напросились, а що вони себе декларують як фоп і лікарі, відповідно "хата" їхня це лікарня. І сеанс призупинив я, адже це не комфортно лежати і слухати лекцію і про те що я повинен вибачитись, за те що лікарі жодного слова нормального до нас не сказали, тільки вичитували. Зовсім не в грошах справа, а в відношені до людей. Ці люди були явно не в гуморі в той день, свій негатив вилили на сімю, яка приїхала до них просто отримати якісну послугу і піти здоровими.

Ілона
15 ноября 2023 в 20:20

Приймають чоловік і жінка в старій захаращеній квартирі, жінка, яка працює з дітьми, взагалі не вміє з ними комунікувати, тримала 2х річну дитину силою, поки він кричав в істериці, навіть не стараючись якось розташувати до себе, заборонила іншій моїй дитині, поки вона чекала, гратись іграшками, якими там закидано всю ту обшарпану кімнату (бо це не кабінет, умови нікудишні).
Коли зрозуміли, що на нас не вдається заробити, обізвала мою повністю здорову дитину аутистом, щоб образити, не маючи для цього підстав, абсолютно не професійна поведінка, іншій дитині наказовим неприємним тоном сказала прибирати іграшки, які були до нашого приходу розкидані, жаль не маю фото, там жахливі умови…
Обоє «спеціалістів» взагалі не клієнтоорієнтовані, жінка взагалі якась неадекватна
Дуже не раджу звʼязуватися з ними

Добавить отзыв