UAOTZYV.COM

Остеопат Усатова О.В.

Адрес Київ, Артилерійський провулок, 7б
Метро Берестейська 0.46км
Телефон +380 (96) 013-30-30
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-11:00
Сайт osteopat.ua
Рубрики Остеопат, Медицинская клиника
Оценка 4.4 19 отзывов
Похожие компании в категории
Остеопат, Мануальный терапевт — вулиця Брюллова, д. 3, к.1
Goodwill - Health Club — вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, 60

Остеопат Усатова О.В. отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
22 апреля 2024 в 19:53

До Олени Володимирівни потрапила восени 2023-го і дуже рада, що знайшла такого грамотного спеціаліста. Вона працює дуже м'яко, але дієво. Планую візит до остеопата перед візитом до стоматолога, з яким корегуємо мій прикус. Через постійні зміни в прикусі, коли не вгадають по висоті, або маю незручний контакт, іноді бувають негативні наслідки, що затискає шию, болить голова чи може навіть німіти рука, чи боліти якийсь з грудних хребців, а Олена Володимирівна завжди м'яко допомагає прибирати ті симптоми і полегшує процес адаптації, за що їй дуже вдячна!

Вячеслав
22 марта 2024 в 20:25

Турбував біль в спині на фоні міжхребцевої грижі. Після курсу лікування біль практично зник. Раджу. Результат перевершив сподівання.

Виталия
22 марта 2024 в 11:15

Зверталася з дитиною з аутизмом. Підкорило уважне ставлення та професійний рівень Олени Володимирівни. Дуже вдячна за допомогу. Обов'язково звертатимусь і надалі.

Нина
18 марта 2024 в 13:23

"Я хотіла б поділитися своїм позитивним досвідом лікування у остеопата Усатовоі Олени Володимирівни. Відвідавши її практику, я отримала професійне та уважне лікування проблеми мого сина. Олена Володимирівна проявила велику увагу до симптомів та індивідуальних потреб. Після кількох сеансів, я помітила значне поліпшення у стані, мого сина. Рекомендую Олену Володимирівну тим, хто шукає компетентного та дбайливого остеопата. "

Александра
22 февраля 2024 в 6:38

Була не вперше на прийомі у Усатової Олені. Для мене це моя чарівна пігулка. Оскільки годую дитину грудьми багато ліків не можна, то болить спина, то болить голова. Хоч я досі не розумію суть, як усе впливає в організмі. Проте результат прийому можна оцінити за кілька днів. І головне ще не було такого, що після прийому не стало краще. Чудовий фахівець своєї справи. Завжди можно розраховувати, що вона зможе допомогти на довго.

Диана
21 февраля 2024 в 19:44

Потрапила до пані Олени в достатньо гострому стані - два дні у виключно горизонтальному положенні та з "яскравими" прострілами у попереку. Якщо б мені сказали, що через 3 дні я повернусь до звичайних фізичних вправ, я не повірила би. Але так і сталося завдяки професійним діям пані Олени, лагідно та без болю. Ще і отримала декілька шикарних вправ для хребта. Як бонус, майже година розслаблення на теплій кушетці, коли нарешті можна
трохи послухати своє тіло. Дякую та рекомендую!

Дарья
21 ноября 2023 в 5:02

Остеопат Усатова Олена Володимирівна має диплом лікаря. На першому прийомі завжди обговорюється доцільність остеопатичного лікування, при сумнівах призначаються аналізи. Саме лікування м'яке, комфортне та ефективне, без побочних ефектів. Разом з тим можна отримати додаткові поради для підтримання самопочуття у повсякденному житті. Рекомендую!

D G
15 ноября 2023 в 19:38

Олена Володимирівна - професіонал своєї справи. Рекомендую усім вже багато років. Навіть якщо немає серйозних проблем зі здоровʼям- раз на півроку-рік сходити себе пофіксити - тільки сюди!

Анна
18 сентября 2023 в 17:01

Багато років моя родина звертається за допомогою до Олени. І завжди нам всім вона допомагала! І немовля ставала спокійним, і коли були проблеми з плечем (не могла підняти руку чи завести їх назад) і коли боліла стопа, і моїй мамі з болями в стегні. Дуже рекомендую Олену!

Влад
06 сентября 2023 в 11:32

Найкращий остеопат Києва. Живу далеко від України, але ще не знайшов рівного спеціаліста. Дякую, Олено Володимирівно.

Юля
29 августа 2023 в 7:21

Дуже шкода, що витратила 3000 грн за годину і не отримала жодного результату. Звісно, у відповідь мені напишуть, що одного прийому недостатньо і тд, і тп. Але вірити в байки, що це допоможе, якщо пройти декілька сеансів - ну, таке. Гарантій ніяких немає, піти і знову викинути 3000грнВсе таки це не доказова медицина.

Женя
29 августа 2023 в 2:15

Єдине, що я можу сказати це: Остеопатія - це дуже тонка, і точно дуже багатогранна наука. Так, можливо на перший погляд такий спосіб лікування видається дивним, крім того, нажаль коли люди вже звертаються до остеопатів то це проблема з якою не справилися інші, при цьому розраховуючи, що все наладиться за один сеанс. Але ті кому вистачає терпіння провести курс (для кожної проблеми кількість прийомів - різна, комусь вистачає одного разу, а комусь потрібно більше), неодмінно побачить результат. Я їжджу до Олени Володимирівни не перший рік (з різними проблемами). Чому їжджу роками - тому що по-перше: бачу результат кожного разу, а по-друге - це економить мій час, адже я звертаюсь одразу до Олени Володимирівни і не проходжу всіх лікарів по колу. До того ж звичайно є проблеми які не вирішуються таким способом лікування, в такому випадку Олена Володимирівна одразу попереджає про це, а також консультує, що можна зробити. Мені здається, що найкращим підтвердженням результативності є те, що до Києва мені потрібно 6 годин добиратись, і я обираю - їздити, оскільки лікаря-остеопата такого рівня більше не зустрічав. Без будь-яких різких рухів, жорсткої корекції, больових відчуттів Олені Володимирівні вдається впливати і на головні болі, і на головокружіння, і на порушення постави, больові відчуття в ногах, в спині. і це тільки ті проблеми з якими звертались ми. Отож, від щирого серця дякую, Олені Володимирівні, за її вміння і талан допомагати людям. Вважаю, що Олена Володимирівна найкращий спеціаліст в сфері остеопатії в Україні і не тільки.

Олена
23 августа 2023 в 16:06

Я в повному шоці. На прийомї у Олени розмовляли про все, окрім опорно рухового апарату (ну, трохи було, але не багато), особливо розмовляли про мою надлишкову вагу, гормональну терапію, з натяками, типу, Ви каву зранку п'єте? Кажу, так. А з чим? Кажу, не з чим. У відповідь ухмилка. Угу. (?) Ви не можете поправлятись від гипотеріозу, я ось теж пью гормони і нічого. (Ви ендокринолог? Я Вашої думки питала?) Потім потримала руку в районі попереку, помовчавши многозначно, потім ще поворушила руки, посиділи так в тиші трохи. Спитала "У вашої мами теж тіло таке велике кругле, а ручки ніжкі тонкі? (Що, вибачте?) І це при тому, що я прямо відповіла, що мене дуже засмучує (!) моя надлишкова вага, що я борюся із цим (Але ж ні, я звичайно ж брешу і жру, жру і брешу, а мене цей прекрасний спеціаліст тільки но викрила, її не проведеш!). В дзеркало я дивлюся регулярно, таких чудових форм не маю, як вона питає. Та й взагалі, нащо це все?
Ну, й на цьому все. Сказала, що покращення відчую впродовж двох діб, показала вправи, які я і так роблю (відверто здивувалася, що роблю, теж брешу, напевно). Прийом 3 тис грн. Ніякого полегшення, окрім відчуття принизливого осаду та офігівання від всіх цих натяків та ухмилок. Людям із надлишковою вагою особливо не раджу, імовірно, щось Олену тригерить. Та й нікому не раджу.
P. S. Вирішила додати. Настрою спеціалісту не псувала, на її поведінку негативно не впливала, все це хамство не провокувала. Чесно кажучи, більше дивувалася такій поведінці, і до останнього сподівалася на результат (ну, може просто страннєнька жіночка така сама по собі, не відчуває кордонів, але може ж дійсно шарить та допоможе мені із болем), але ніт.

Vero
31 июля 2023 в 23:34

Я амбасадор Олени Володимирівні після допомоги під час вагітности. Все почалося з симфізиту (1см) на 9 місяці вагітності, який мені казал лікар гінеколог, що неможливо вилікувати, а в нас все вийшло та народжувала самостійно.
Потім ще приходила для себе та для малюка та малюка в 2 місяці.
Дуже приємна атмосфера, спілкування, розʼяснення. Для мене дуже важливо відчувати довіру та безпеку поряд з людиною, так все і було.

Женя
17 июля 2023 в 12:38

Два роки тому була сильна травма спини: сильний біль, не те що ходити, лежати було дуже боляче. Раніше з проблемами спини зверталася до костоправа, цей досвід був болючим, небезпечним і знову звертатися до костоправ зовсім не хотілося. В інтернеті знайшла інформацію про лікування проблем зі спиною у остеопат. Переглянула багато інформації про остеопатів в Україні, зупинила свій вибір на Вусатової Олені Володимирівні. Для мене важливо було що це Лікар з академічною медичною освітою з неврології та остеопатії! Не просто курси, а профільне навчання у медичній академії. Було страшно та боляче їхати майже 300 км до Києва. Олена Володимирівна це дивовижний лікар: увага, доброзичливість, абсолютно м'яко безболісно провела прийом, я могла вже спокійно без болю! Стояти, ходити; порекомендувала вправи, вітаміни. Через тиждень я почувалася зовсім добре. Величезна подяка Олені Володимирівні та Слава Богу за таких лікарів!

Татьяна
14 марта 2022 в 16:45

Я была на приеме давно, но это действительно волшебство, спина болела ужасно, но уже после первого раза стало легче буквально через час, спасибо огромное Елена, советую всем.

Наталия
04 ноября 2021 в 12:44

Абсолютное волшебство. После проб и ошибок разных методов лечения, это единственное реально эффективно действующее мое спасение со спиной. Приходишь с адской болью еле передвигаясь, выходишь уже на своих двоих, через неделю и следа не остается от обострения, которое иначе может длиться месяцами. Всегда посоветуют и упражнения и проконсультируют по доп. Вопросам по здоровью. Елена - кроме того, что потрясающий специалист, невероятный солнечный и тонкий человек, с которым всегда приятно встретиться. Большое спасибо за все, что для меня сделали за эти годы! Считаю большой удачей, что нашла вас в свое время. Успехов и процветания!

Елена
25 октября 2020 в 20:59

Была на приёме у Михаила Котолупа, очень интересные впечатления. Больше половины времени он общался со мной на отвлеченные темы, потом приложил руки и многозначительно сидел с закрытыми глазами (я так понимаю это и было «лечение») анализы, исследования даже не посмотрел (хотя на сайте пишут брать их с собой). Вроде как к врачу-остеопату записывалась, а получила какие-то гадания на кофейной гуще. Ни заключения, ни чека мне не дали, «деньги покладите в тумбочку». Больше туда ни ногой. И да, вдруг кому интересно «лечение» не сработало.

BMW
14 ноября 2019 в 0:06

Был на приеме у Лены с проблемой спины, прошёл 1 сеанс, дальше мне посоветовали обращаться в случае ухудшения (которое к счастью не настало).

Добавить отзыв