UAOTZYV.COM

Osokor Nails

Адрес Київ, 55-а Садова б23
Метро Славутич 1.47км
Телефон +380 (96) 922-00-00
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.osokornails.com
Рубрики Салон красоты, Косметолог, Центр по уходу за лицом, Парикмахерская, Маникюр и педикюр
Оценка 4.1 14 отзывов
Похожие компании в категории
Corleone — Дніпровська набережна, 26
Салон красоты Фифа — просп. Миколи Бажана, 12
Фабрика Грез — вулиця Михайла Гришка, 6А, 6A
Центр красоты и здоровья Лайт Шер — Дніпровська набережна, 14

Osokor Nails отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nadin
01 февраля 2024 в 0:54

Красивий та неординарний дизайн салону. Подобається індивідуальне відношення до кожного клієнта … відчуваєш себе особливим і важливим! Хочу відмітити крутих спеціалістів манікюру та педикюру: Світлана, Тамара та Олена (руденька). Також сподобався майстер косметолог Олександра. Дуже рекомендую! Адміністратори завжди привітливі, завжди пропонують водичку, чай або каву. Але саме важливо вміють знайти віконце коли тобі потрібно! Дякую дівчатам)

Юлия
04 октября 2023 в 14:19

Вже майже рік роблю нігті у Олени. Робота завжди виконується акуратно, нігті тримаються неймовірно довго.
В салоні завжди приємна атмосфера. Майстер дуже дружелюбна та ввічлива, час з нею проходить неймовірно швидко. Я дуже задоволена і мені дуже подобається Всім раджу!

Катя
02 октября 2023 в 3:57

Дякую за професіоналізм: швидко і акуратно, відчуття мене, як клієнта, і моїх вподобань - це все про майстра манікюру Тому! Якісно виконана робота і сам майстер приємний співрозмовник, тепер тільки до неї! У салоні приємна і дружня атмосфера та дуже гарний персонал! Дякую адміністратору, яка знайшла для мене місце. Завжди зустрічають з посмішкою, водичкою чи кавою) Однозначно рекомендую та із задоволенням буду звертатись!

Мария
01 октября 2023 в 22:19

Рідко залишаю відгуки, але цього разу була приємно вражена від сервісу! Хочу подякувати адміністратору за те, що екстрено допомогла знайти час тоді як інші салони відмовили. Майстри дуже приємні і професійно спрацювали. За три години я отримала манікюр з педикюром і зачіску. Стосовно цін, я вважаю, що все що я сьогодні отримала повністю відповідає сплаті. Буду радити знайомим і обов’язково прийду ще

Salazar
01 октября 2023 в 17:45

Моя тут часто робить манікюр начебто все ок.
Але найголовніше - без очікувань по годині-дві! Все вчасно! Тож сюди можна відвозити!

driver
01 октября 2023 в 15:29

Співпрацюємо з цим салоном коли дівчатка бахнуть шампанського
Дівчатка і дамочки завжди задоволені та веселі)
З ув. Драйвер Сервіс Київ

Тала
29 сентября 2023 в 6:22

Постійний клієнт з відкриття. Дуже клієнтоорінтовані, професійні. Мені постійно треба на вчора і швидко та якісно- без проблем. Дякую вам, дівчата!

Marshal
28 сентября 2023 в 23:09

Ніколи не робив манікюр, але тут зважився за порадою подружки. Виявилося чоловічий манікюр - це не страшно)
Спасибі вам!

Саша
26 сентября 2023 в 6:02

Прекрасний салон, роблю манікюр вже не вперше, все тримається) Майстри професіонали, завжди посміхаються, ввічливі. Обслуговування на найвищому рівні, дуже раджу всім)

Catana
25 сентября 2023 в 19:10

Місце дуже середнє, якість манікюру, навички майстрів такі собі, більше засмутила атмосфера в салоні, дуже не комфортно, не зручно і хвмлвитий персонал. Якість покриття теж дуже посередня, за таку ціну можна було б робити краще

Sand
23 сентября 2023 в 9:40

Була на манікюрі з покриттям.
Якість лаку жахлива, все залізо через тиждень, атмосфера персоналу дуже не комфортна, рекомендувала знайома, але більше туди не піду

Владимир
23 сентября 2023 в 6:03

Атмосфера чудова! Привітний адміністратор! Моя дівчина робить манікюр протягом пів року! Дуже задоволена! Обслуговування на вищому рівні! Кава дуже смачна!

София
05 июля 2023 в 8:14

Салон всередені гарний, але ціни - це кошмар.
на сайті написано зняття+манікюр+покриття 700 гривень, я підхожу до каси і говорять 900. Я сплатила, бо не знала ціни на сайті. Якщо чесно, то це забагато для такої роботи. Прийшовши додому, я помітила, що минуле покриття (чорне) не дочистили перед тим як нанести СВІТЛИЙ КОЛІР. Я не думаю, що майстер не помітив чорного кольору. Покриття по краях немає, не знаю, може ці нігті взагалі відваляться.

Ольга
04 июня 2023 в 11:02

У салоні була вперше. Робила манікюр із покриттям звичайним лаком. Лак виявився «не щільним», погано ліг на нігті. Майстер порекомендувала йти до магазину за найкращим лаком. У салоні репетує телевізор, майстри постійно щось кидають. На мої зауваження майстер реагувала нервово. Атмосфера в салоні тяжка. Не сподобалося.

Добавить отзыв