UAOTZYV.COM

Осокор Медікал

Адрес Київ, вулиця Бориса Гмирі, 9В
Метро Позняки 0.48км
Телефон +380 (67) 387-13-77
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт osokor-med.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Дерматолог, Эндокринолог, Семейный врач
Оценка 3.5 13 отзывов
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Осокор Медікал отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
13 декабря 2023 в 8:38

Захворів, необхідний був лікарняний. Так як сімейник в іншому місці, звернувся до клініки яка поруч. Декларацію перезаключив (за прийом не оплачував), лікар компетентна!
Гарне обслуговування та сервіс! Ставлю тверду 5.

Юлия
30 ноября 2023 в 3:25

Доброго дня. Всім бажаю здоров'я. Хочу залишити свій коментар цій чарівній кліниці. Вона на вигляд маленька, але там є багато послуг. В реестратурі вам завжди Олег відповість на всі надокучливі питання. Светлана медична сестра бере кров, як маленький комарик.
Гінеколог зробить огляд і надасть консультацію, але хочу вас попередити, щоб у вас нічого не вилетіло з голови напишіть список питань лікар на всі відповість.
Ще я користувалась послугами дерматолога видалила всі маленькі породовки на шиї тепер я просто богиня.

Ірина
19 ноября 2023 в 7:17

Хочу подякувати косметологу Світлані за дуже класний результат та професійно виконану роботу. Декілька тижнів тому робила у вас чистку обличчя та ботулінотерапію, результату довго чекати не довелося. Чоловік сказав, що помолодшала на 5 років) А ще тут дуже привітний персонал та затишна атмосфера в закладі, сюди хочеться повертатися!

Светлана
15 ноября 2023 в 7:00

Власник клініки, питання до вас, чому ви дозволяєте собі так себе поводити? Питання було до персоналу, чому хлопець по телефону відповів- що додатково сплачувати нічого не потрібно, а ви мені розповідаєте про дорогу до вас? То питання до вашого працівника напевно, а не розповідати, як мені слухати треба, я чую, що мені говорять, і спеціально подзвонила уточнити інформацію. І саме найгірше, це медсестра, яка проігнорувала мої слова, наробила ран. І врешті взяла кров з того місця де я казала Хамство з вашої сторони. І до речі привітання у відповідях ніхто не відміняв

Александр
02 ноября 2023 в 4:13

Це не клініка, а квартира. А Ренчковська Н. В. Це не лікар, а 28 років бездарності. Всі відгуки про неї самописні, не звертайте на них увагу.

Александр
28 октября 2023 в 23:20

Завернувшись до закладку-квартири 25.10 мене прийняла Ренчковская Н. В. Ознайомившись дуже бегло з моїми результатами, зразу визначилася з діагнозом. Показником для цього всього був загальний аналіз крові. Але далі буде зрозуміло, що це "спеціаліст" до якого можна приходити навіть і без всіх аналізів, вона бачить тебе наскрізь.
Закривши на комп'ютері всі гугл-закладки і гру рубінчики, почався опис обстеження, якого навіть не було. Далі просто містика.
Язик вологий, блідо-рожевий - ну якось заглянула мабуть.
Далі взагалі шок! Через кофту, на відстані, якимось чином:
Дихання везикулярне. Над легенями перкуторно ясний легеневий звук.
Печінка: нижній край не виступає з під реберної дуги, м'який, гладкий і т. і.
Вражений!
На рекомендаціях взагалі зупинятися не треба, там немає про що говорити.
План лікування, там не про що і про все підряд, аптека дає добро, це так можна назвати.
Звернувшись по місцю прописки в поліклініку (завжди звертайтесь в поліклініку за місцем прописки, думка що там гірші спеціалісти, хибна), дізнатися чи можуть мені поставити крапельниці які порадила Н. В, ознайомившись з моїми скаргами, звісно відповіли НІ, невизначений діагноз, взагалі немає потреби ставити крапельниці, через 10 днів, будуть такі ж проблеми, бо діагнозу нема. Посміхнулися.
Після Н. В. Пройшов 7 лікарів, здав ще 5 показників. Описувати не буду свою компетенцію за своє здоров'я, маю на даний час 100% впевненість про бездарність такого прийому, який відбувся 25.10 в Осокор медікал.
Світлана Василівна ви як директор в вашій компетенції повернути кошти, за такий прийом. Але якщо у Ренчковської є магічні здібності і вона на око може визначити нижній край печінки, через кохту, то хай їй буде ті 650 грн.

Дария
25 октября 2023 в 5:20

Сьогоді була на аналізах тут, хочу дуже щиро подякувати персоналу за турботливе ставлення і підтримку. Рекомендую!

Саша
26 сентября 2023 в 13:11

Проходили лікування акне підлітка у Світлани Василівни. Все виконували по призначенню, чистка, лікувальні пілінги, догляд (використовуємо тепер постійно).
Результати радують. Дякуємо за професійну і клопітку роботу! Приємно, що поруч з будинком є така клініка з відносно недорогими цінами! Будемо звертатися!

Катя
12 июля 2023 в 7:09

Дуже сподобалась клініка. Я взагалі не люблю залишати відгуки, але не могла пройти мимо. Дуже чемні люди на рецепшоні, дівчина допомагала заключити контракт з сімейним лікарем. Ренчковська Наталія Василівна дуже хороший лікар. До цього в мене був сімейний лікар у місцевій лікарні і після того як мене кілька разів послали у тій лікарні я вирішила перезаключити контракт, довго шукала і обирала між Оксфорд Медікал і Осокор Медікал. І відгуки дивилась і питала у друзів, обрала саме цю клініку і Наталію Василівну як мого сімейного лікаря. Побула сьогодні на прийомі і жодного разу не пожалкувала: дуже приємна жінка, все пояснила, намалювала як що працює і для чого які аналізи потрібні. Люблю таких лікарів, відчувається контакт з ним, є бажання звернутись. Нічого зайвого не призначала. Жодних нарікань щодо візиту не було, все сподобалось. І не знаю у кого там які проблеми були з пошуком клініки - все знаходиться дуже швидко, клініка на видному місті і по гугл картам все зрозуміло.
Дякую!

Александр
08 июля 2023 в 8:20

Тут хтось похвалив хлопця з рецепшена, а він якраз і був тупим задушеною із завищеною самооцінкою - залишив неприємне враження і бажання більше туди не з'являтися. Плюс клініку дуже складно знайти, орієнтир ветеринарка, що символічно, навколо якої треба оббігти.

Саша
13 июня 2023 в 15:03

Як чудово, що під будинком у мене є клініка. Склав тест нарколога та психіатра за 15 хвилин у дуже приємного лікаря. Хоч я й боюся лікарів, оскільки їхні білі халати та жахливе ставлення до тебе лякає, то тут не так. Приємна дівчина лікар з каре і хлопець, який під час мого візиту був на рецепції. Побажання: додайте педіатрів.

Дмитрий
18 мая 2023 в 3:55

Записали на 10.30 23.05.2023р на прийом
В прийняли 11.30. Більш того попереду пройшов інший клієнт
Трішечки не зрозуміло таке ставлення та повага до часу інших людей (

Настя
15 мая 2023 в 14:47

Рекомендую терапевта Ренчковську, заключили декларацію за 5хв і тепер все швидко, якісно, без черг при будь-якому питанню по здоров’ю. Суміжні спеціалісти теж сподобалися! Якісний УЗД по приємній ціні.
Також відвідувала косметолога Світлану, хороший спеціаліст, чистки/пілінги, а також прп-терапія. Сміливо рекомендую

Добавить отзыв