UAOTZYV.COM

Оптика Fielmann отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 18
Метро Політехнічний інститут 0.96км
Телефон +380 (50) 396-22-39
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт optika-fielmann.ua
Рубрики Оптика
Оценка 2.4 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Оптика Fielmann — вул, вулиця Василя Липківського, 3
Оптика Fielmann — вулиця Багговутівська, 8-10
Оптика Fielmann — Відрадний просп., 14/45
Оптика Fielmann — просп. Степана Бандери 23 ТЦ Городок
Похожие компании в категории
Люксоптика — вулиця Вадима Гетьмана, 16/40
Люксоптика — вулиця Бульварно-Кудрявська, 9Б
Encanto — вулиця Михайлівська, 17/2
NotForEveryone Оптика — вулиця Євгена Чикаленка, 43А

Оптика Fielmann на Берестейськом отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
13 июля 2023 в 16:47

Чи не сподобалося обслуговування. Вирішила вперше купити лінзи. Зайшла я перша, другий чоловік. Чоловіка зустрічали охоче, мене ніби не помітили. Ну гаразд, це таке.
Друге, на питання, якщо з лінзами будуть якісь проблеми, шлюб чи лінз у блістерах не буде, за мої 20 років використання лінз такий випадок був один раз. І в тому інтернет-магазині мені надали дві нові лінзи, без жодних проблем. У цій оптиці мені відповіли, що це не їхні проблеми. Коли я почала обурюватися і говорити, це як мені нарешті відповіли, що приходьте тоді до нас, будемо розбиратися. Уррра!
Але, на жаль, ще раз приходити і бути постійним клієнтом бажання в мене зникло.

Оксана
07 июля 2023 в 17:23

Замовляла фотохромні окуляри в травні 2023, сказали будуть через місяць. По факти приїхали звичайні без фотохрому, замовили повторно чекала ще місяць, 2 раз при обробці лінзи вони тріснули. Повідомили що краще зробити повернення коштів, повернення ніяк зробити не можуть бо немає коштів в касі. По факту втрачений час і нерви.
Р. S. Замовила в іншій мережі оптик, все чудово і замовлення готове менше ніж за тиждень

Кристина
04 июля 2023 в 4:28

Прийшла вчора за окулярами, переді мною був клієнт, який вже обслуговувався, в результаті продавець/консультант вирішив покликати свою колегу мабуть, але краще б вона цього не робила! Вийшла якась неприємна відразу "бабця", ніби я потрапила на базар де продають м'ясо сире, -відчуття було, ні вітання ні її тон (особливо!) ні її вигляд загалом і манери спілкування мені взагалі не сподобалися. Вона мене не запитала - чи можу я відкрити і запропонувати подивитися окуляри, а вона сама стала лізти своїми руками, не питаючи, говорити нісенітниця що якщо я не перевірю то прийду знову, чи мало там на склі буде подряпини, що? ! ! Товар сплачений, з чого їм бути? Питання до неї як можна за великі гроші і взагалі сплачений товар давати побічний ефект,
Ну не профі взагалі! Ви повинні подивитися, я кажу я не буду просто дайте мені їх, вона продовжує далі відкривати пакет, який упакований. Я відповідаю знову ні, не буду, забираю свої окуляри і вона мені дайте мені це наші документи, бо ну яка "базарна" у вас працює, дуже неприємна жінка.
Та людина (працівник) яка спочатку була зайнята і я могла почекати, дуже спокійна приємна жінка, яка допомогла вибрати спочатку оправу і окуляри. Я ще раз хотіла зустрітися з нею в майбутньому. Але не з "це", вже вибачте ФАМІЛЬЯРНОЇ, метушливої ​​неприємної і не спокійної жінки, яка підійшла "допомогти"

Карина
19 мая 2023 в 8:13

Два роки тому перевіряла тут зір та робила окуляри, все було добре. Прийшла перевірити знову та зробити нові. Сказали що в мене неправильні окуляри, з жахливим рецептом… хоча робила я їх в тому самому місці… Змінили мені триста лінз, і троє людей дуже на підвищених тонах з наїздом питали «ЯКІ ЦИФРИ ВИДНО? »
в мене вже голова почала крутилися від 30 хвилин зміни лінз та дивитися на ці цифри…
Раніше любила цю оптику, більше сюди не ногою… Окрім зіпсованого дня та хамовитого обслуговування тут нічого не знайдеш.

користувач
12 марта 2022 в 16:19

Бездоганне діагностичне обладнання, високий рівень обслуговування, привітний персонал. Послугами Fielmann користуюсь понад 10 років. Рекомендую!

Анна
17 февраля 2022 в 10:34

Дуже грубий персонал. Ще й намагались продати мені пробники контактних лінз замість звичайної пачки, ще й кричали вдогонку. Обходьте цей заклад стороною.

користувач
12 декабря 2021 в 7:58

Заказали очки, по рекомендации доктора, взяли линзы не дешёвые (5600 2 шт.), сказали что будите всё прекрасно видеть, так как линза хорошая и как раз по вашему случаю. В результате в даль видим, в близь нет. Хотели вернуть но возникли проблемы, возвращать не захотели. Очень грубо и хамовито общалась управляющая оптикой, только после обращения на горячую линию приняли решение взять очки на проверку. Пока отправили очки на проверку, ждём ответ. Позже дополню отзыв.

користувач
12 июня 2021 в 19:35

Проходил рядом за 20 мин до открытия, решил подождать и посмотреть ассортимент, в итоге, спустя 40 минут ожидания (10: 20) никто не открыл. Советую изменить время открытия на «когда нам угодно» чтобы люди не тратили своё время попусту.

Eugene
13 февраля 2021 в 0:15

Обходите его стороной!
(Был еще в нескольких магазинах, там все нормально, но не тут)!

Персонал явно с регистратуры поликлиники;) и скорее всего Психушки.
Такого хамства в магазине еще не встречал.
Ни помощи тебе, ни консультации.

А услышите фразу «ничем помочь не можем» звоните на горячую линию, там отличные девочки, все подскажут!

Искренне надеюсь, что их уволят или пускай закроются. Исходя из истории отзывов, рано или поздно это случится.

Наталия
16 января 2021 в 16:38

Хочу выразить благодарность сотрудникам по пр. Победы 18. Прекрасное отношение консультантов, подобрали очки, предложили пройти осмотр врача. Мы предупредили, что катаракта (в предыдущий в этой же оптике раз на Святошино врач отказался подбирать при катаракте решили, что и в этот раз откажут). Но доктор уделила время достаточно, тщательно подобрала очки, за что ей отдельная благодарность. Большой выбор оправ, прекрасные условия. Спасибо всем большое, очень рады, что вы есть рядом с нами будем обращаться еще!

Olena
30 мая 2019 в 19:16

Відмінне обслуговування, ввічливий персонал. Протягом 10 хвилин безкоштовно вирішили питання з пошкодженою оправою.

Ірина
29 ноября 2018 в 9:43

Не дуже великий вибір оправ, продали польську оправу як німецьку. Ще й потім узнала, що продали за ціну, яка в декілька разів перевищує закупочну.
Більше туди не піду.

Саша
19 ноября 2018 в 9:27

Тут дійсно привітний персонал націлений на максимальне задоволення клиєнта. Можна отримати рецепт на місці. Є цікаві недорогі моделі оправ і сонцезахисних окуляр і робітники допомогають своїми порадами і не жалкують часу щоб максимально приділити належну увагу

Женя
08 ноября 2018 в 14:23

Всі три чарівні працівниці філіалу допомагали обрати окуляри: підібрати оправу та підігнати по розміру голови. Витратили на мене купу часу та уваги.
Дуже дякую, всім дуже задоволений!

Александр
01 ноября 2018 в 13:07

Продавец была полностью не заинтересована помочь нам подобрать оправу и линзы. Сложилось такое ощущение, что мы ее сильно обременили своим визитом в воскресенье вечером. Не самые приятные впечатления.

Добавить отзыв