UAOTZYV.COM

OPEN ROOM Sovsky

Адрес Київ, вулиця Володимира Брожка, 70
Метро Деміївська 1.37км
Телефон +380 (63) 363-84-63
Часы работы 10:00-23:00
Сайт openroom.com.ua
Рубрики Павильон для мероприятий, Организация детских праздников, Услуги корпоративных развлечений, Агентство по организации и проведению мероприятий, Организатор праздников
Оценка 5 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
OPEN ROOM — вулиця Миколи Голего, 7в
OPEN ROOM 2 — вулиця Борщагівська, 189/1
Похожие компании в категории
In.Light.Studio / Inlight — вулиця Козацька, 122
Bondarenko Dance School — вулиця Іоанна Павла II, 14
ZinCo RoofTop Hub — просп. Валерія Лобановського, 72, 4 этаж
Creative Quarter — Gulliver, Спортивна площа, 1A

OPEN ROOM Sovsky отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надежда
27 сентября 2023 в 10:36

Класне місце для проведення свята чи зустрічі! По-перше: простір, в приміщенні достатньо місця, що б почуватись комфортно, по-друге: інтер’єр! Все стильно, мінімалічтично, зручно! По-третє: великий спектр додаткових послуг, це напевно єдине місце де все продумано від пандуса до кейтрінга! Однозначно рекомендую! Ну і окрема вдячність, за абсолютно адекватні ціниУспіхів і розвитку!

Maryna
20 сентября 2023 в 0:11

Це найулюблиніше місце де ми зустрічаємось з друзями! Затишно, головне, що не має чужих людей, тільки ти і твої знайомі. А ще круто, що є можливість урізноманітнити зустріч програвши в настолки або потанцювавши в justdance

Наталія
17 сентября 2023 в 4:22

Народ, це крута локація! Достатньо місця для великої компанії, дуже багато різноманітних ігор, є все необхідне для відпочинку Тут можна класно провести час і всі будуть задоволені! Рекомендую!

Вика
16 сентября 2023 в 4:06

Дуже атмосферне місце для проведення особливих подій! Святкували ювілей і неодноразово дні народження друзів та дитячі свята!

Артем
14 сентября 2023 в 9:44

Чудове місце, приємний адміністратор, який все показав, ігрова приставка, мікрофони, джаст денс, прибрана кухня та вбиральня, дуже рекомендую це місце за універсальність місця та гарну ціну при тому сервісі, який надається, молодці!
Єдиний недолік, що ми не могли розібратись як включити джаст денс, але адміністратор швидко в режимі онлайн допоміг розібратись, обов’язково прийду знову!

Егор
11 сентября 2023 в 21:05

Чудове місце для проведення свята або просто відпочинку в компанії друзів! Нещодавно вперше побував саме на цій локації, до цього багато разів святкували різні події у інших Open Room. Дуже сподобалось! Комфортно, просторо, кльова барна стійка, зручні дивани, музика, ігри, коротше кажучи все що треба! Рекомендую!

Микита
30 августа 2023 в 19:02

Святкували тут день народження друга. Просто шикардос. Обирали між 3ма іншими закладами мережі опен рум, та зупинились на цьому. Самий великий плюс - немає сторонніх людей. Були тільки ми, без адміністраторів, чи персоналу. Цим і підкупило, бо можна було відпочити своєю тусовкою і не сковувати себе в "діях чи висловлюваннях".
Рекомендую всім, хто хоче відпочити на славу

Добавить отзыв