UAOTZYV.COM

Онлайн-университет Atom

Адрес Київ, вулиця Князів Острозьких, 2
Метро Арсенальна 0.28км
Телефон +380 (800) 33-41-25
Часы работы 00:00-24:00
Сайт at.university
Рубрики Образовательный центр
Оценка 4.8 120 отзывов
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
Киевский городской Дом природы — вулиця Рогнідинська, 3

Онлайн-университет Atom отзывы

120
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
28 апреля 2024 в 17:31

Всім привіт, я Таня, мені 17 років

Марія
24 апреля 2024 в 14:39

Добрий день, я Марія, мені 41 рік. Тільки закінчила навчання по спеціальноті СММ спеціаліст у Атом. Мені вдалося виконати свій план по заробітку але не у встановлені терміни, а до закриття доступу на навчальну платформу. Тому що в мене з'явились 1 а потім ще 2 клієнтів, яким я допомагала з СММ і паралельно ще намагалась вчитись. Програма мені сподобалася, було складно і цікаво одночасно. Складно тому що я з тих людей хто любить все робити не на швидкість а на якість, а це займає більше часу. Сподобалось відношення та підтримка кураторів Аліни та Ірини, відділу турботи.

Андрій
13 апреля 2024 в 20:22

Доброго дня! Андрій, 47 років, Київ, програміст.
В лютому 2024 року випадково натрапив в мережі на рекламні відео вашого курсу "Investor Stock Market + IPO". Захопило.
Вирішив пройти курс та стати інвестором. Сьогодні 1 квітня, дійшов до останнього заняття. Процес навчання захопив з самого початку.
Професійні лектори з багатим досвідом, уроки дуже насичені корисною інформацією. Виконання домашніх завдань дуже мотивує.
Куратор детально розбирає кожне д/з, підказує, виправляє помилки, знаходить найкраще рішення.
Добре розібрали як технічний, так і фудаментальний аналіз, сподобалось, що багато прикладів.
Особлива подякам за лекції з майндфулнесс - це якийсь новий світ відкрився для мене! Намагаюсь поступово втілювати в життя основні принципи, про які почув на цих уроках.
Також вдячній службі підтримки - дівчата регулярно турбуються про процесс навчання.
Покращити можна розбір конкретних прикладів. Зокрема в занятті 44 (Дефіцит капіталу і тимчасовий продаж активів) хотілося б почути і побачити
більш детальний розбір наведеного прикладу з SHV), бо таки не зрозумів.
А взагалі - оцінка 10 з 10, ви - професійна команда, що може вправно донести свої знання новачкам!
Особисті плани: трошки поднакопичити ресурсів та втілити набуті знання на практиці - сформувати портфель та почати заробляти!
Можливо, що зацікавлюсь і іншими програмами від Атом, поки що візьму невеличку перерву - багато нового матеріалу в голові, треба час, щоб уляглося).

Роман Клим
07 апреля 2024 в 21:36

Я навчався на курсі Affilate Marketing. До цього в мене взагалі не було досвіду і знань в цій сфері. На перший погляд все здавалося дуже складно але виконуючи домашні завдання все ставало зрозумілим + підтримка куратора на найвищому рівні. Дуже дякую за отриманий досвід, тепер в мене відкрилися нові горизонти!

Дмитро Д
05 апреля 2024 в 19:25

Привіт всім!
Тільки що завершив курс 'Інвестор SM+IPO' від університету Atom. Курс був дуже грунтовним та складав 45+ модулів із домашніми завданнями які перевіряв укратор групи і давав детальні коментарі з рекомендаціями по покращенню. Окремо хочу виділити прекрасну серію навчальних матеріалів з психології та коммунікації. В цілому я задоволений навчанням та атмосферою. Регулярне навчання дало результат - я засвоїв нову для себе професію інвестора та роблю перші практичні кроки в цьому напрямі.
Щиро дякую університету Atom, його мотивуючим засновникам, лекторам, дівчатам з відділу турботи та нашому куратору - Руслану.
Буду радий продовжити коммунікацію в клубі випусників та на нових курсах університету Atom.

Аліна
12 марта 2024 в 17:06

Добрий день, сьогодні закінчила навчання в програмі Спеціаліст Fb+Insta. Хочу коротко сказати, що все сподобалось, сама програма викладена детально та зручно. Дякую велике куратору, відділу турботи та й взагалі всій команді Атом - все навчання зі мною була підтримка. Вже знайшла собі постійних клієнтів, яким я налаштовую таргетовану рекламу, тепер хочу ще пройти інші курси в цьому університеті.

Василь
01 марта 2024 в 15:39

Вітаю! Ось і я закінчив свій курс навчання Інвестор Stock Market+IPO, який мав би проходити 2 місяці, але я його розтягнув на 10 місяців, у зв'язку із критичною нестачею вільного часу через перебування у лавах ЗСУ.
Загалом навчанням задоволений! Я отримав достатній об'єм знань для старту, переусвідомлення багатьох речей у своєму житті та визначення для себе пріоритетів і цілей.
Викладачі круті люди, в яких на мою думку грамотно побудований освітній процес. Дивуюся деяким поганим відгукам про Аtom. Наперед все пояснюється і узгоджуються, відділ турботи завжди йшов на зустріч, мій куратор Руслан теж справив хороше враження, даючи оперативні та зрозумілі відповіді. Дякую Руслане!
Мої рекомендації: якшо запис відеоуроку відбувається в нестандартному приміщенні, Сергій Твердохліб привіт Вам!) Ви крутий чоловік!) то було б непогано використовувати додатковий мікрофон.
Обов'язково опановуватиму нову професію/напрям діяльності у Вашій школі.
Додатково від мене респект тим хто принципово перестав розмовляти мовою окупанта.
Дякую всім!

Аня
28 февраля 2024 в 16:25

Я хочу поділитися своїм досвідом навчання в Atom, де я обрала програму "Рекрутер"
Дуже зручний формат онлайн навчання, який дає гнучко влаштувати розклад занять навколо моєї роботи. Матеріали курсу добре структуровані, після кожного заняття є завдання, яке перевіряє кратор і за потреби коригує його.
Краще за все, що мені сподобалося - це велика увага саме до практики і я змогла ще під час навчання знайти клієнта та заробити перші гроші. Я неїмовірно вдячна нашому куратору Вікторії, яка не втомлювалась вдіповідати на питання і ділитись своїм досвідом.
Крім того, є можливість обміну досвідом і ідеями з колегами в телеграм чаті. А ще після навчання студенти переходять в ком'юніті, де продовжуьбть отримувати підтримку і цінні поради.
Дякую вісй команді Atom за турботливе ставлення на всіх етапах, а головне - за те що завдяки вам я відкрила для себе новий шлях і з задоволенням розвиваюйсь в цій сфері!

Марина
08 февраля 2024 в 14:11

Доброго дня. Велике дякую за Ваш курс. Було дуже цікаво і пізнавально. Отримала багато знань і навичок. Успіхів Вам!

Олександр
07 февраля 2024 в 15:25

Вітаю
Купив собі курс навчання напрямку "Affiliate marketing".

Навчання відмінне є свої складності, але трохи подумавши і переглянувши урок, все стає зрозуміло
Звичайно не все виходить так як хотілося б, але це точка зростання, є до чого прагнути і куди йти, саме головне не зупинятися та зрозуміти що все залежить тільки від вашої витримки, та наполегливості

Надія
02 января 2024 в 4:16

Завершую навчання на PPC-спеціаліста, звісно спочатку складно, але матеріали подані доступно, та куратор завжди відповідає на питання, та мотивує вірити у свої сили:)
Рекомендую!

Ed Ivashchuk
29 декабря 2023 в 21:10

На другий місяць отримав першу оплату за налаштування реклами в Google

Я копірайтер із досвідом і проходив курс, щоб поміняти професію. Я втомився від своєї сфери і вперся у стелю зарплат, тому мені потрібно було стати ППС-фахівцем.

Більш ніж задоволений курсом. Головна перевага – тут змушують шукати клієнта з другого тижня навчання. Це змусило мене ворушитись і знайти тих людей, які були б зацікавлені у моїх послугах. Завдяки цій умові я не боявся налаштовувати РК та пропонувати послуги з реклами.

Підсумок я отримав першу оплату вже під кінець другого місяця навчання.

Все подобається у школі та курсі. Інфа корисна, поступово її подавали, тому я встигав її засвоїти, ДЗ багато, допомога від куратора швидка, встигав усе робити після основної роботи.

Дякую за курс Школа Атом, курсом дуже задоволений.

Anastasiia
28 декабря 2023 в 20:25

Навчання було цікавим і корисним досвідом для мене. Матеріал поданий доступно та структуровано. Гарна підтримка куратора. Так навчання може виявитися не легким але важливо пам’ятати, які цілі вас надихнули на цей шлях.
Що до того чи працюватиму я за спеціальністю, за якою проходила курс, не знаю

Andry
27 декабря 2023 в 8:17

Народ молодці. Розумні, активні, небайдужі, підприємливі.
Із задоволенням проходжу там курси, аж молодію.
Шкода, нема офлайну - для олдсульних, як я, це має значення. Ну, але ж часи такі.

Михайло
13 декабря 2023 в 15:24

Доброго дня! Пісял проходження навчання я залишився задоволений і натхненний на нові подвиги у житті. Інформація подається легко, цікаво не нав'язливо без води. Куратори завжди допомагають та підказують, спрямовують в правильне русло, також відділ турботи періодично цікавиться як проходить навчання що є дуже круто. ГОЛОВНИМ плюсом навчання є уроки по психології та пізнаванні себе. Хто цікавиться інвестиціями рекомендую цю платформу.

Олександр
05 декабря 2023 в 18:50

Все, что я хотел получить от курса - я получил! Все вопросы закрылись, куратор отвечает на все, что ты не спросишь, вплоть до глупых и тупых вопросов)

Кахніашвілі Анастасія
04 декабря 2023 в 23:03

Навчання в Атомі для мене стало справжнім до і після. Пройшовши досить тривалий шлях, можу з впевненістю сказати, що навчання змінило мене на кращу сторону та розвило в мені ті навички, які я довго не могла покращити. Це дійсно університет нового покоління. Можна комфортно та в своєму темпі вчитися новій професії, при цьому куратори будуть направляти та допомагати опановувати нову інформацію. Навчання на платформі не легко дається, проте все можливо, якщо мати бажання йти до кінця. Особисто від себе додам - якщо Ви прагнете досягнути результату та отримати знання, які залишаться з Вами надовго, то Атом це 100% правильний вибір!

Татьяна
26 ноября 2023 в 6:18

Від початку повномаштабки була змушена покинути сферу, якій я присвятила більше 15 років свого життя, адже, на жаль, туризм в Україні помирає і це факт. У середньому віці розпочинати щось нове досить важко, особливо коли не розумієш де ж себе знайти і як хотіти йти далі. Дякую дуже Атому, натрапила на них зовсім випадково. Отримала величезну порцію заряду та енергії від Сергія та Вадима вже на першому відео. Хлопці, ви молодці, що просуваєте ідею такого формату навчання в Україні! Для початку, для людини "з нуля" стають зрозумілими досить складні речі. Мені все дуже сподобалось - і формат надання матеріалів, і підтримка, і темпи навчання. Через особисті причини була змушена попросити продовжити доступ до платформи - мені пішли на зустріч. Вважаю, що саме з таким підходом на Атом однозначно чекає успіх, чого бажаю від щирого серця! Однозначно рекомендую та планую ще здобувати навчання тут у майбутньому!

Володимир
23 ноября 2023 в 11:31

З серпня 2023 року навчався в універі Атом на курсі «Спеціаліст Facebook+Instagram» де опанував нову для себе спеціальність. В цілому курсом задоволений. Майже все вдалося виконати по досить обширній програмі навчання.
Навчання якісне і в цьому переконався, коли пройшовши всі тестові завдання по програмі курсу Професійний сертифікат на coursera.org, здав іспити на 5 міжнародних сертифікатів по різним тематикам просування у соцмережах.
З покращень, можу рекомендувати зробити субтитри на всі відео для людей, які зовсім не чують, але хочуть розвиватись і опановувати сучасні професії.
З подальших планів, можливо продовжу навчання по більш глибокому зануренню у вивченні соцмереж.
Отже, рекомендую навчатись в універі Атом, де до освітньої програми підходять досить глибоко і різнобічно, конкретно розповідаючи про всі нюанси професії. Адже добре розуміють, що навчитися настроювати рекламну кампанію, це половина справи, а друга, не менш важлива, це робота з аналітикою та клієнтом!

Аліна
21 ноября 2023 в 21:31

Проходжу курс - Facebook+Instsgram. В цілому навчання цікаве. Робота кураторів безцінна, оскільки вони допомагали із будь-якими проблемами. Проте мій курс містить застарілі записи занять (як я зрозуміла цей курс випущений 2019-2020 року). Також у курсі є неструкторованість модулів. Надіюся, що цей курс перезапишуть, оскільки я багато навчилася та дізналася нового

Добавить отзыв