UAOTZYV.COM

Онлайн школа Libera School

Адрес Київ, вулиця Фрометівська, 2, корпус, 24
Метро Деміївська 0.68км
Телефон +380 (96) 683-82-61
Сайт libera.school
Рубрики Школа
Оценка 5 11 отзывов
Дистанційна школа «Libera» — це сучасна високотехнологічна платформа для здобуття якісної шкільної освіти у відповідності до державного стандарту України. Навчання у школі «Libera» є доступним для кожної дитини. Соціалізация учнів проходить без стресу через вимушене спілкування з однокласниками та вчителями, а саме шляхом комунікації з однолітками зі спільними інтересами та вчителями, які дружньо й зрозуміло доносять навчальний матеріал.

На успішність учнів «Libera» позитивно впливають індивідуальний графік навчання, комфортна атмосфера і можливість бути на зв'язку з персоналом школи 24/7.

По завершенню кожного класу учні отримують табелі, після 9-го класу — свідоцтво про здобуття базової середньої освіти, а після 11-го — атестат. Далі їм відкрито шлях у краші виші України та світу.
Похожие компании в категории
Kluich School — вулиця Предславинська, 34Б
Центр развития ребенка и семьи Европейский — вулиця Голосіївська, 13, 500-500А
Liko-School (Лико Школа) — Parking lot, вулиця Композитора Мейтуса, 5а

Онлайн школа Libera School отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
01 июля 2024 в 16:04

Син вже другий рік навчається у Libera School, всім задоволені, дуже вдячні цій платформі за зв’язок для дитини з батьківщиною.

Кажан Руслана
18 апреля 2024 в 16:56

Коли шукали українську школу для онлайн-навчання, вибирали між Ліберою та кількома іншими. Рада, що довірилася інтуїції та персональним відчуттям від спілкування з директоркою. Дуже дитині все подобається і моє материнське серце у спокої.

Катя Крисько
29 марта 2024 в 14:20

Для українців за кордоном Libera School – це зв’язочок з домом, тут вдосталь уваги приділяється і мові, і літературі, і історії. Дякую, що ви такі чудові у нас є, дуже рада що у свій час натрапила на цю школу на просторах інтернету.

Євгенія
18 марта 2024 в 18:49

Про Ліберу мені розповіла подруга, донька якої вже другий семестр успішно навчається в такому форматі. Розпитала подругу трохи детальніше + звернулася за консультацією до менеджера навчального закладу і тепер маю перед собою повну картину. 95%, що таки наважимося перейти на дистанційку.

Степура Лідія
14 декабря 2023 в 23:54

Чудова школа. Всім, хто сумнівається у доцільності онлайн-шкіл, хочу сказати, не дай вам Бог пережити те, що пережили ми, переселенці. Після такого хочеться шляхом найменшого опору влаштувати дитину в таку школу, де їй буде справді комфортно і нестресово. І щоб навчання на високому рівні і не перейматися усілякими тривога, бомбосховищами. Тому Лібера скул – для нас справжнє спасіння, і дякую вам що таку створили!

Светлана
11 сентября 2023 в 14:21

Жалеем, что не открыли для себя Libera раньше. Всё очень удобно: уроки сохраняются в онлайн-кабинете, у родителей есть доступ к успеваемости ребёнка, преподаватели постоянно на связи. Это школа будущего, не иначе. Благодарим!

Лариса
28 июня 2023 в 10:17

Відкрили для себе дистанційну освіту і не можемо натішитися, наскільки це зручно. Дитина встигає і навчатися, і відвідувати секції, і з друзями у дворі гратися. Дякуємо Libera за якісну онлайн-освіту!

Юлія
25 апреля 2023 в 17:05

Спершу було багато питань і незрозумілостей з приводу кабінету в Лібері, але менеджерка Аліна витримала наш майже 2-годинний допит, за що їй величезний респект і вдячність. Плануємо долучатися до Лібери з нового навчального року і навчатися зручно і комфортно.

Августина
22 декабря 2022 в 18:23

Благодаря обучению в Libera сын наконец начал понимать математику и делать первые успехи. В прошлой дистанционной школе все было безтолку. Огромное спасибо Ольге Васильевне за внимательный подход!

Світлана
06 октября 2022 в 16:39

Олена Володимирівна — улюблена вчителька мого сина, завдяки якій ми завзято і весело вивчаємо англійську мову. Дитина в захваті від викладачки і постійно розповідає, що нового вони вивчили!

Наталья Рыбина
25 мая 2022 в 20:18

По консультации все нравится, будем пробовать Либеру со следующего учебного года. Ждем старта обучения)

Добавить отзыв