UAOTZYV.COM

OnePrice отзывы

Адрес Київ, просп. Науки, 4Г
Метро Деміївська 0.25км
Телефон +380 (67) 434-50-90
Часы работы 09:00-19:00
Сайт oneprice.ua
Рубрики Магазин товаров для дома, Товары для дома из Азии
Оценка 3.3 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
OnePrice — Берестейський просп., 24
One price — вулиця Олександра Довженка, 1В
OnePrice — вулиця Олександра Мишуги, 3В
Похожие компании в категории
Командор 2000 — вулиця Промислова, 4
В зеленому — провулок Руслана Лужевського, 14
Ферозіт Кнауф Сілтек — вулиця Будіндустрії, 7

OnePrice на Науки отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Alins
11 апреля 2022 в 6:16

Дуже подобається цей магазин, заходжу туди мінімум два рази в тиждень. Все б було добре, якби не вчорашня ситуація.
11.02 біля 20: 00 я з чоловіком зайшли в магазин, в дуже гарному настрої роздивдялись асортимент, шо нового, що потрібно купити. Я підійшла до відділу духів, хотіла понюхати одні духи, відкрила коробочку (не розпакувала від плівки, а відкрила коробочку, яку до мене відкривало дуже багато людей, до того ж пробніка не було), тим паче, я лиш нюхала кришечку духів, не бризкала. Консультант (короткострижена блондинка), яка весь час ходила за нами, сказала, що відкривати коробочку духів не можна, там є для цього пробніки, я, спокійним тоном, сказала що пробніка немає, і коробочка вже відкрита була. Далі звучала хамська відповідь "Я НЕ БУДУ ЛОЖИТИ ЗА ТАКИХ ЯК ВИ, СВОЇ ГРОШІ". Після чого, ми прийняли рішення з чоловіком не купувати нічого, розтавили все по місцям і пішли на вихід, коли виходили чоловік сказав консультанту що так до клієнтів ставитись не можна. У відповідь почули "ТУТ ВАМ НЕ МУЗЕЙ, ЩОБ ВСЕ РОЗГЛЯДАТИ", чоловік повернувся, запитав про книгу скарг, консультант відповіла "Дзвоніть на гарячу лінію", подзвонивши, звісно ж, ніхто не відповів, так як це був вечір. На запитання як її звати, цей працівник відповів "ОТ ПОДЗВОНІТЬ НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ, І СКАЖІТЬ ЩО ВИ ПЕРЕТРОГАЛИ ВСІ ТРУСИ І ЩО ВИ ТУТ ЛЕДЬ СЕК*ОМ НЕ ЗАЙМАЛИСЬ". Те, що ми були шоковані, нічого не сказати. Адже з нашої сторони навіть натяку на це не було, максимум що ми робили - тримались за руки. З приводу білизни, я дійсно хотіла вибрати собі білизну, але не вибирала, так як на них наліплений липкий бейдж (якщо подивитись на якому місці цей бейдж, буде понятно чому я так вирішила) Ми зрозуміли що сенсу немає з цієї розмови. Коли ми йшли, цей консультант сказала " оце приїдуть з забитого села і почнуть ходити як по музею"
ВИМАГАЮ розібратись з цією ситуацією. Переглянути камери (близько 19: 30-20: 20) щоб вирішити хто правий
Було в магазині два консультанта, перша (героїня історії) - крашена блондинка, фігура повна. Друга - темненька, сиділа в телефоні за касою, підтримували колегу.
Обоє без бейджа!
Провести бесіду з цим консультантом ОБОВ'ЯЗКОВО!

Наталия
20 марта 2022 в 22:38

Покупала мелочи для дома. 2 крючка для полотенец и 3 подставки для горячего. 5 единиц товара по 39,99 грн. Должно было быть к оплате 199,95 грн. Но ушлая кассирша умудрилась насовать в чек всякой фигни на общую сумму в 419 грн. Якобы "случайно". Я не понимаю, как можно "случайно" попытаться надурить клиента более, чем вдвое? Мошенники!

Александр
02 марта 2022 в 10:30

Багато всяких корисних дрібниць і досить широкий асортимент. Періодично заходжу сюди. Єдиний недолік - сайт не показує актуальні залишки. Можна замовити щось онлайн, а виявляється що такого немає.

користувач
01 января 2022 в 20:54

В магазине вещи с алика которые едут 18-30 дней, а тут купить за 2 минуты, но некоторые вещи слишком дорогие

Андрей
19 декабря 2021 в 14:03

Магазин на втором этаже, где есть много товаров для дома. Есть шкафчики в которые можно спрятать вещи. Можно найти инструменты или упаковку для подарков. Хороший магазин.

Ксения
10 декабря 2021 в 3:33

Не понимаю концепта вообще. Многие позиции неоправданно дорогие. В магазине 10 000 артикулов, зачем продают еще и продукты? За все время посещений купила только пару носков, но за 50 грн качество отвратительное.

Юлия
24 августа 2021 в 19:06

Очень нравится данная сеть магазинов. Товары может и не самые качественные, но дешевле, чем во многих местах.
В этом магазине чаще всего приобретаю чашки и разный декор

Добавить отзыв