UAOTZYV.COM

Okten School отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 57, офіс 607-608 (6 поверх
Метро Берестейська 0.12км
Телефон +380 (67) 338-12-12
Часы работы
понедельник13:00-21:30
вторник13:00-21:30
среда13:00-21:30
четверг13:00-21:30
пятница13:00-21:30
Сайт owu.com.ua
Рубрики Компьютерные курсы
Оценка 4.8 67 отзывов
Похожие компании в категории
IT Education Center — бул. Вацлава Гавела, 4
Курсы SEO в Киеве - Школа SEO — вулиця Машинобудівна
Малая Компьютерная Академия Инталит — вулиця Богдана Гаврилишина, 7, офіс, 419
ArtCraft - Школа компьютерной графики — вулиця Вадима Гетьмана, 6

Okten School на Берестейськом отзывы

67
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
28 апреля 2024 в 16:58

Безкоштовний онлайн курс з JavaScript став для мене справжнім відкриттям. Відео з курсу були структуровані та були саме для мене, або хто, як і я тільки починає щось клацати на клавіатурі перші рази. Кожен урок був побудований таким чином, щоб поступово та зрозуміло вводити в основи JavaScript, не перевантажуючи надмірною інформацією, бо я спочатку включив плейліст з середини та зрозумів, що краще почати з початку)

Особливо цінним було те, що курс не вимагав жодних попередніх знань з програмування, та не було, зайвої теорії, про мову програмування і т. П. (Я думаю це кожен сам за потреби може прочитати чи подивитись на Ютуб).

 Мені зуміли пояснити складні концепції простою мовою, що дозволило мені швидко засвоїти матеріал та почати практикуватися у написанні простого коду.

Я щиро вдячний за можливість отримати такі цінні знання безкоштовно!

Руслан
08 апреля 2024 в 20:29

Навчання в Октен було для мене неймовірним, але складним, комусь може і було легко, але не мені (. Кожен день я вивчав щось нове, особливо було гаряче, коли розробляв власні проєкти, тому окрема подяка менторам, котрі завжди були на зв'язку. Лектори були не лише знавцями своєї справи, а й надихали мене  думати логічно. Спільнота однодумців створила  середовище, що підтримує,  де кожен міг поділитися ідеями та отримати поради. Тільки після отримання нової роботи, зміг оцінити обсяги знань, котрі давались і до чого нас готували, тому дякую всім!

Ігор
27 марта 2024 в 16:03

Заняття по Python Complex проходили просто на одному диханні та в позитивній атмосфері з викладачами, які доступно пояснюють теорію (дуже на банальних та простих речах), завжди готові додатково пояснити, коли стикаєшся з питанням по своєму навчальному проєкту, та навіть після проєкту, коли я вже працевлаштувався. Дуже приємно, коли справді стараються навчити, а не для галочки, тому подяка школі, а особлива подяка менторам, котрі допомагали нам увесь цей нелегкий час!

Дарина
15 марта 2024 в 20:45

Дякую за безкоштовний курс, мені все дуже сподобалось! Онлайн формат для зручності це просто супер клас, матеріал дуже продумано складений, що просто треба зупинятись, пробувати і йти далі. Ю дякую ще раз!

Остап
01 февраля 2024 в 18:37

Круті курси особливо з бекенд частини, дякую всій тімці октена, за те що вивели в люди та надали знання необхідні для працевлаштування!

Миколай
08 января 2024 в 14:20

Рекомендую. Брав курс з QA Complex, провчився 5 місяців та отримав два офери за тиждень, вже працюю, дякую Okteny та Менторам Святославу та Сергію з напрямку QA.

Сергій
21 декабря 2023 в 12:29

Ще рік тому я був в роздумах і читав відгуки, і звісно, як і всім, мені здавалося дивним, що відгуки тільки позитивні. Але я зрозумів чому так.
Я йшов на курси Okten, маючи нульові знання з програмування, але мав величезне бажання їх набути, чому? Фінансове питання і питання відношення до тебе, як до працівника в ІТ сфері зіграло свою роль, я не буду розповідати історію, про мріяні мрії, все банально прагматично.
Внаслідок цього, пішов навчатись, звичайно було не просто і доводилося багато вчитися овертаймити, але це було того варте. За місяць до закінчення курсу я вже отримав першу роботу, буквально з 5 співбесід.
Програма побудована розумно (адаптивна до співбесід, зрозумієте, якщо підете в Okten), дуже багато практики і є перевірки твоїх знань, які готують вас до майбутніх співбесід.
Матеріал дається актуальний і самий цимес, знання, що є дійсно актуальними та ті, що треба, для майбутньої роботи. Тому всім раджу)
Рекомендую Okten School тим, хто цінує свій час і в кого є бажання стати фахівцем, не витрачаючи на це роки, як в моєму попередньому випадку з університетом.
А менторам окрема подяка, спасибі їм велике за допомогу і підтримку!

Taras
18 декабря 2023 в 16:31

Пройшов чудовий дводенний інтенсив, який мене дуже зацікавив. За період інтенсиву зрозумів для себе, що Front-end Back-end, Fullstack напрямки дуже цікаві. Тим, хто ще вагається і думає, що світ IT це щось дуже заплутане, рекомендую пройти інтенсив від Okten School, зрозуміти ази, терміни, відмінності напрямків й вже тоді вибирати курс, дякую за інтенсив.

Олександр
04 декабря 2023 в 22:26

В теорії (під час продажу курсу) :
Звернувся в дану школу два роки тому. Знайомий сказав, що тут навчався. Школа обіцяла очне проведення практичних занять, що для мене було принциповим, адже не вірю в якість онлайн навчання. Також запевняли, що курс розроблений для учнів які ніколи не мали справ з ІТ (я такий).
На практиці:
КУРС АБСОЛЮТНО НЕ РОЗРАХОВАНИЙ НА ПОЧАТКІВЦІВ. Вже з перших занять я зрозумів це. Не було жодних ввідних лекцій з поясненнями понять та базових навиків. Google в поміч. В мене склалось враження що я випадково попав на лекції до айтішників третього курсу профільного стаціонару. Дійшло до того, що близько 20 учнів збирались створити окремий чат для тих хто нічого не розуміє після прослуховування уроків. Я звернувся з цією проблемою до адміністрації. Отримав відповідь, що курс мало не ідеальний, бо вдосконалювався роками (боюсь уявити що було спочатку). На наступному уроці мене привселюдно висміяли за мої скарги і сказали, що я не хочу вчитись. Як аргумент навели відеовідгук якогось свого студента в якого троє дітей і дві роботи, але він скористався цією школою і тепер заробляє тисячі євро, бо перекваліфікувався на програміста. Можливо, керівники цієї школи і хороші спеціалісти в ІТ, але викладачі вони нікудишні.
Жодних офлайн занять не було, через початок війни.
Після близько п’яти занять я зрозумів, що ІТ це не моє і звернувся з проханням повернути мені кошти за вирахуванням прослуханих мною лекцій. І мене … послали. По договору вимагати нічого не міг, бо кошти перераховувались на карту фізичної особи. Договір – чергова імітація офіційної діяльності.
Очевидним для мене є те що ця “школа” є типовою воронкою продаж. Розкручений в неті конвеєр.
Висновок (рекомендація) :
Якщо Ви вирішите поступати в дану школу домовляйтесь про оплату БАГАТЬМА частинами. Принаймні, багато не втратите, якщо не будете вчитись. Якщо вони не погодяться – робіть висновки. Вони ж нічого не втрачають. Думаю, вони відмовляться, адже це їх основний заробіток (впевнений що 90% учнів кидають). Якщо навіть це Вас не переконає – віднесіться відповідально до договору. Укладайте договір тільки з юридичною особою. Перевірте, щоб договір не був типовою пустишкою “ні про що”. Вимагайте максимально конкретизувати інформацію. І платіть тільки по реквізитам, вказаним в договорі, а не на всілякі карточки невідомих фізичних осіб. Після того як Ви скинете гроші – ви вже нікому не будете потрібні. Хочеш - слухай, а не хочеш – не слухай. Конвеєру байдуже, скількох слухачів до уроку підключати. І рекомендації Ваші нікого не цікавлять. Хлопці ж з ІТ. Усю потрібну рекламу вони потім зроблять. І відгуків позитивних наштампують скільки треба, щоб Ваш негатив розчинився в цій масі.
P. S. В розмові із знайомим, на якого я повівся (він не рекомендував, а тільки сказав де саме вчився він), вияснилось, що в нього базова освіта це ІТ. А в цій школі він прослухав декілька тем у якості повторення та закріплення матеріалу. Заради справедливості скажу, що він все ж працює тестувальником не один рік.

Святослав
23 ноября 2023 в 2:42

Дуже задоволений, що навчався саме тут)
Дякую всім менторам, в мене вийшло, Костя дякую за твої лекції)
Дякую Октен!

Аліна
16 ноября 2023 в 16:02

Навчалась на  курсі «Python» і була дуже вражена якістю підготовки та підтримкою, яку отримала, особлива подяка Віталію за пари та консультації. Ментори завжди були на зв’язку, регулярні ДЗ допомагали мені закріплювати матеріал, за прев'ю окрема подяка.
Школа Okten дала мені не тільки глибокі знання Python, а й допомогла знайти роботу вже за місяць після закінчення курсу.
Всім рекомендую.

Сергій
13 ноября 2023 в 18:51

Ділюсь враженнями саме про безкоштовний курс html/css, про основний курс нічого сказати не можу, бо ще не проходила, якщо безкоштовний по javascript буде такого гарного рівня, то, мабуть, також лишу свій відгук, про платні курси, коли пройду їх)
Курс гарний, простий, для новачків, це як найперші кроки до програмування, не розібратись з чимось просто нереально, я розумію, що у всіх нас бувають періоди ступору, але передивившись відео, це не лекція в університеті, все доходить, ніби Боженько сказав)
Дякую за безкоштовну змогу доторкнутись, хоч до якихось елементарних структурованих знань з ІТ)

Руслана
08 ноября 2023 в 13:48

Всем здравствуйте! Прошла мега урок по JavaScript. Урок очень интересный, действительно дает понимание того, твое ли это. По-моему, пояснения были очень хороши и затронули все темы, что я не понимала. Учитывая, что на уроке были люди с разными навыками и уровнем знаний – это все хорошо. Рекомендую урок людям, желающим попробовать себя в программировании.
Для себя решила, что это мое! Всем добра!

Яна
30 октября 2023 в 18:30

Дякую, Октену за курси, всім менторам за підтримку, а своїй группі за додаткову допомогу та позитив під час навчання!)

Маркіян
25 октября 2023 в 13:11

Привіт. Я вчився в Okten на курсі Full-Stack developer. Нещодавно отримав оффер. Дуже вдячний всім хто нас навчав) Особлива подяка Сергію та Святославу. Okten — це найкраща школа, яка дає результати, щоб потрапити в IT.

Костянтин
23 октября 2023 в 12:45

Закінчив навчання по напрямку QA. Отримав знання необхідні для працевлаштування. Рекомендую, особливо тим хто готовий старанно працювати, щоденно, є дисципліна та бажання, тоді вперед в Октен, всі необхідні знання вам нададуть) Менеджери та викладачі хорошого рівня.
Хочеться відзначити Святослава за створення дружньої атмосфери, та за квест-опитування на парах)

Мілана
20 октября 2023 в 13:32

Прекрасні онлайн курси. Навчалася на Front End Developer online. За час навчання дуже з усіма потоваришувала, а також здобула всі необхідні знання та навички. Доступно все пояснюють, чудова організаційна робота, хороше людське ставлення до студентів (додаткові консультації, які не входили в курс). Дуже рекомендую всім, хто хоче змінити свою професію та перейти в ІТ сферу!

Evgen
20 октября 2023 в 9:07

Пройшов курс frontend на сам перед хочу подякувати викладачам, хлопці і дівчата розповідають все дуже доступно й об’ємно, завжди комунікують с учнями поза навчальним часом, по деяких питаннях звертався і після отримання диплому - допомогли, дякую Октен 

Ігнат
13 октября 2023 в 15:21

Хотів би висловити велику подяку всій команді Октен! Навчання продовжується в онлайн режимі, не дивлячись на обставини. Викладачі виконують свою роботу чудово навіть у воєнний час.
Дякуємо за вашу турботу та підтримку!

Петро
11 октября 2023 в 9:33

Школа дуже крута. На співбесіді відмітили, що маю гарну базу та запитали де навчався, коли сказав, що в октені вони посміхнулись і сказали, що вже мають девів, що закінчували октен. Офер отримав через 3 тижні після початку подач. Дякую Сергію!

Добавить отзыв