UAOTZYV.COM

Оконный Стандарт

Адрес Київ, вулиця Ялтинська, 10/14
Метро Вирлиця 2.99км
Телефон +380 (67) 329-28-23
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт vst.ua
Рубрики Пластиковые окна, Алюминиевые окна, Поставщик гаражных ворот, Магазин пластиковых окон, Установка окон
Оценка 4.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
Salamander — вул. Євгена Сверстюка, 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору
ОЛТА — вул. Євгена Сверстюка, 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору
VSPLAST — Херсонський провулок, 1

Оконный Стандарт отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
19 января 2022 в 11:26

Доброзичливий та професійний колектив, уважливе ставлення до потреб кожного клієнта, якщо Вам потрібно встановити нові вікна та двері, - рекомендую!

Halyna
04 ноября 2021 в 23:43

Користувалась послугами цієї компанії, через що тепер дуже шкодую. Оскільки монтаж потрібно буде переробляти/ доробляти. І наскільки зрозуміла, то самостійно, бо у відповідь чую «ми все зробили по госту, чи є у вас ще якісь запитання? » Працівники не розуміють як правильно ставити вікна на балконі, на що звертати увагу.

А тепер розкажу детально тут. Оскільки при виборі компанії дивалась відгуки у гуглі і не було негативу, що стало однією з причин вибору цієї компанії. А також приємна менеджер, яка все пояснила і допомагала. Ну як мінімум до того моменту поки не виникло проблем.

Як відбувався ПРОЦЕС ЗАМОВЛЕННЯ вікон у Віконному Стандарті?

1. Замовлення зробила через менеджера Ксенію. Отримала прорахунок, правда декілька разів доводилось нагадувати. Треба було вже тоді звернути увагу на це, але подумала напевно багато клієнтів, тому немає часу. Це ж наче добре.

2. Оформили договір. У договорі була помилка в назві вулиці, про що двічі нагадувала. Але так і не виправили, привезли так і роздруваний. Але подумала, що у нас ці договори і так мають сумнівну силу. Окей.

3. Потім замір вікон. Тут з замірщиком Юрієм обговорили що і як будемо робити. Він перевірив де є мінвата. Сказав що є збоку біля стіни. І запитав що будемо робити? Запитав мене, я ж бо все життя займаюся ремонтом і знаю. Тут домовились все ж таки вирізати дирки і кріпити таки до стіни, оскільки телефонувала майстру своєму і запитувала. Хоча пропозиція Юрія була, що можна збоку взагалі не закріплювати, що і так на піні триматися буде, ну і на інших кріпленнях.

Також глянув на стелю (підскакнув) і сказав там мінвати нема. Тому навіть не обговорювали цей момент. Всі заміри і планування зробили орієнтуючись на те що мінвати вгорі немає, і що кріпити і запінювати будемо до бетону. Це і стало основною проблемою. Про це пізніше.

4. Оплатила 70% вартості вікон. Тут проблем не виникло.

5. День монтажу, який був вчора. Приїжджають два інші монтажники, без Юрія. Як бачите, одні заміряють, інші монтують. А ще інші ці вікна привозять. І було б ок, якби ця схема працювала добре, і не губилось нічого. І ті що монтують точно б знали про те, про що домовились на замірах. Скажу так, що в цілому знали, але десь на 4.

По процесу все, скажу так, що система, коли одні планують що робити і заміряють, а інші монтують себе не виправдала.

Далі про ПРОБЛЕМУ:

- сьгодні ми продовжили ремонтні роботи і знайшли на стелі мінвату. Якої там за словами Юрія не повинно було бути. Я думаю, що і монтажники вчора її бачили, адже в мінвату дюбеля закручували. Но вирішили, що то неважливо, якось буде… Кажуть, що дюбелі були 80мм і дістали до стелі, що не тільки на мінваті тримаються. Тобто на 3 см в стелі, а на 5 см в мінваті. Але думаю, що і це ще треба перевірити.

- але мінвату вгорі по правилах потрібно знімати, оскільки вона не підходить для внутрішнього утеплення, оскільки мінвата пропускає вологу і стіни можуть цвісти. Такий собі подарунок після монтажу вікон. Це я вже сьогодні в Інтернеті почитала і ще раз зі своїм майстром говорила. І якби я знала, що вона там є, якби замірщик не запевнив що її там немає, то ми б проговорили це і домовились що з нею робити. Я б у спеціаліста запитала. Хоча мені здається, що мають знати це і люди, які працюють з монтажем балконів кожного дня. А так зробили як зробили.

- ТАКИМ ЧИНОМ ПРИКРІПИЛИ ВІКНО ВГОРІ НЕ ДО БЕТОНУ, А ДО МІНВАТИ. ВІКОННУ РАМУ ЗАПІНИЛИ ДО МІНВАТИ! НЕ ЗНАЮ ЧИ ЦЕ ТАК ПО ГОСТУ РОБИТЬСЯ, НА ЯКИЙ ТАК ОПИРАЄТЬСЯ КОМПАНІЯ.

Добре в цьому всьому те, що 30% наступних я ще не заплатила. І надіюсь, що все ж таки дороблять свою роботу правильно.

Ще до речі не перевірила самі вікна на царапини, бо привезли їх брудними. Надіюсь, що тут буде без сюрпризів. Помию, подивлюсь і допишу відгук, якщо і тут будуть проблеми.

Надіюсь, що комусь цей відгук стане корисним при виборі компанії, яка ставитиме вікна, особливо теплий балкон. Бо як бачите, тут не найкращі спеціалісти для цього.

Яна
04 ноября 2021 в 10:10

Компания отличная, все быстро, четко. Окна качественные, цены приемлемые и адекватные. Всем довольны, особенно скоростью обработки и выполнением заявки.

Ирма
11 октября 2021 в 12:58

Хорошая компания, подумала я, впервые обратившись в Оконный Стандарт. И вот ни разу не ошиблась! Все выполняется в срок, окна приезжают - конфетки, водитель привозит в оговоренное время - фантастика!:).

Владимир
22 октября 2018 в 23:14

Хорошее качество конструкций, но ориентированны на работу с дилерами. Очень трудно дозвониться менеджеру.

Анна
18 сентября 2018 в 9:46

Пришла в офис в 17: 40 - дверь закрыта. Набрала телефон, что указан на табличке 2 раза - никто не ответил и не перезвонил (
Могу оценить разве что входную дверь - солидно, а вот информация о рабочих часах не достоверная.
UPD жаль, что я не нашла этой информации раньше. Спасибо за ответ, если мой вопрос не будет решён в другой компании, к которой мне пришлось обратиться, вернусь к вам.

Анна
01 сентября 2018 в 17:24

Хочу сказать большое спасибо сотрудникам компании, что правильно сориентировали на этапе выбора! Это важно, ведь мы не меняем окна каждый день. Ребята провели установку очень качественно! Во время ремонта к нам приходит много специалистов разных направленностей, и что характерно, все отмечают качество окна и установки. А это большая редкость! Обычно вопрос: "А кто это Вам ставил? ! " заучит в другом совсем контексте.

Добавить отзыв