UAOTZYV.COM

Okko отзывы

Адрес Київ, вулиця Донська, 19
Метро Васильківська 2.47км
Телефон +380 (800) 50-11-01
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.okko.ua
Рубрики АЗС, Кафе, Магазин
Оценка 1.6 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ОККО — вулиця Володимира Брожка, 21 Б
АЗС ОККО — Чоколівський бул., 42
Okko — Велика Окружна вулиця, 10
Okko — Глибочицький проїзд, 1
Похожие компании в категории
WOG — вулиця Солом'янська, 40а
АЗС КЛО / АЗК KLO — вулиця Холодноярська, 15 Д
GLUSCO / U.GO — вулиця Васильківська, 22
WOG — вулиця Ізюмська, 2

АЗС Okko отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
14 февраля 2024 в 15:14

Приїжджаю на цю заправку не перший рік і не на одній машині. Раніше заправлявся тут газом, останні півроку заправляюся Дизелем Пульс, претензій до палива немає. Але яма на виїзді із заправки перетворилася на тунель на інший бік Землі) Вчора вдарився порогом у тому місці, хоча авто у мене не низьке. Приберіть цеглу і ми виїжджатимемо через заїзд, якщо яма Вам не під силу.

Яна
25 января 2024 в 8:27

Заправку ОККО я люблю, зручно і поруч з домом, але ця ЯМА, це жах. Я (і мої сусіди, та знайомі люди з району) не хочу заїжджати сюди 4 з 5 разів, лише в крайньому випадку…є більш зручні азс поруч.
Я бачу відмовку, що це не ваша яма, АЛЕ це єдиний виїзд з ВАШОЇ заправки, було б реально дуже показово, якби ви самі звернулись до власника ями і зробили виїзд з заправки комфортним. Ставлю 50 грн що це збільшить вам відвідування і виручку. Чесно і щиро, ваша клієнтка вже четвертий рік.

Кирилл
28 ноября 2023 в 23:21

07.12.23 заправив півбака, за кілька кілометрів двигун перестав тримати оберти і почав жорстко тупити. Почитав відгуки і сюди більше не заїжджаю. А яма справді величезна, зачепив порогом, слідів засинання не помітив, ну так це і не їхня дорога, просто через неї виїзд на трасу, таке буває)

Игорь
24 ноября 2023 в 4:44

Я не зможу їздити на цю заправку, та нікому не раджу. При виїзді просто огромна яма, в якої малолітражка може просто застряти і не виїхати! І це в Києві на виїзді з дуже відомої заправці! Немає у Окко грошей, щоб закласти цю яму?

Иван
11 ноября 2023 в 16:00

Оцінка рівня обслуговування. На поличках продавався товар зі знижкою. На касі виявилося, що він коштує майже вдвічі дорожче. Перевіривши ціну на ціннику касир просто сказав, що товару за ту ціну, яка зазначена на ціннику немає, і що цінник випадково розмістили під іншим товаром. Продати товар зі знижкою, за ціну зазначену на ціннику касир відмовилася, хоча відповідно до Законодавства України малаб продати. Таке враження, що це покупець винен, що товар був відсутній, а цінник не відповідав вартості товару. Взагалі на цій заправці наднизький рівень обслуговування. В хот-дог можуть додати ті компоненти, які покупець просить не додавати. Часто буває, що стоїть черга, а вільні касири не працюють. Не рекомендую цю заправку.

efirmaster
17 октября 2023 в 1:51

Найгірша окко. Дали крафтовий з м'ясом замість бринзи. Я м'яса не їм. Повернув. Гроші не повернули. Найгірша окко (

Алина
03 октября 2023 в 18:49

Місяць тому заправила тут повний бак (взагалі 10 місяців тільки на Окко заправлялась). Почали скакати оберти, троїти, глохнути, чорний дим з вихлопної труби. Довелось їхати на СТО на евакуаторі. Висновок - "більше там не заправляйтесь, це все паливо". Дуже шкода, бо хотілось підтримати через "око за око". Прощавай Окко.

Руслан
09 августа 2023 в 15:03

На автоматі КАВИ написано 100% Арабіка
А дівчина сипала з нової упаковки КУПАЖ!
Навіщо дурити?
Я розчаровані в ОККО

Дмитрий
23 апреля 2023 в 6:07

Вчора 30.04.2023 заправив 5 літрів дизеля, щоб дотягнути до заправки, на яких зазвичай заправляюсь. Проїхав близько 30 км. Але став троїти двигун 1-2 хвилини (сильна детонація, вібрація, піднявся рівень антифризу в розширювальному бачку, повішений цокіт клапанів або ТНВД). Після розведення дизеля на іншій заправці поки що начебто стабілізувалася робота двигуна. Може пронесе і паливна "прокашлюється". Але обороти на неодруженому ходу іноді підвищуються до 1000 на гарячу. Дизеліст порадив змінити паливний фільтр. Швидше за все бензовоз на заправці зливав паливо і весь бруд із резервуара піднявся, потрапивши мені в бак. До того ж не вистачає персоналу, довелося самому діставати пістолет із бака, колонка брудна та запорошена.

Добавить отзыв