UAOTZYV.COM

Okko отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 59
Метро Берестейська 0.13км
Телефон +380 (800) 50-11-01
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.okko.ua
Рубрики АЗС, Кафе, Магазин
Оценка 1.8 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ОККО / OKKO — вулиця Святошинська, 34 Б
ОККО — вулиця Юрія Іллєнка, 48А
ОККО / OKKO — просп. Леся Курбаса, 1А
АЗС ОККО — Чоколівський бул., 42
Похожие компании в категории
БРСМ-Нафта / АЗК Motto — просп. Леся Курбаса, 2Б
Avantage 7 — вулиця Олени Теліги, 61
WOG — Берестейський просп., 11б
GLUSCO — вулиця Вадима Гетьмана, 27 д

АЗС Okko на Берестейськом отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Di_Maks
13 мая 2024 в 5:40

Доброго дня, хочу написати відгук про дану заправку, заправився вчора 95 євро, залив 20 літрів проїхав буквально півтори години, почав помічати дивний звук двигуна, приїхав на стоянку і мотор почав троїти, в результаті заглух, повіз наступного ранку машину на сто, злили бензин а там тупо вода, я дивуюсь тому що такі закінчені заправки досі існує при тому, що ціна 60грн/літр, продавати таке і за таку вартість потрібно вміти. Окко красені

Марина
05 декабря 2023 в 5:08

На противагу всім негативним відгукам хочу зазначити, що регулярно тут заправляюсь в різні дні, в різний час. Ні разу не було ніяких проблем. Обслуговування доволі адекватне. Сьогодні брала фермерські бургери. Обслуговування дуже приємне, зробили все швидко і смачно. Дякую за сервіс

FlightLevel
15 ноября 2023 в 16:24

Кожен раз, коли я заїду зранку заправитись мені пропонують бургер, хот-дог, каву і щось ще. Мені не потрібна ваша кава, бургери, я поспішаю на роботу і ваші пропозиції недоречні. Якщо вона мені буде потрібна, я залюбки візьму. Мені потрібно, щоб ви Мене Швидше обслуговували, а не зрозуміло що швидким темпом бубніли собі під ніс.
Сьогодні зранку була дуже не приємна ситуація, яке мене роздратувала на весь день. Я замовив собі 2 хот-дога, чекав я його щонайменше 15 хвилин! Зранку це просто недопустимо стільки часу витрачати на приготування.
ЧОМУ Я СТІЛЬКИ ЧАСУ маю чекати, щоб ви Мені зробили якійсь хот-дог?
До того ж, Як тільки мені зробили хот-дог, якійсь мужик підійшов і забрав його!? Як це Взагалі може бути?
Я почав сваритись, так як продавець мені не сказав, що це мій! (але він мені переробив, за що, йому дякую.)
Зробіть номери черги і нехай люди показують, що це саме їх, а не просто підійшли і взяли.

1. Не потрібно касирам щось пропонувати, щоб я замовив. Якщо мені це буде потрібно, я сам зроблю замовлення. Перше, ви маєте вислухати Мене, що мені потрібно.
Бідні касири кожному клієнту говорять одне й те саме, як ви гадаєте наскільки вони себе будуть почувати після робочого дня!?
2. Поставте зранку 2 людини, щоб готували, якщо це треба, 1 не справляється. Як я це побачив зранку.
3. Я більше не буду у Вас замовляти нічого, заправка ви галіма, як можна побачити по коментарям нижче, та з мого досвіду скільки я заправлявся. і це не тільки тут.

Вадим
13 ноября 2023 в 5:48

Планував заїхати дорогою заправитися, почитав відгуки і вирішив, що мій час дорожчий за черги, погане обслуговування тощо.

Ярослава
08 ноября 2023 в 7:33

Доброго дня, була свідком неприємної ситуації, яка обурила і розчарувала. На жаль, бачила тільки завершення ситуації, але цього достатньо, щоб зробити висновки. Пані блондинка, яка робила бургери, на весь голос кричала до військового, який просто хотів зробити собі каву. Як виявилось в апараті закінчилось молоко. Так це провина військового? ! Так, можливо він не зрозумів, що воно закінчилось! Можливо він втомився і хоче якнайшвидше додому, до рідних? ! Як можна бути учасником фонду «Повертайся живим», а при цьому так з неповагою відноситися до самих військовослужбовців? ! Ми маємо бути вдячні і дякувати їм щодня, що завдяки їм, ми можемо робити бургери, працювати і прокидатися рано. Соромно!

Сергей
07 ноября 2023 в 5:45

"все розраховано можете їхати"
Через 15 хвилин
"Ви поїхали не розрахувавшись, я викликаю міліцію"

Просто гірший можливий сервіс що я бачив

Energylife
24 сентября 2023 в 19:45

Вибачте, але це не заправка, це хот-доги біля дороги. Стояв 20 хвилин, щоб касири накормили людей хотдогами. Персонал, нажаль неприємний в спілкуванні, в кінці мені ще кидали претензію, а чого я стояв у черзі, треба було йти на самообслуговування.

Ирина
27 июня 2023 в 0:22

Вибачте, але агресивна політика постійних допросів скуштувати бургер… кажеш ні, а омивач? А може серветки? Ні, дякую. Може картопельку хочете скуштувати? - девушка я хочу заправити авто і швидко уїхати. Коли треба я їм на заправці, але постійні дратівні допроси відштовхують і зайвий раз подумаю заїхати, чи знову в 150 раз почути… В підсумку, чоловіку набридло це слухати і він не замовив те що хотів

Олег
06 июня 2023 в 18:34

Найповільніша і найнеприємніша атмосфера.
Розраховуючись на касі, касир не обслуговуватиме вас, поки не запропонує піцу, каву, фішку, бургери, картоплю, воду в дорогу.
Найбільшою помилкою було замовити піцу, яку готують за 5 хвилин.
Заїхали заправитися приблизно о 22: 00. Усередині була велика черга. На піцу ми чекали 20 хвилин, на запитання - чому піца не готується п'ять хвилин, як ви обіцяєте? Касир відповіла, що вона мала на увазі "від п'яти хвилин".

Можливо для вас це буде новиною, але більшість ваших відвідувачів – водії. У нас все гаразд із зором, ми бачимо піцу, ваші бургери, кавоварку, і ми розуміємо що ви це не просто показуєте, ми знаємо що у вас це можна купити. Не пропонуйте те, що вам не під силу виконати вчасно, я про піцу за 5 хвилин. Не збирайте величезні черги вечорами, вистачить промовляти свій скрипт, достатньо написати його на клаптику паперу, і кожен бажаючий зможе його прочитати.
У будь-якому разі – сервіс відштовхує, і повертатися сюди просто не хочеться.

Юлия
23 мая 2023 в 8:07

Неймовірний колектив! Хот-доги зі смайликами принесли прямо за стіл) піцу також! Допомогли зробити каву, запропонували холодну у жаркий день! Ввічливі, приємні, гостинні, яркі, позитивні) працівники настільки зарядили крутим настроєм на увесь день) тепер це моя улюблена заправка окко!

Ro Sher
21 мая 2023 в 2:42

Черги на заправці через роботу касирів. Касири роблять хот-доги і ігнорують прохання людей включити заправку до повного баку. Тож вся черга чекає поки касир не поспішаючи зробить хотдог. Зробіть окрему касу для відпуску палива і навчіть касирів як включити заправку поки вона готує фастфуд.

Дмитрий
16 мая 2023 в 20:23

Кончена заправка, постійні черги
Сьогодні заїхав купити цигарок, на моїй церзі виявилось що комусь переплутали заправку
Простояв 10 хв, поки усі оператори почали один до одного бігати, і поїхав.
На прохання швидко мене розрахувати - мені відмовили.
Якщо хочете згаяти купу свого часу - велкам на цю АЗК!

Добавить отзыв