UAOTZYV.COM

Ок Клиник

Адрес Київ, Харківське шосе, 121
Метро Вирлиця 1.18км
Телефон +380 (800) 21-12-98
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-16:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт okclinic.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Местное медицинское учреждение, Медицинская клиника, Ревматолог
Оценка 3.3 22 отзыва
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Ок Клиник отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vladymyr
14 февраля 2024 в 16:03

Хочу поділитися своїми враженнями від зустрічі з гематологом Кисельовою Оленою Анатоліївною в Ок! Клінік. Олена Анатоліївна дуууже приємна людина, справжній професіонал, все докладно розповіла, відповіла на всі запитання спокійно, не поспішаючи. Прямо на місці взяли аналіз крові, який був готовий через годину. Олена Анатоліївна сама передзвонила, прокоментувала його, скорегувала лікування. Дуже сподобалось! А ще хотіла відмітить приємних адміністраторів! Дівчата приємно зустрічають, з посмішкою. В мене запис був аж через тиждень, але в телефонній розмові я просила, якщо буде можливість, то раніше переписати. І дівчина Галина подзвонила в неділю і запропонувала одне місце, що звільнилося. Дуже вдячна за небайдужість! В цілому, можу сказати, що атмосфера в клініці дуже приємна, і лікарі, і адміністратори дійсно люблять людей та раді їм. Чесно, були з чоловіком приємно вражені таким підходом! Бажаю Вам всього самого найкращого

Інна
03 февраля 2024 в 8:27

Чудова клініка, ввічливий персонал. Дуже вдячна Злові Тетяні Іванівні, за 3 місяців лікування суттєве покращення стану здоров'я. Рекомендую.

Danylo
01 февраля 2024 в 23:56

Медичний центр "Окклінік" - це місце, де висококваліфіковані лікарі та дбайливий персонал створюють атмосферу затишку та професіоналізму. Вражає чудове обладнання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Якість послуг та відчуття турботи роблять "Окклінік" найкращим вибором для вашого здоров'я.

Android
01 февраля 2024 в 20:47

Хочу висловити щиру подяку Тетяні Іванівні, ендокринологу, за швидку діагностику стану здоров'я, за вміння комунікувати з пацієнтами, та за надану допомогу. Бажаю здоров'я і успіхів!

Даниил
28 января 2024 в 10:02

Здала аналізи у гінеколога, пообіцяли результати через пару Рабочих днів, чекаю вже дві неділі ….

Любовь
31 декабря 2023 в 11:51

Дорого дня. Нещодавно відвідала Ок Клінік. Персонал уважний все сподобалося. Особлива вдячність лікарю УЗД Солонікова Ірина Михайлівна.

Ольга
30 октября 2023 в 20:17

Враження негативні.
Уточнила у адміністратора чи ЕЕГ покаже синдром, який під питанням ставив невролог. Лікар в той момент був поруч і запевнив, що так.
Перед початком процедури попередила лікаря, що дитина після сильного стресу, вживає ліки, прописані неврологом.
Коли процедура закінчилася почула, що взагалі то ЕЕГ цей синдром і не показує але десь там в якійсь статті була про те згадка, а дитина емоційно не стабільна. А якою їй ще бути після того як батька мали забрати на війну але дали відстрочку за станом здоров'я на кілька місяців? І я про це попередила.

900 грн на вітер. Заключення один в один від того що було 5 років тому в цій самій клініці у цього самого лікаря. Шукайте іншу клініку

Алексей
15 октября 2023 в 13:33

Робили холтер ЕКГ
Єдиним плюсом було можливість поставити на наступний день холтер
Далі мінуси:
1. По прибуттю довелось чекати 30хв
2. Ціна вища в 1,5 рази ніж інших клініках.
3. В смс було зазначено взяти попередні результати, хоча по прибуттю в клініку сказали що їх розглядати ніхто не буде. Ну то приберіть таку інформацію з смс.
4. Результат отримав на руснявій мові. Саме це мене обурило найбільше

Наталя
09 сентября 2023 в 7:27

Була на консультації у цьому центрі, сподобалося, що є можливість зробити все на місці у них (аналізи, узд).

Linka
08 сентября 2023 в 21:37

Хочу поділитись своїми враженнями про клініку і сам прийом. В клініці зустріли з усмішкою, що було дуже приємно, не було злих поглядів і тд. Очікувала не довго, все вчасно лікар мене забрав. Сам прийом був дуже спокійний, лікар вислухав, оглянув і вказав на проблеми, за що дуже вдячна.

Саша
08 сентября 2023 в 15:10

Сучасна клініка з надзвичайно компетентними привітними спеціалістами. Лише приємні враження) однозначно рекомендую!

Виктория
01 сентября 2023 в 2:36

Вже не перший раз звертаюсь до вас і ще жодного разу в мене не було ніяких питань чи проблем. Ввічливий персонал, чудові спеціалісти та широкий вибір послуг. Раджу!

Татьяна
02 августа 2023 в 0:07

03.06.2023 р. Мій син робив дослідження в цьому центрі, ЕНМГ. З 2021 р. У сина мононевропатія променевого нерву, яка повністю не лікується. За результатами дослідження не підтверджується наявності ураження нерву. Розуміючи, що такого не може бути, син зробив дослідження в іншому центрі, де підтвердилося демієлізація нерву. Отже, можна сказати, що довіри до цієї кліники нуль. Єдине, що кошти таки повернуті за моїм зверненням.

Саша
03 мая 2023 в 13:31

Зробив у цій клініці юшки судин і голови, по узд нічого не знайшли, сказали здоровий, хоча я прийшов зі скаргами на сильне запаморочення, передаю через два дні в звичайній поліклініці і в мене знаходять судинні порушення. Я не рекомендую звертатися в таку клініку і таким фахівцям

Татьяна
04 апреля 2021 в 15:27

Не дозвониться ни по одному телефону, никто не берёт трубку. В расписании написано работают в субботу, а по факту мне на сайте оператор онлайн ответил что только в будние дни.

користувач
25 марта 2021 в 3:27

Хотела записаться на суточный эко-холтер и тредмил, сказали что без направления семейного врача нельзя, но с каких пор я не могу за свои же деньги провериться для себя же в частной клинике? Впервые с таким сталкиваюсь, то есть, я должна бежать в какую-то государственную поликлинику, которыми я не пользуюсь вообще, сидеть в очереди пару часов, заключать там договор только ради какой-то бумажки? Еще сказали что нужно иметь уже готовое экг и узи сердца, даже не предложили их сделать у них, а прям готовое уже нужно приносить. Администратор как будто бы специально отговаривает пациентов от этой клиники. Видимо не зря, так как была тут около полу года назад на узи молочных желез (кстати без направления), и это был самый худший поход на свете, более мерзкого врача нужно поискать, не найдете. Ну что ж, видимо уберегли меня и мои нервы в этот раз, за это так и быть, 1 звезду можно поставить.

Ірина
25 марта 2021 в 0:23

Дуже розчарована сьогоднішнім візитом зі своєю дочкою. Позвонивши напередодні, дізнатися чи можна записати на кардіограму свою дитину, сказали так з 8: 30 приходьте але ближче до 9: 00, щоб лікар зробив розшифровку. Прийшли близько 8: 50, почекали хв 15, ок. Зробили кардіограму з синяками на півтіла дитині, ок. Потім лікар каже, переробіть кардіограму, не влаштовує попередня, шановні якщо Ваші співробітники не вміють робити кардіограму нормальну, це не проблема людей які до Вас приходять. Дитина в сльозах погоджується на другу кардіограму, при тому що я сказала, що часу у нас обмаль, ми записані до кардіоревматолога дитячого. Ок, зробили. Чекайте лікарь зайнята, скільки часу чекати, ми запізнюмось. НУ хв 5 +-. Це при тому що на прийомі у лікаря не було нікого. Шановні я не прийшла в держклініку, спеціально прийшла в приватну, щоб швидко зробити і піти, а не чекати і не нервувати коли лікар зволить подивитися нашу кардіограму. В підсумку не дочекавшись розшифровки від лікаря, заплативши гроші ми з дочкою пішли. Дуже розчарована. Не рекомендую.

Олег
22 января 2021 в 20:35

Чистая и опрятная небольшая клиника, современная аппаратура.

Отдельно хочу отметить работу доктора Грушевского Федора Дзержинальдовича. Профессионал своего дела, это становится очевидно сразу же!

Наташа
08 января 2021 в 10:26

Клиника находится в помещении больницы, на первом этаже в конце коридора. Достаточно компактная, чисто.
УЗИ сделали, все ок, врач не плохая.
Кардиограмму сделали, расшифровку дали, но обычному человеку, абсолютно не понять, что там написали. Спросила, почему ничего не сказали относительно того, в порядке ли кардиограмма, или нет (так как я ранее делала в других клиниках, и всегда говорили, хорошая кардиограмма или нет)!
Тут сказали, если хотите узнать, идите к врачу, он вам все расскажет! Чтооооо? Зачем мне врач, если все хорошо с кардиограммой? Чтобы он мне скалзал, что все хорошо, и заплатить за это деньги! Одно дело, если тебе говорят, что с кардиограммой не все в порядке, тогда да, безусловно нужно идти к врачу, и это логично! Но если все нормально, зачем мне переплачивать? Понятно, что им это выгодно, но, это абсолютно не логично, и безусловно, я больше ни ногой в данную клинику!

Вероника
17 декабря 2020 в 8:49

Очень понравилось, делали мужу узи сердца, мне делали узи сердца и допллерографию сосудов шеи и головы. Понравился подход, высококачественное оборудование. Хороший центр, могу рекомендовать друзьям

Добавить отзыв