UAOTZYV.COM

ODAS (Окна Двери Алюминиевые Системы)

Адрес Київ, вулиця Старонаводницька, 4
Метро Печерська 0.37км
Телефон +380 (68) 575-04-29
Часы работы
понедельник10:00-16:00
вторник10:00-16:00
среда10:00-16:00
четверг10:00-16:00
пятница10:00-16:00
Сайт www.odas.com.ua
Рубрики Установка окон, Склад дверей, Межкомнатные двери, Магазин штор и жалюзи
Оценка 4.2 23 отзыва
Похожие компании в категории
Salamander — вул. Євгена Сверстюка, 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору
Окна Проект — вулиця Дмитрівська, 39
Амтек — вулиця Хрещатик, 7/11
ОЛТА — вул. Євгена Сверстюка, 11Б, БЦ Armaris (Корпус В, вхід із двору

ODAS (Окна Двери Алюминиевые Системы) отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
26 октября 2023 в 11:24

Замовляли два виходи на балкон і вікно на кухню. Менеджер був дуже ввічливим. На наступний день прийшли заміряли і розповіли що до варіантів і можливостей, ціни. Після оформлення замовлення, приходили спеціалісти по демонтажу/ монтажу, і дуже ввічливо уточнили всю інформацію і дали рекомендації по підготовці площі до робіт. Через три тижні були доставлені з заводу готові конструкції. Спеціалісти встановили все дуже швидко і охайно на наступний день після доставки конструкцій. Всі необхідні документи: договір, специфікація і чеки були оформлені і видані нам, з гарантією і побажаннями гарного дня. Дуже дякую ODAS за роботу.

Утка
18 октября 2023 в 5:58

Ой, хлопці такі молодці. Мені зірвало балкон і продувало квартиру. Вони приїхали виміряли і почали роботу того ж дня. Двері на балкон найбільше сподобалися. Зовні так круто виглядає, одним словом, балдеж!
Рекомендую, дуже доброзичливі спеціалісти і тих. Підтримка швидко відповідає. Мариночка швидко відповідає. Діти, які робили балкон, просто вогонь. Велике спасибі

Татьяна
08 октября 2023 в 11:01

Дуже задоволені
Менеджери ввічливі, все розповіли і допомогли. Швидко приїхали заміряли вікно.
Чекали не довго, все зроблено вчасно.
Заздалегідь телефонували попереджали.
Монтажники швидко та якісно все зробили, не дивлячись на те що конструкція складна.
Дуже Вам вдячні, будемо звертатися ще

Раиса
07 октября 2023 в 23:19

Я всім задоволена. Швидко, якісно. Все працює. Буду рекомендувати друзям та знайомим. Всім велике дякую. Особливо при замовлені.

Никита
05 октября 2023 в 7:20

Замовив міжкімнатні двері. Допомогли обрати класний дизайн, проконсультували, доставили вчасно. Монтажні роботи теж дуже якісні. Повністю задоволений, буду рекомендувати друзям і знайомим.

Павел
27 сентября 2023 в 2:01

Менеджери бидло справжнісіньке. Після внесення застави, ви як покупець, стаєте не цікавим. Маринують тижнями. Якість послуг дуже низька. Керівник в особі ФОП Кравченко Марина може просто вас надіслати і вважає це нормальним. Братці з 90х. Однозначно не рекомендую "шарашкину контору"

Аліна
23 сентября 2023 в 5:59

Не рекомендую. Шахраї! Відношення до покупців дуже погане. Менеджери можуть дозволити в прямому сенсі слова вас образити нецензурною лайкою хоча ви замовляєте в них виготовлення та монтаж вікон. Камон вже 2023 рік а вони явно з 90х вийшли.

Марина
22 сентября 2023 в 1:22

Дуже дякую хлопцям та дівчаткам в цій компанії. Замовляю в них вже втрете. Спочатку було вікно на кухню. Потім в вітальню та останій раз поставили вихід на балкон. Все сподобалось. Останій раз при замоваленні була невелика затримка, але дівчатка ще на початку попередили про неї, але я не поспішала, тому почекали. Кажуть багато замовлень, я не сумніваюсь, бо працюють добре. А ще великий плюс того що є розстрочка. Та як постійному клієнту зробили гарнув знижку! Так що, ще раз Дякую! Бажаю побільше клієнтів!

София
28 мая 2023 в 11:37

Замовили рами на балкон. Усі доставили вчасно. Хлопці встановили. Дуже переживали через відключення світла, у монтажників виявився інструмент на акумуляторі. Сервіс на найвищому рівні. Залишилися задоволені. Тепер плануємо замовити ще двері.

Анастасия
24 мая 2023 в 5:35

Все зробили на найвищому рівні та вчасно! Хороше ставлення до клієнта та уважність дітей установників.

Юрій
23 мая 2023 в 19:36

Гарні двері, якісні, все як замовляв. Швидко доставили і добре змонтували. Всім рекомендую.

Саша
06 февраля 2022 в 3:58

Большое спасибо, замерщику Руслану! Приехал в назначенное время. Всё подробно объяснил, внимательно снял замеры! Монтажник Андрей - мастер своего дела! Вымерял каждый миллиметр. Всё сделал замечательно! Качеством окон довольны!

Мирослав
29 января 2022 в 1:08

«Обоснуй за дверь» Замовив по інтернету у ODAS металеві вхідні двері, вніс предоплату, коли привезли до будинку подивися, а там в коробці (коробку відкривати не дозволяють, тільки куточок надірвав) якась фігня кілограмів 40. Поїхав в офіс і переконався, що таке точно купувати не варто – дешеві штамповані двері в коробці з металу в 0,5 мм. Коли чемно сказав, що я купувати не буду отримав порцію добірного хамства в стилі «шо винам голову марочитє». Гроші повертати відмовилися. Дівчинка мнеджерка переконувала, що двері не підлягають обміну та поверненню, типу як білизна) Коротше брехня і хамство. Найсмішніше, коли написав в заяві, що мене не влаштовує якість, менеджерка сказала: «обоснуй». Якщо не достатньо «обоснуєте» то гроші не повернуть.) Уявляєте. Привіт з 90-х.
До речі, вимагають велику передоплату -50-60%. Не зв'язуйтесь

Женя
09 января 2022 в 15:55

Узнали про эту компанию случайно черезт интернету. До этого приходили ребята в костюмах уговаривали на балкон. Но мы с мужем забоялись с ними связываться, так как сейчас много мошенников. И обратились в компанию ОДАС где нам поставили балкон в рассрочку. Говорили что будет готов через месяц, в итоге приехал балкон за три недели. Вообщем все хорошо остались довальны.

Игорь
31 декабря 2021 в 21:44

Пользуемся услугами этой компании не первый раз. Ставили балкон и теперь поставили дверь!
Дверь Леона одна из самых популярных моделей, выглядит очень современно и стильно!
Мы остались довольны!

Саша
23 декабря 2021 в 20:05

Спасибо большое! Всё сделано быстро, качественно, одним словом на высшем уровне! Буду рекомендовать Вас всем своим друзьям и близким!

Саша
21 декабря 2021 в 0:18

Заказ выполнен во время, оперативно и качественно. Скидку сделали, как и обещали, как пенсионеру. Через пол года перезвонили узнать всё ли в порядке, есть ли замечания. Был приятно удивлен.

Dayana
13 декабря 2021 в 10:36

Установили балкон, качество отличное, всем довольна. Ребята работают быстро, привезли, поставили в срок. Спасибо

Саша
12 декабря 2021 в 14:33

Гнилая контора, которая на ровном месте обманывает и стягивает несуществующие долги…не соблюдают сроки выполнения работ и позволяют себе хамить и переходить на личности! Никому на рекомендую связываться с этими шарлатанами, обходите стороной если не хотите чтоб из вас сделали дурака за ваши же деньги!

Анна
10 августа 2021 в 6:37

Воспользовалась услугами данной компании для установки металлопластиковых окон. Осталась довольна) Там работают очень приятные и порядочные люди, девочки очень культурные, замерщик тоже отличный, а ребята установщики работают просто молниеносно) У компании действует довольно приятная система скидок для различных слоёв населения. Ещё компания производит и устанавливает бронированные двери. Планирую осенью заказывать у них же, застекление балкона. Спасибо Вам ребята, за Вашу работу)

Добавить отзыв