UAOTZYV.COM

OCTO tower отзывы

Адрес Київ, вулиця Мечникова, 5
Метро Кловська 0.05км
Телефон +380 (67) 490-28-28
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт instagram.com/octotower
Рубрики Пространство для совместной работы, Кофейня
Оценка 3.4 30 отзывов
Похожие компании в категории
UNDERHUB — вулиця Мечникова, 3
Укрінформ — вулиця Богдана Хмельницького, 8/16
Хаб 4.0 — Ярославський провулок, 1/3
ЦЕХ / TCEH - office space club (Лукьяновка) — 13, 6a/21, вулиця Миколи Пимоненка

Кофейня OCTO tower отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
30 апреля 2024 в 18:36

Дуже нечемний заклад, гучні заходи під час повітряних тривог, ніякої поваги до сусідів, окреме задоволення бачити та чути воплі п'яних підлітків 16-18 років. Адміністрація напевно вважають що вони у пустелі. Деякі заклади навіть вимикають сушарки щоб не турбувати людей з птср, а тут тільки про гроші думають нажаль

DAVMA
28 апреля 2024 в 17:05

З плюсів можу відзначити інтер'єр та обслуговування. Приємна дівчина прийняла замовлення і у вказаний термін все було зроблено. Обстановка. Багато місця і при цьому ніхто не заважає. Кожен в інтер'єрі знайде щось своє чудове та романтичне.
Замовляли з другом чай та чізбургер. Страва була смачна, до м'яса питань немає, як і до соусу. Але чогось не вистачало, можливо, листя салату або подібного.
Загальна картина така, що це цікаве та атмосферне місце.

Go To
30 декабря 2023 в 19:09

Приємне місце, смачна їжа але
Коли я замовляю каву і їжу, я йду гукати місце. І якщо знаходжу його десь вище другого поверху, я не чую чи готова моя кава, а ходити назад на кожне нечітке "щось готове" - некомфортно. До того ж ніхто не попереджає, що кава готується окремо від їжі, вибачте я не так часто ходжу сюди, щоб це пам'ятати.
За їжею потрібно спускатися по пейджеру, але мій пейджер не працював і я просто сиділа півгодини, поки мені не набридло і я не пішла питати де моє замовлення (а моє замовлення холоне на барі).
Всі плювати, ніякого вибачте, тільки зіпсували настрій.

І ще, не всі фанати кави, коли я кажу "каву без кофеїну", а мені відповідають "декаф" - я не розумію, що це означає.

Евгения
23 декабря 2023 в 23:30

Улюблений заклад вже кілька років поспіль. Найбільше люблю матчу на кокосовому та кокосовий шу. Вони завжди свіжі!

Смачний пуер, привітний персонал, 4 поверхи різноманітні, де можна по різному проводити час, що ще потрібно?

Ми тут з командою зазвичай працюємо над психологічними іграми PLAYERSGETREADY. Раджу приглянутись

Юлія
07 ноября 2023 в 22:47

Влаштовували тімбілдинг на даху в цьому місці. Дуже забавне місце і в центрів водночас вміру тихо та зелено. Підніматись на 6й поверх треба пішки, на кожному з поверхів є кав'ярні, різні простори та місця для посидіти. Особливо заманюють тераси на внутрішню сторону. Атмосфера затишна та приємна. Рекомендую як для зустрічі з друзями так і для вечора на двох

Юля
29 октября 2023 в 21:16

Заклад непоганий, цікава концепція. Але ціни для кавʼярні зависокі, десерти не смачні. Мій хлопець замовив пончик, а йому дали якесь вівсяне печиво прісне. 2 сумнівних десерти, та дві маленькі кави 500 грн.
Незручно пертися зі своїм замовленням на сьомий поверх, вже наверху немає світла, ми були там ввечері, а там, де не було світла, були дуже маленькі сходи, на яких можна було впасти

Анна
13 сентября 2023 в 17:45

Це було найдивніше обслуговування. Я була відвідувачем окто ще з 2021 року, проте мабуть це був останній раз. Власне ситуація така сама, як і в інших відвідувачів: відбили бажання купувати каву через просте питання "а чому немає коров'ячого? " На що на мене подивилися, наче натякаючи, що я не розбираюся у каві, і що ТУТ особлива кава, яка комбінується ВИКЛЮЧНО з кокосовим чи вівсяним молоком. А виявилось, що то звичайна арабіка з Колумбії. Так от, зробіть щось. Це не ок! У дискусію не вступала, але у якомусь сенсі це фейк. Читайте дослідження органолептиків і буде вам щастя (залежить від пропорцій, жирності і тд), або купіть гарну кавомашину (типу Сіменс), що зробить каву на замовлення без особливого клопоту. Так, кава може і смакує на кокосовому/вівсяному, але якщо це така позиція не завозити звичайне молоко для звичайних людей, то ок)
Лимонади досить розбавлені, багато цукру та льоду, мало начинки.

Катя
25 августа 2023 в 7:27

Надзвичайне місце з цікавим дизайном, одразу хочеться щочь креативне створювати. Кава смачна, але дуже специфічна, для поціновувачів.

Юлия
18 апреля 2022 в 20:03

Чудовий приклад того, що поставити столи у великому просторі - це ще не значить зробити коворкінг. На вході ніхто не зустрічає. Мало розеток. Запах їжі по всіх поверхах. Стільці хитаються. По поверхах виставка фотографій, ходять люди з фотоаппаратами, всі без масок, відчуваєш себе ніби сидиш в коридорі, прохідний двір. Норм місце прийти попиздіти з подружкою або сховатись від дощу, не більше. Стилю ніякого не бачу тут, хоча сама люблю low культуру, але це місце скоріше занедбане, ніж стильове

Voron
05 апреля 2022 в 15:28

Замечательное место чтобы, расслабиться и подумать. Атмосфера ненавязчивая, уютная в стиле ретро что ли, есть бар. Из минусов лифта нет)

Макс
04 апреля 2022 в 17:02

Очень вкусный фильтр кофе и незабываемая атмосфера. Если не хотите кофе, то в любом случае следует посетить в качестве арт галлереи

Слава
26 марта 2022 в 16:24

Ну до коворкинга это место не дотягивает, но просто выпить кофейку и поскролить инет вполне
Отличное место для встречи с друзьями)

Илона
20 марта 2022 в 19:44

Отзыв исключительно о кафе и кофе.
Ребят это позор при таком маленьком разнообразии выбора и чуть завышенным ценам забывать какой был заказ. И главное сделать кофе такого отвратного вкуса… мне стыдно даже

Саша
14 марта 2022 в 23:34

Окто, вы просто абсолютная и искренняя любовь. Мое место в Киеве. Я уже почти год к вам захаживаю и каждый раз это чудесно. Мое сердце только ваше️

Анастасия
12 марта 2022 в 6:26

Место интересное, максимально хипстерское. Одно огорчило, это то что все было занято на всех площадках, и не удалось насладиться атмосферой, пришлось брать кофе на вынос.

Іра
01 марта 2022 в 11:29

Отличное место для работы, для замены домашней обстановки. Вкусно, уютно, шикарно!
6 этажей, выбирай любую локацию, комфортную для себя. Проводить здесь встречи одно удовольствие ️

Люда
23 февраля 2022 в 20:28

Была на онлайн вебинаре 24.11. По ексель. Описание вообще не соответствует заявленному. "Будь знать ексель как 5 пальцев", "використовуватимеш усі функції Excel, потрібні для твоєї роботи" - формулы если, срез, срезч, сумм, срзнач и еще парочка специфичных формул, а как же впр, формула которая маст хев! Марина (спикер) растерялась, начала оправдываться в процессе, говорить, что это ве что ОНА использует в работе и она только делиться своим опытом. Проводите тогда бесплатные, деньги за "просто делюсь своим опытом не берут" или хотя бы пишут реально, что получит человек. Вот это был мой первый и последний вебинар с вами. Жаль, что я все планы отменила, чтоб посетить вебинар, а в итоге только потратила свое время (

користувач
21 февраля 2022 в 0:39

Ужасное место и самый плохой сервис в Киеве. Впервые жалко денег, потраченных на кофе. Само кофе дорогое  ( один из самых дорогих фильтров, которые я пил в Киеве ), и уж ничем не лучше, чем в других кофейнях Киева  ( блю кап, лаборатория,  рулл коффе,  ). Бариста просто не может приготовить ПРАВИЛЬНЫЙ КОФЕ - он 1 не справляется с заказами. Залил кипятком кофе - фильтр готов. В домашних условиях кофе по польски и то дольше готовится.
Самый ужасный сервис в Киеве - на 6 этажей всего одна точка приема заказов. Очередь. 1 девчонка принимает заказ и рассказывает меню, 1 парень бариста на всех.
Куча мест не убранных, пыль и грязь кругом. Пока поднимешься и найдешь свободное место - все кофе остыло.
Ну и вишенка - при якобы ковидных ограничениях - люди в очереди без маски, выдача ПРОДУКТОВ!  осуществляется где самое массовое скопление людей в одежде, тут же лежат приборы! Люди, кто не помыл руки, сами ковыряются, выбирают себе приборы. Но спросить сертификаты кассирша не забыла, при всем этом бардаке.
Никогда сюда больше не вернусь, и другим советовать не буду

Андрей
15 февраля 2022 в 4:10

Цікавий заклад з класним концептом, проте все враження псують баристи, які спілкуються виключно іноземною мовою. Радо зайду ще, якщо можна буде почути державну.

Lorelin
11 февраля 2022 в 3:06

Современный необычный спейс, расположенный возле центра Киева. Это не уютное кафе, скорее place to see. Пространство расположено по уровням и по факту некоторые посадочные места стоят в коридоре. Еда тоже немного необычная как для кафе Киева. Есть кофе со вкусами разными. Кроме того в Окто Тауэр есть магазин подарков, кофе, наборов для матча и тд. По продукции видно, что заведение сотрудничает с разными производителями.
Посетить вполне интересно.

Добавить отзыв