UAOTZYV.COM

OCHI CLINIC, ОЧІ КЛІНІК, ОЧИ КЛИНИК

Адрес Київ, вулиця Василя Липківського, 16В
Метро Вокзальна 0.7км
Телефон +380 (800) 33-37-07
Часы работы
понедельник08:30-19:00
вторник08:30-19:00
среда08:30-19:00
четверг08:30-19:00
пятница08:30-19:00
суббота08:30-17:00
воскресенье08:30-17:00
Сайт ochiclinic.com.ua
Рубрики Офтальмологический центр
Оценка 4.6 30 отзывов
Похожие компании в категории

OCHI CLINIC, ОЧІ КЛІНІК, ОЧИ КЛИНИК отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
27 мая 2024 в 2:18

Дякую персоналу клініки за професійний підхід, гарне ставлення до пацієнтів, бажаю Вам успіхів!

Алена
08 февраля 2024 в 11:51

Чудові спеціалісти, лікарі з золотими руками! Особлива подяка Сергію Олександровичу і Ігорю Анатолійовичу)

Николай
07 февраля 2024 в 6:25

Трохи було хвилювання до візиту у клініку. Але все минулося з перших хвилин спілкування з персоналом, лікарями. Візитом залишилась задоволена. Приємна обстановка, ввічливий персонал. І головне молодь. Це дуже добре. Дякую вам, лікарі

Tetyana
31 января 2024 в 12:08

Сподобалась консультація і діагностика, все дуже добре. Уважні, професійні лікарі і консультанти.

Виктория
26 января 2024 в 4:19

Дуже задоволена підходом та якістю огляду лікарями-офтальмологами. Високий рівень лікарської допомоги за доступнимм цінами. Рекомендую

bashynskaya
23 января 2024 в 0:42

Клініка-супер!
Ставлення, обслуговування, персонал, лікування, обладнання – все на найвищому рівні!
Після 2 операцій на очах та отриманого крутого результату тепер рекомендую цю клініку всім своїм знайомим, у кого є якісь проблеми з очима

Ілона
04 декабря 2023 в 5:10

Щиро вдячна за те, що повернули мені зір. Ви найкращі в Україні! Ви - найкращі в Європі!
Особлива вдячність професору Рикову С. О. Та його колегам!
Окрема подяка за проведення безкоштовних операцій воїнам ЗСУ! Ви гордість України!

Олег
29 ноября 2023 в 1:02

Сподобалося дбайливе ставлення і глибока увага під час відвідування. Дякую лікаря Гриценко Анастастасію Віталіївну і весь персонал, який був задієнний до обстеження. Взагалі все на високому рівні. Щиро вдячний Вам.

Olha
31 июля 2023 в 6:12

Враження від клініки неприємні. Адміністратор попалася неввічлива, чи то вона не вміє спілкуватися. Очікування 20 хвилин без попередження, що лікар затримується, і на скільки.
Повіки, на яких було саме втручання, не були оброблені антисептичним засобом. Руки лікаря також не бачила, щоб були оброблені перед операцією. Після операції лікар наніс засіб з антибіотиком, тільки після мого питання чи буде він якось обрабляти повіки. Прості питання сприймалися так, наче це щось дивне, питати у лікаря те, чого не знаєш. Це взагалі нормальна практика, коли лікар озвучує які засоби, і для чого наносить. Пацієнтам повинно бути спокійно при відвідуванні лікарів.
Хоч і наче все нормально пройшло, без наслідків слава Богу. Але мій висновок: більше не планую відвідувати клініку, в якій не люблять людей.

Andy
25 июля 2023 в 13:42

Давайте бабло і на цьому все. Відношення як до гаманця, ніяке. Всім на все поф. Таке собі місце, як і всі. Спеціалісти? Такі як довкола. Є вибір? Виберіть інше місце.

Денис
08 июля 2023 в 6:51

Відвідав сьогодні клініку, дуже професійний та привітний персонал, зробили повне обстеження, кваліфіковано відповіли на всі питання, призначили лікування. Дуже дякую колективу клініки! Все на рівні!

пользователь
03 июля 2023 в 17:50

Дуже задоволені - якість та професіоналізм на вищому рівні! Є з чим порівняти - були в декількох місцях на обстеженнях.
Ніяких черг - все погодинно, не пацієнт бігає по кабінетах до обладнання, а все обладнання розташоване в одному кабінеті - все "як для людей"!
В цій клініці на днях обстежували маму - записали на операцію в цю клініку; сьогодні обстежували інсулінозалежного після трьох інсультів чоловіка - замість складної операції порадили не поспішати, а натомість зробити лазерну коагуляцію сітківки, тільки потім без ризиків та ускладнень оперуватися.

Консультація побудована не на зароблянні грошей, - увага акцентується на здоров'ї та інтересах пацієнта!
Рекомендую всім!
І велике дякую всім лікарям та працівникам клініки!

Сергій
16 августа 2022 в 7:42

Якщо ви бережете свої очі та гаманець, то йдіть відразу до Центру мікрохірургії ока просп. Любомира Гузара 3. Не гайте часу!
В Очі клініці працює хірург, який приходить з цього центру. Опеації 2 рази на тиждень, і якщо у вас серйозна проблема (наприклад, відшарування), то ви ризикуєте очікувати з тиждень і взагалі втратити зір. Після приходу до клініки після діагностики потрапите до окуліста-менеджера. Хірург вас побачить тільки на операції, самі розумієте, чим загрожує. Менеджер-окуліст відразу викотить вам максимальний обсяг операції, в т. ч. і те що зараз не треба, типу і кришталик давайте поміняємо про всяк випадок. Хоча кришталик нормальний, як вам скажуть у ЦМО. Запам'ятайте, що ви для них насамперед клієнт, а не хворий, та їхнє завдання №1 заробляти на вас гроші. Тому вам можуть побіжно сказати про необхідність повторної операції для виведення силікону, але про вартість її замовчать, і про можливі рецедіви теж. У ЦМ0 і ставлення інше та професіоналізму більше. Думайте самі, вирішуйте самі.

Светлана
09 августа 2022 в 22:15

Не советую посещать данную клинику. Начнем с того, что по телефону за консультацию врача мне была озвучена одна сумма, по итогу пришлось заплатить больше, ну это ладно, потом на сайте уже посмотрела расценки, но о том, что у профессора сумма выше нужно было предупредить.
Пришла в клинику, подождала 10 минут, закапали глаза и отправили на 15 минут в коридор. Я прождала с закапанными глазами 1,5 часа! Девочки на ресепшене на вопрос, когда меня позовут, просто отвечали: "про Вас не забыли". В итоге попала я к врачу и дальше самое интересное: он посмотрел результаты, послал проверить сосуды в соседний кабинет, уже по факту на ресепшене мне решили сообщить, что это не входит в диагностику и стоит 700 грн дополнительно. Врач не посчитал нужным об этом мне сообщить и уточнить, рассчитываю ли я тратить на это "дополнительно" деньги. Здорово, да? Также я платила 200 грн за рецепт, и мне сказали, что мои очки аж на 0,5 диоптрии сильнее, чем мне нужны. И снова подстава: я прихожу с этим рецептом в оптику, а оптометрист перемеряла зрение и была в шоке, что мне выписали рецепт на такие слабые очки, в которых ничего не видно! И я меряла в оптике очки с линзами по этому рецепту - в них не просто некомфортно - в них не видно вдаль. Серьезно, 2000 грн на ветер - вот мой поход в данную контору. С моей проблемой мне не помогли разобраться, оптометрист дала больше информации, чем офтальмолог этой клиники. Если некуда деть деньги - можете посетить это место.

Ирина
26 апреля 2022 в 19:56

Была на приеме у Игоря Анатольевича. Спасибо большое, очень внимательный и хороший доктор! Рекомендую:)

Ульяна
15 апреля 2022 в 18:25

Большое спасибо Игорю Анатольевичу! Очень внимательный доктор, а главное - профессионал своего дела.

Саша
17 августа 2021 в 11:59

Хочу висловити подяку найкращим лікарям Первак О. М. Та Жмурику Д. В. Професіонали своєї справи та дуже класні люди. Вітаю з Днем медичного працівника здоров'я, успіхів, удачі, процвітання!

Алексей
05 августа 2021 в 2:25

Некрасиво разводят на деньги. Неоднократно спрашивали, сколько полностью все расходы по операции - сказали 40 тыс за все про все. Приехали, заплатили за операцию - потом говорят через неделю надо прийти и заплатить еще 16 тыс за то, чтобы откачать какой-то гель. Выглядит как какой-то развод, о таких вещах нужно предупреждать сразу, так как это тоже является частью операции, тогда возможно обратились бы в другую клинику.

Кристина
30 июля 2021 в 4:13

Посетила клинику по рекомендации своей знакомой! Очень довольна компетентностью врачей и самой клиникой! Моя семья в надёжных руках профессионалов. За час пребывания в клинике, мы прошли все необходимые обследования и каждому назначили лечение! Комфортно, без очередей, прекрасные условия. Мы довольны. Клинику и специалистов рекомендую.

Nata
18 июля 2021 в 6:00

Прекрасна клініка! Все на найвищому рівні, починаючи з інтер'єру, обладнання, відношення до пацієнтів, та і ціни дуже хороші. Особлива подяка лікарю Ользі Григорівні і лікарю, яка допомагала! Бажаю вам здоров' я та процвітання!

Добавить отзыв