UAOTZYV.COM

Образовательный центр SetStud

Адрес Київ, вулиця Микільсько-Слобідська, 2В, офіс, 71
Метро Лівобережна 0.55км
Телефон +380 (800) 33-79-52
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
Сайт myzno.setstud.in.ua
Рубрики Образовательный центр
Оценка 4.4 41 отзыв
Курсы подготовки к ЗНО (ВНО), курсы польского и английского языка
Ближайшие филиалы компании
Setstud — вулиця Жилянська, 5
Курси підготовки до ЗНО та ДПА Setstud — вул. Антоновича, 40, 5 поверх
Курси підготовки до ЗНО та ДПА Setstud — вулиця Ірпінська, 69а
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
GoIT — вулиця Євгена Коновальця, 36
Students International - Освіта за кордоном — вулиця Мечникова, 14/1, офіс 519-521

Образовательный центр SetStud отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
maria
07 декабря 2023 в 12:43

Чудові та якісні курси від неймовірних людей. Викладач Ігор легко та доступно пояснив матеріал. Вивчати історію тепер цікавіше, ніж у школі. Усім раджу Setstud!

Анна
05 декабря 2023 в 15:21

В 2020 я ходила на заняття в Setstud, вступила на бюджет - 121 спеціальність “інженерія програмного забезпечення” в КПІ, а зараз до мультитесту готується і мій брат в цій компанії. Теж дуже задоволений сучасними підходами до навчання, постійними аудитами успішності, контрольними зрізами, зворотнім зв’язком та комунікацією з менеджерами. Тут навчають не лише предметам, але й життю.

Катя
04 декабря 2023 в 11:55

У захваті від курсів! Хочу окремо подякувати викладачці Юлії! Усі шкільні роки я спала на останній парті на уроках математики. Зі шкільною вчителькою постійно сварились, а якось поставила мені з математики 0 у щоденник. Це відбило бажання вивчати математику назавжди. Але потрібно готуватися до вступу - однокласниця порадила Setstud. Заняття в 2-3 рази дешевші порівняно з репетиторами, вибір викладачів і графіків на будь який смак. За декілька місяців отримала знань вдвічі більше, ніж у школі за всі роки. Викладачка розкладає все по полицях, якщо щось не зрозуміли, то пояснює стільки, скільки треба. Готуюсь до НМТ із задоволенням) І вам раджу!

Світлана
01 декабря 2023 в 14:17

Донька з жовтня вивчає 4 основні предмети. Якось під час онлайн-уроку знаходилась поруч із нею, і, трохи послухавши заняття, була приємно вражена. Викладачі пояснюють складні речі простою, доступною мовою на прикладах, порівняннях, асоціаціях та ще й настільки цікаво, з творчими і креативними підходами, що й я мимоволі почала вивчати англійську, хоча до цього вивчала лише німецьку. Доньці найбільше подобається історія, не знаю, хто її викладає, але каже, що викладач з історії СУПЕР!

Тетяна
30 ноября 2023 в 17:30

Проходжу зараз курси - дуже подобаються. Атмосфера на заняттях завжди легка, позитивна. Викладачі дружелюбні, пояснюють усе чітко та доступно. Ставлю 5 зірок! Setstud ви круті!

Олег
29 ноября 2023 в 10:35

Привіт! Навчався в освітній компанії, щоб підтягнути математику в якій був бовдуром. Так доступно мені математику ще не пояснювали ніде! Викладачі подають інформацію максимально зрозуміло, просто про складне, цікаво, в інтерактивній формі, на прикладах і асоціаціях із класними презентаціями та в ігровій формі. Скажу більше, це не лише навчання але й школа життя. Коротше, враження позитивні! Батьки хочуть записати ще на українську мову та написання мотиваційного листа. Хочу стати режисером. Всім миру!

Марія
28 ноября 2023 в 9:58

Курси порадила подруга. У мене син вступає з наступного року, дотепер шукала репетитора. Варіантів багато але це радше кіт у мішку. Перепробувала трьох із різних предметів: або графік вкрай не зручний, або результат нульовий. Лише час втратила. Сетстад знайшла в соцмережах, зателефонувала особисто, отримала вичерпну консультацію з предметів, умов вступу, що чекає на вступників саме цього року, а далі - запропонували безліч графіків і викладачів на будь який смак. Курс по оплаті розбили на два семестри. Все офіційно, договір підписала в офісі на Олімпійській. Тепер пригадую як страшний сон, коли вимучувала сина над підручниками. Заняття відвідує залюбки, оцінки в школі значно покращилися. Не шкодую, що обрала вашу компанію! Дякую! Радитиму друзям.

Andriy
24 ноября 2023 в 9:49

Вступав минулого року. Батьки випадково зайшли на безплатний вебінар так і потрапив на навчання. Супер крутий онлайн, з молодими викладачами, які володіють сучасними технологіями. На початку пройшов аудити з чотирьох предметів. Усі склав незадовільно. В освітньому центрі вивчав історію, українську, математику та англійську. Зараз навчаюсь на бюджеті в КНУКіМ на міжнародних відносинах. Задоволений вибором професії. Щиро вдячний компанії і викладачам, що допомогли обрати те, про що мріяв. Всім раджу.

Вікторія
22 ноября 2023 в 17:12

Одинадцять років навчання в школі не дали жодних знань. (Чи то я погано слухала, чи то вчителі нудно розповідали) Але як вступати в університет - гадки не маю. З вересня відвідую курси Setstud. Враження поки приємні. Як виявилось, я здібна до вивчення мов, і математика мені легко дається, а на уроки можна ходити із задоволенням (просто вчителі все життя або байдужі до всього були або токси і душніли). Тут викладачі цікаві, креативні, атмосферні з великим багажем знань. Сподіваюсь, все вийде.

Ірина
31 января 2023 в 16:23

Зірочку поставила тільки тому, щоб мати змогу написати відгук.
Гроші взяли наперед на рік, мотиву тим, що так дешевше. В вересні виявилось, що на лівому березі груп з математики немає, тільки на правому, хоч перед оплатою пообіцяли заняття на лівобережній.
Коли почалось повномасшиабне вторгнення рашистів було не до навчань.
Але з березня їм телефонував, все марно-слуховку не брали.
Всерпні об'явились і на моє прохання повернути гроші, досі, морозяться": то ні я перша в черзі, то вже от-от, то скиньте свої реквизиты, віддамо двома платежами.
Брехуни. Нікому не раджу! Вори! Гроші так і не повернули!

Ірина
31 января 2023 в 16:21

Зірочку поставила тільки тому, щоб мати змогу написати відгук.
Гроші взяли наперед на рік, мотиву тим, що так дешевше. Обіцяли заняття на Лівобережній, але для моєї дитини групи так і не знайшлося в цьому районі. Так, як гроші вже заплатили, вибрали занятия онлайн (бо офлайн були курси тільки на правому березі)
Коли почалось повномасшиабне вторгнення рашистів було не до навчань.
Але з березня їм телефонував, все марно-слуховку не брали.
Всерпні об'явились і на моє прохання повернути гроші, досі, морозяться": то ні я перша в черзі, то вже от-от, то скиньте свої реквизиты, віддамо двома платежами.
Брехуни. Нікому не раджу! Вори! Гроші так і не повернули!

Лиза
31 июля 2022 в 15:20

Ужаснейшая компания! ЗП не выплатили ещё с января, и постоянно задерживали, само руководство пишет, что выплатит, как только появятся средства, хотя знаю, что ученики всегда платят в начале месяца, а нам по идеи в начале следующего должны платить, но фиг там! А зимой началось постоянно меняться руководство, и все сбежали оттуда, походу надо было и самой бежать отсюда подальше. Даже одна из руководительниц сбежала в другую школу. Так что ожидать хорошего не стоит. Жаль, что все отзывы появились лишь после того, как я уже там работала.

Катя
28 декабря 2021 в 19:32

У меня была довольно сложная ситуация, я хотела поступить в Университет в 25 лет. Школьную программу я давно забыла и мне нужны были курсы и плюс ко всему я затянула этот вопрос и обратилась на курсы в Марте, а это означало что у меня на подготовку 3 месяца. Во многие курсы уже набор был закрыт, но «Setstud» мне не отказал, а наоборот очень помогли. Мне подобрали обучение согласно моей ситуации, учителя всегда отвечали на мои миллион вопросов, и даже если я не была активна на уроках они сами затягивали меня в процесс. Результат я поступила! И очень благодарна учителю Литературы и Укр. Языка Анастасия, учителю математики Илье, и менеджеру Ирине, они мне очень помогли!

Kim
17 сентября 2021 в 8:02

Відвідувала ці курси минулого року, і завдяки ним успішно склала ЗНО. Прекрасний викладацький склад, всі дуже милі та розумні, завжди раді допомогти!

Светлана
15 сентября 2021 в 2:53

Курсы подготовки того стоят. Учителя прекрасно преподают. Узнаешь много нового. Была бы возможность пошла бы ещё раз.

Qwerty
14 сентября 2021 в 23:03

Дуже подобається тут навчатись. Часто влаштовують різні заходи, дарують подарунки. Вчителі і адміністратори дуже гарні та привітні. Подобається, як викладають матеріал - доступно, а також цікаво

Саша
11 сентября 2021 в 1:09

Ходжу на курси “Setstud” з початку 11-го класу. Дуже задоволений дружелюбним колективом та професіоналізмом викладачів. Дуже задоволений, особливо, я хочу відмітити викладача з Історії України - Анастасію. Неперевершена.

sanya
09 сентября 2021 в 12:35

Довольная работой компании Сетстад. Много разных фишек, подход к обучению учеников, различные интерактивы, конкурсы, игры, молодые учителя с которыми легко и понятно - это классно! Продолжайте в том же духе, успехов!

Саша
07 сентября 2021 в 22:13

Займається донька, за 4 місяці проблем ще жодного разу не було. Хороші викладачі, молоді, служать живим прикладом чому потрібно вчитися і можуть проконсультувати і за навчання в конкретних універах, і за процедуру проходження самого зно (в школі у нас ніхто толком нічого не каже)
Комфортний красивий офіс, теплий, жодних конфліктів ні з адміністрацією, ні з викладачами немає
В кого склались погані враження - дочка розказала, що якщо хтось з викладачів або менеджерів ведуть себе непрофесійно, їх одразу звільняють. Для молодої компанії це добре

Oleksii
06 сентября 2021 в 14:48

Как можно называться центром подготовки к ЗНО и ДПА при этом в рекламе говорить про скидки в 110 процентов.

Добавить отзыв