UAOTZYV.COM

Нова Пошта. Поштове відділення №306

Адрес Київ, вулиця Левка Лук'яненка, 18
Метро Мінська 0.4км
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт novaposhta.ua
Рубрики Курьерская служба, Логистические услуги, Почтовая служба, Почтовое отделение, Камера хранения
Оценка 3.9 31 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Нова пошта №151 — Володимира Івасюка, Героїв Сталінгра, 24
Новая Почта. Parcel Shop №170. Киев — Володимира Івасюка, Героїв Сталінгра, 39В
Новая Почта. Поштове відділення №39. Киев — вулиця Героїв полку Азов, 34а
Похожие компании в категории
Нова Пошта №77 — Володимира Івасюка, Героїв Сталінгра, 55
DHL Експрес — вулиця Лугова, 9

Нова Пошта. Поштове відділення №306 отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
16 апреля 2024 в 13:27

Я не знаю про що ви думали, коли прибрали єдине відділення на всю Мінську. Вважаю, що тут треба закидати Нову Пошту скаргами і от чесно, жодного доброго слова про вас не можу тепер і сказати, це просто нереальне свинство - як можна було перенести бозна куди у хащі відділення із збереженням номеру, це просто шахрайство! Я оформлюю замовлення і вказую 306 відділення як і в усі попередні роки, відправлення приходить і я не можу його отримати, бо ви перенесли його в таке місце, яке просто ніхто не може знайти! Дзвоню у вашу підтримку, де консультант не може навіть нормально скористатись гуглом і плутає номери будинків і не може сказати, де ж воно тепер! Єдине що можна зробити - це оформити переадресацію на 25 відділення за власні кошти. Як можна було таке зробити, у голові не вкладається, на Мінській проживає вкличезна кількість людей, у відділенні завжди були черги, воно точно не могло бути нерентабельним. Успіхів вам у цьому "геніальному" задумі, бо якщо ви серйозно думаєте, що люди будуть отак бігати по дворах і шукати єдине відділення на весь величезний район, то ви помиляєтесь.

Юлія
22 марта 2024 в 22:34

Відділення було супер зручне по розташуванню, але за цією адресою його більше немає. Переїхали далі. Тепер реально далеко добиратись. Просимо Нову пошту відкрити шось поруч з мінською і оболонським проспектом, бо тут виходить в радіусі жовтого дрім тауна немає відділень.
А ще дуже зручно було в старому відділенні заїжджать з візочком, в новому роблять систему підйому на ліфті, але вона ще не працює, сьогодні не змогли зайти і довелось переадресовувати посилку на поштомат

Олег
22 декабря 2023 в 12:48

31 грудня о 8.59 моїй дружині у додатку Нової пошти надійшло повідомлення, що посилка вже у відділенні 306. О 10.04 я прийшов до відділення забрати посилку, але співробітник Нової пошти сказав, що вказану посилку ще не розвантажили і запропонував прийти ще раз через півгодини. Непрофесійний підхід, у майбутньому по можливості уникатиму користування послугами Нової пошти

Людмила
18 декабря 2023 в 11:51

23 грудня 2023 року мені на телефон надійшло повідомлення, що на моє ім'я у поштове відділення надійшла посилка за № 59001075639309.24 грудня за посилкою пішов мій син, в зв'язку з тим, що мені у мої 82 роки, маючи хворі ноги і поганий зір, це вже зробити важко. Син сказав №мого телефону та № посилки, її довго шукали, а потім сказали, що такої посилки немає. Прийшлось мені іти у відділення, де мені сказали, що син вже отримав цю посилку. Звоню синові - ніякої посилки не отримував. Доказую працівнику пошти, що без коду, котрий мав би надійти на мій телефон, сину посилки б не видали, він стоїть на своєму, що видали. Через кілька хвилин, перевіривши декілька разів наявність повідомлення в моєму телефоні і запитавши прізвище, він пішов і виніс мені мою посилку. А мені прийшлося тягти її в "кравчучці" (щоправда працівник примотав посилку скотчем), але уявіть собі, як мені важко було перти посилку 15 кг. Мені соромно за таке відношення працівників пошти до своїх прямих обов'язків.
Людмила. 82 роки.

Дякую адміністрації за своєчасне реагування на мою скаргу. Сподіваюсь, що таке було вперше і востаннє. А від подарунка не відмовлюсь, до речі в мене 28 грудня день народження і цю посилку мені прислали саме до нього.

Так, зручно. Я живу через дорогу за ринком. Дякую.
Подарунок отримала, дуже сподобалось. Дякуююююю!

Юлія
15 ноября 2023 в 2:26

Доставка вчасна, зручне розташування. Мої посилки ще не постраждали при пересиланні з цього відділення, а пакували і скло, і крихкі пакунки. Подобається швидкий темп роботи: не затягують якщо в цьому немає потреби.
В години пік бувають черги на 10+ людей і доводиться чекати або на вулиці або біля дверей. Та працівники в такі моменти працюють "на всі каси".

Алла
07 июля 2023 в 9:05

В додатку НП повідомлення: прибула посилка о 9.26, була на поштовому відділенні о 9.39. Відповідь: посилка не розвантажена. Досі у додатку "висить" те саме повідомлення. Питання: як я повинна здогадатися, коли я можу забрати посилку?

Лена
08 мая 2023 в 13:37

Найжахливіше відділення Києва! Замовила посилку, прибула вона у відділення вранці у 8: 36, прихожу на пошту у 11 годин, а вона оказується катається по Києву, бо хтось з працівників завтикав. При тому, що у мене потяг був на 13: 10, вони дали відповідь, «ну як вже є» Їх не цікавило, що із-за них в мене пропав квиток! Працівники навіть не запропонували щось виправить! Жах! НП прохання до вас, дивіться кого берете на роботу!

Женя
18 апреля 2022 в 18:34

Дуже дякую хлопцям, завжди все швидко та надійно! Відправляю постійно медицину для бійців на схід.

Оксі
04 апреля 2022 в 15:44

Нова пошта взагалі зіпсувалася. Не дивлячись на наклейки "обережно крихке" обов'язково щось приїде битим.
Цього разу дві банки. Колись приїхав омлет з яєць та бита яєчниця. Коробка з пазлами пом'ята.
Цей коментар стосується нової пошти взагалі.

користувач
16 января 2022 в 21:27

Ужасно не любезные и беспардонные сотрудники. Пришла за двумя посылками (чемоданы, посылки объемные). Мало того что мне их даже не поднесли на пункт осмотра, так просто бросили под ноги - переносила сама, по одной. Потом после осмотра попросила скотч что бы скрепить коробки и нормально донести до дома - мне сказали нет, ни в коем случае. Плюс ко всему менеджер обслуживает по несколько клиентов сразу - возникает путаница и приходится долго ждать. Обратите пожалуйста на это внимание, а то с таким отношением возникает желание уйти не оплачивая ничего, что я спокойно могла сделать.

Яна
18 ноября 2021 в 21:48

Пришло сообщение что посылка прибыла, но её просто пропикали и забыли выложить в отделении. И посылка поехала дальше по Киеву в другие отделения. А менеджер сказал что через час будет посылка и он позвонит. Я прождала целый час недалеко от почты, а мне так и не позвонили. Позвонила менеджеру, и мне сказали что только на следующий день прийдёт посылка. А менеджер так и не звонит, абы быстрее отделаться и не объяснять ситуацию.

Марина
11 ноября 2021 в 18:54

Дуже гарне обслуговування. Завжди старанний та чемний колектив відмінно справляється зі своїми обов'язками.

Денис
30 октября 2021 в 5:15

Бардак. Начал оформлять отправку один специалист, в процессе переключился на следующего в очереди человека. Перекинули меня на другого специалиста, опять по новой заполняли данные. Начали спрашивать номер отделения, торопили с ответом. Я его наизусть не помню, назвал улицу, отделение там по ней одно. Соврали мне, что нет такого отделения, пришлось назвать наобум другое, которое пришло в голову

Анастасия
28 сентября 2021 в 23:18

Самое лучшее отделение новой почты. Учитывая ежедневное использование услугами новой почты очень важно максимально быстро, комфортно и с приятными эмоциями покидать данное место. Самые приветливые ребята, всегда помогут решить проблемы. Буду и дальше приходить только сюда

Митя
22 сентября 2021 в 2:36

Отличное отделение, от других. Посетив его, я убедился что один в поле, всё-таки Воин)
Сотрудники чёткие, внимательные, шустрые.
Всех увальней из 262-го отделения - сюда на обучение.
Девиз отделению:
"Не магём, а МОГЕМ"

Алена
09 сентября 2021 в 17:52

Самое лучшее отделение новой почты, тут работают очень приятные ребята, всегда пожелают хорошего дня, и помогут в решении проблем, такого крутого отношения я не видела ни в одном отделении

Tiffany
02 сентября 2021 в 17:01

Очень приветливый персонал, такого ещё не встречала в отделениянияз НП, одно удовольствие забирать и отправлять посылки, ребята заслуживают как минимум премию за оперативную работу!

Артём
02 сентября 2021 в 8:11

Не могу сказать, что был во всех отделениях НП, но персонал этого отделения точно стоит наградить, как лучших среди сотрудников:
Всегда приветливы, быстро обслуживают и помогают в случае возникновения проблем.

Приятно, что в Киеве есть такой уровень сервиса. Спасибо людям, работающим в этом отделении.

Сергей
19 июля 2021 в 11:00

Всегда быстро и четко. Без лишних вопросов и компостирования мозгов.
Одно из лучших отделений.

Юлия
18 июля 2021 в 2:05

Залюбки поставила б більше "зірок", якби були! Завжди ввічливе і привітне ставлення до клієнтів. Оперативна і чітка робота, мінімум черг при дуже бойкому місці розташування.
Моя вдячність керівникові за організацію роботи і чудовий оптимістичний настрій за будь яких обставин! Хороша робота!

Добавить отзыв