UAOTZYV.COM

Нова Пошта. Parcel Shop №284. Київ

Адрес Київ, вулиця Самійла Кішки, 9
Метро Іподром 1.19км
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт novaposhta.ua
Рубрики Курьерская служба, Логистические услуги, Почтовая служба, Почтовое отделение, Камера хранения
Оценка 2.4 19 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Нова Пошта. Parcel Shop №124. Київ — вулиця Степана Рудницького, 5
Новая Почта. Отделение №346. Киев — вулиця Степана Рудницького, 6а
Новая Почта. Parcel Shop №21. Киев — вулиця Дмитра Луценка, 8
Похожие компании в категории
Нова Пошта — Голосіївський просп., 68
Новая Почта. Поштове відділення №91. Киев — вул. Академіка Заболотного, 48а
Укрпошта — вулиця Васильківська, 38

Нова Пошта. Parcel Shop №284. Київ отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
28 февраля 2024 в 17:31

Обслуговують без черги, очевидно чмо лізе без черги і вона обслуговує спокійненько, огидно

Даша
23 января 2024 в 23:16

Дякую персоналу за стабільно достойний сервіс, клієнтоорієнтованість та швидкість обслуговування.

Женя
18 мая 2023 в 1:39

Дуже не зручно оглядати речі оскільки, немає навіть дзеркала для того щоб подивитисььна себе. Про примірочні взагалі мовчу. Єдине що є для огляду своїх посилок це два підвіконня

Татьяна
16 января 2022 в 7:00

Доброго дня!

1. Робітники відділення 284, не за що не відповідають. Це просто, жах. Нащо тоді, вони там працюють?
На поставлене запитання, говорять що програма так пише, і (очікується сьогодні) вони розуміють, як це буде у них завтра.
Не зрозуміло.
Керівник взагалі, не знає слів - вибачте.
Дозволила собі дуже погане ставлення до мене, як до клієнта.
Не пояснювала чому так трапилося, а паралельно почала спілкуватися з чоловіком. Я викликала її для розмови, але чомусь вона почала паралельно спілкуватися з чоловіком, що мене ще більше обурило.

ІГНОРУВАННЯ до звернення, це не гарне рішення вирішення конфліктів!

2. Було сплачена послуга, декілька разів, від дверей до дверей. Вона коштує не 40 грн.
Замовляли для того, щоб людину в 70 років не турбувати і їй не думати, як донести тяжку посилку до квартири по сходах на 5 поверх.
Є така послуга - вирішили скористатися. Повідомили, що кур'єр приносить до дверей. Здається супер.

А потім я дізнаюся, що кур'єр ніколи не приносив до дверей. А завжди на дорозі біля двору, зупинявся, і телефонував, щоб спустилися і забрали посилку.
Це просто - жах.

На запитання до керівника, вже по цій ситуації. Що трапилося до цієї послуги? !
Яка програма не спрацювала?

Відповідь - що вона не відповідає за підрозділ кур'єрів. І це питання не до неї.
Відмовила в надання листа та ручки, щоб записати її прізвище та ім'я. (ГЛУЩЕНКО КАТЕРИНА ПЕТРІВНА)
Сплата за послугу була у вашому відділенні, так що така відповідь мене не влаштовує.

Запитання:
1. За що відповідає керівник відділу?
2. Хто навчить робітників вибачитися, і вирішувати конфліктні ситуації, а не ігнорувати їх.
3. Хто поверне кошти, за недо послугу.

Не гарно виглядає, коли працівники з сигаретою в формі нова пошта, біля входу. Розумію, що обід може бути, але біля входу курити?
Форма гарна, а сигарети ні.

Наразі фото, до звернення 1.21 жовтня вже фото - 3 (очікується - вчора)
це як розуміти?

Що до відповіді! (27 жовтня)

Прочитайте, будь ласка, уважно, та передивіться фото, де є вся інформація, а потім давайте відповідь. А то взагалі не зрозуміло, за що вам йде нараховання заробітної плати. І з'ясуйте спочатку у відділенні, чи вирішена конфліктна ситуація.

1. Ви з'ясували у керівника про ситуацію?
2. Відгук буде до тих пір, поки я не почую вибачення від таких працівників, а саме касира Смук Наталії, та керівника Глущенко Катерини. Бачите ви фото, чи ні. Немає значення, так як не в фото діло, а в спілкуванні з вашими працівниками.
Наведіть до ладу вашу працю.
3. І перестаньте пропонувати подарунки, каву, чашки з лого, і ваші промокоди, це не змінить мою думку, про ваших працівників.

Саша
12 января 2022 в 0:39

Прекрасная работа отделения, если очередь - на улицу выходят дополнительные сотрудники и максимально упрощают работу отделения, сокращая очередь. В любой работе есть нюансы (судя, по отзывам), но не ошибается лишь тот, кто ничего не делает. Благодарю за Вашу работу.

MaZa
10 декабря 2021 в 14:09

Очереди потому что 1 оператор просто не хочет на кассе работать и еще заявляет сотруднице, что мол ничего страшного, у нее тоже такое когда-то было, что она одна на кассе была. Посылает на оплату в другую кассу из-за чего нужно второй раз в очереди стоять!

- - - Update
Вы же знаете, что нельзя еще один отзыв оставить, куда я вам напишу номер накладной? И вообще, зачем вы голову морочите? Идите как тайны покупатель в отделение и сами все увидите и жлобство и очереди, и прочий беспредел. Ерунду мне отписываете, будто вообще не читали мое сообщение. Имейте совесть!

Дмитрий
05 ноября 2021 в 22:34

Было нормальное отделение. Сейчас постоянные очереди. Принимает один оператор, остальные сидят без дела

Саша
20 августа 2021 в 4:11

Відділення, в якому постійно проблеми з розвантаженням. Отримати посилку реально лише після 1,5 - 2 годин після отримання смс щодо доставки. Як сонні мухи працюють! Персонал ХАМЛО!

Світлана
20 августа 2021 в 4:02

Працівники даного відділення неуважно ставляться до посилок, що проявляється у невірній видачі доставок (на днях мені видали чужу посилку). Потрібно звернути увагу на виконання своїх функціональних обов'язків даними працівниками та вжити певних заходів для попередження подальших "переплутаних" видач.

Ogneslavik
12 июля 2021 в 19:44

Найбільша кількість працюючих "кас" серед найближчих відділень, навіть якщо черга - можна доволі швидко отримати своє відправлення. Проте іноді трапляються казуси обслуговування оператором експрес-отримання (або підтверження посилки що не була видана, або непідтвердження такої, яку було вдало отримано), але їх можна швидко та безболісно вирішити в цьому ж відділені. Зручне та доволі велике відділення поруч із домом.

Юлия
11 июля 2021 в 12:41

А можно лица сотрудников будут попроще? Спасибо.

3 звезды только за скорость работы, в остальном сплошные косяки. То забудут указать наложенный платеж, то неправильно введут номер.

И вечные требования носить паспорт, такое только в этом отделении, никаких номеров и смс, только паспорт. С какого это, извините #уя?

користувач
10 июля 2021 в 15:20

Відправляла посилку, запаковану по всіх правилах в коробку, плівку і скотч. Оператор (нажаль не знаю прізвище, хлопець мабуть був на заміні, бо в накладній Петровська Анастасія) прийняв її без проблем, за пакування не було жодного слова, а вже вдома зайшла в додаток, відкрила послуги доставки, а там пакування 9 грн! З якої такої радості! Це не великі гроші, але хто не користується додатком і сам запаковує, то повинен ще й займатися благочинністю для нової пошти і оплачувати пакування, якого немає.

Александра
01 июля 2021 в 6:01

Два рази ходила за одною поштою. Смс що пошта прийшла не було, але на сайті з інформацією де пошта з Алі було прописана дата і час прибуття. Перший раз прийшла - дівчинка сказала що для мене посилок не має, в другий раз через пару днів хлопець сказав те й саме. Що робити і до кого звертатися вони не знали. Але третій консультант здогадався пошукати по Фамілії. Чесно кажучи я настільки звикла що в іншому відділення так роблять завжди, що і не помітила що в мене не спитали ФІО. Виявилося, що хтось дуже турботливий) розмістив всю пошту (біля 7 замовлень прикрас з різних магазинів) в один пакет, мабуть щоб не загубились, і не вказав там номер мого мобільного. Я говорила що можливо я Вказала не вірний номер, але ця інформація консультантам з першого разу не допомогла. В іншому відділенні на тому ж тижні була схожа ситуація - був вказаний не мій номер. Десь через тиждень вказала номер поштомату для отримання - вже 4 посилки відправляють на інший номер, який я не вказувала, я вже слідкую за цим і постійно намагаюсь виправити. Якось за місяць надто багато помилок.

Саша
14 июня 2021 в 13:25

Потеряли часть посылки, через несколько дней пришло сообщение, что посылка пришла, когда пришёл забирать мне вынесли посылку не в полном объеме, причём второе место в посылке было обмотано скотчем при отправлении, а вынесли только часть второго места, то есть кто-то взял и размотал скотч, по сути вскрыли посылку, и отправил только часть второго места! На почте в первый раз, когда пришёл за посылкой и увидел, что она не полная, отказался забирать. На что девушка мне сказала: «вы что сразу не могли сказать, что не будете забирать». Как я мог знать что посылка не вся? В следующий мой везти за той же посылкой, на меня уже натравили менеджера, которая сказала, что мне нужно звонить отправителю и уточнять что было отправлено во втором месте для посылки, когда я сказал, что звонил уже и получил подтверждение, что отправляли полный заказ, то она сказала: «звоните, мне нужно подтверждение», на что я ответил: «ну позвоните сами, почему я должен решать за вас ваши проблемы» на что получил ответ, что она этого делать не будет, что максимум, что она может сделать - это принять от меня претензию.
Вот и скажите, где сервис, где лояльность к клиенту, где управленческие качества начальника отделения, за что ей платят деньги? За умение послать культурно клиента с проблемой которую устроили они? В гугле уже не один отзыв о хамском поведении в этом отделении, не уж то начальство НП совсем не обращает внимание на это недоотделение? Может нужно присмотреться к руководителям отделения и подумать о смене?

Наталья
29 мая 2021 в 18:12

Ну, что сказать, зашла за посылкой и мне. Бинго. Повезло - 3 сотрудницы и я - единственный клиент, круто? Да не тут-то было: меня стали не стесняясь отсылать друг к другу, потому что первая сотрудница сидела и перепаковывала (внимание!) ЧУЖУЮ посылку, которую, якобы, случайно вскрыла вместо своей! Супер! Не правда ли? К сожалению я на столько была ошарашена, что не посмотрела ФИО этих сотрудниц. В следующий раз я пришла за другой посылкой, НО её не было. Придя домой через приложение отслеживания перепроверила - ан нет, посылка в отделении. На следующий день прихожу (при этом погода резко испортилась, но я вынуждена была идти на почту) и. Чудо, посылка на месте, на мой вопрос как давно она поступила, мне ответили, что уже три дня как лежит. Нормально? Это отделение спасает только удачное расположение и ребята - когда они обслуживают то всё, почему-то проходит быстро и гладко, тьфу, тьфу, чтобы не сглазить. Такое моё личное мнение об этом отделении НП.

Александр
16 февраля 2020 в 8:39

В робочу суботу відділення 284 працюе за звичайним суботнішнім графіком. Не знаю чи всі відділення працюють до 18.00 у робочу суботу, але 284 так, а в мене останній день зберігання посилки. Відпросившись з роботи, бо працюю з 8до 20 не встиг її забрати, наступний вихідний у мене 25.12. Не знаю чи всі відділення працюють до 18.00 у робочу суботу, але 284 так. Прийшовши у відділення о 18.43 при відчиненніх дверях, був неприемно вражений тим, що на моє зауваження про робочу суботу було зустрінуте м'яко кажучи не дуже. Ганьба однім словом. (до речі на мене очікують 3 посилки. Доведеться знов відпрашуватись, а це гроші

Khrystyna
04 января 2020 в 5:57

Зайшла у відчинені двері відділення і на мене почали кричати, що уже зачинено, графік на дверях (як можна було не тримати це в голові!)

Наталья
05 декабря 2019 в 18:59

Оперативно, выдача, отправка, только часто зависают терминалы и плохой интернет для работы с приложением, в самих отделениях.

Іван
04 июня 2019 в 0:11

Відділення тільки нещодавно відкрилось. Працюють лише 2 каси. Частина приміщення ще не обладнана. Відділення велике, Орієнтовна площа 80-100м2. Персонал привітний.

Добавить отзыв