UAOTZYV.COM

NOTE beauty space

Адрес Київ, вулиця Василя Тютюнника, 51/1а
Метро Либідська 0.45км
Телефон +380 (97) 265-01-01
Часы работы 09:00-21:00
Сайт note.net.ua
Рубрики Центр оздоровления, Салон красоты, Студия коррекции бровей, Салон по уходу за ресницами, Визажист
Оценка 4.9 19 отзывов
Похожие компании в категории
Injector Master Spa — вулиця Басейна, 2
Салон красоты French Beauty Lab — вулиця Євгена Коновальця, 44а
Ангел — бул. Миколи Міхновського, 25
SHE салон — вулиця Ділова, 5

NOTE beauty space отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
18 мая 2024 в 14:20

Чудова адміністраторка, привітно зустріла, запропонувала напої. Робила процедуру ламі вій, то задоволена на всі (майстер Людмила)

Эллина
20 апреля 2024 в 8:00

Чарівна. Просто чарівна! ️ Прекрасний майстер Всеволод! Видно, що людина "на своєму місці" любить те, чим займається! Гарячий погляд, плавні рухи, любов і тепла енергетика. Після відвідування даного салону, враження, ніби відвідала йога-студію!) Дякую від щирого серця!?
Адміністратор теж дуже мила і привітна дівчина. Обов'язково повернуся знову до цього магічного місця.

Александра
04 февраля 2024 в 15:55

Дуже задоволена послугами салону! Персонал привітний, а майстер професіонал своєї справи. Неймовірно рада якісному та швидкому удосконаленню своєї зачіски. Майстер також відповідала на всі питання по догляду за волоссям, які мене цікавили, за що також дуже вдячна)

Hanna
02 февраля 2024 в 5:35

Найкращі враження! Поєднання щирої гостинності салону та професіоналізму майстрів своєї справи. А і ще відмінна музика з видом на улюблений Київ

Светлана
11 января 2024 в 6:32

Була покищо єдиний раз, через необхідність терміново зробити манікюр і не пожалкувала, що вибрала цей салон. Майстер впевнено і уважно зробила гарний манікюр, все сподобалось.

Tetiana
02 декабря 2023 в 13:33

Дуже класний салон! Я дуже вдячна дівчатам за швидку реакцію, крутий сервіс і мій святковий вигляд і настрій! Неодмінно повернусь ще раз!

Анжела
11 ноября 2023 в 11:34

Сьогодні вперше побувала в цьому салоні (робили стрижку та фарбування волосся). Мені дуже сподобалося ставлення до клієнта вже у спілкуванні з адміністратором! Є якась легкість і спокій у цьому місці) Тут я знайшла свого майстра, Всеволод – це (і як майстер, і як людина). Всеволоде, ти неймовірний фахівець, дуже рада нашому знайомству Мені так подобається зараз мій колір волосся Спасибоооо

Наталия
08 ноября 2023 в 19:25

Хочу подякувати Всеволоду за професіоналізм. Тепер я знаю, що моє волосся в надійних руках. Окремо хочу відмітити адміністратора Анастасію-ви мегапозитив і душа закладу. Дуже раджу.

Женя
27 июля 2023 в 14:49

Дуже сподобався салон, привітний персонал, приємна атмосфера та якісні послуги. Ходжу вже декілька місяців та рекомендую усім знайомим.

Саша
26 июля 2023 в 7:45

Очень понравился сервис и качество работы, пользовался уже 2 раза и буду обращаться еще. Рекомендую

Алекс
26 июля 2023 в 7:25

Понравилась атмосфера салона:
1. Впервые делал мужской педикюр. Педантичность мастера меня удивила.
2. Отношение в плане сервиса тоже прикольно, угощают вкусняшками и чайком, кофе.
Может потом ещё в перспективе добавят вискарик и коньяк, как в барбершопе:)
3. Также понравилась возможность расслабиться в массажном кресле когда ожидаешь супругу при наведении марафета.

Всеволод
13 июля 2023 в 2:06

Чудове місце! Затишно, комфортно, працюють професіонали і майстри закохані в свою справу! А лаунж зона на терасі це окрема любов!

Надежда
05 июля 2023 в 7:25

Дуже задоволена візитом! Вийшла з гарною зачіскою, манікюром та макіяжем, дуже зручно, що не потрібно бігати по різним салонм у Києві, стояти у пробках, а можна зробити все в одному місці. Дякую майстрам, які постарались аби зробити мене красунею!

Женя
04 июля 2023 в 4:38

Мені пощастило відвідати цей салон краси і чудового майстра манікюру Василину. Вразив дружній колектив, прекрасне ставлення до клієнтів.
Василина - майстер манікюру, майстер своєї справи. Як я зрозуміла з великим стажем в цій професії. Сподобалось в її роботі все, починаючи з професійної стерилізації інструментів (а це дуже важливо), закінчуючи ідеальним результатом. Василина робить сучасний професійний апаратний манікюр. Також вразив великий вибір гель-лаків, на будь-який смак.
А ще сюрпризом була приємна знижка для першого клієнта і участь в лотереї знижок на наступне відвідування.
Відвідування цього салону залишило найкращі враження. Дякую Василині та колективу за чудове ставлення до клієнтів і професіоналізм.

Анна
29 июня 2023 в 5:14

Дуже якісна робота та високий сервіс! Рекомендую. Спробувала раз і повертаюсь сюди постійно.
Уважний та професійний персонал.

Женя
21 июня 2023 в 11:52

Сервіс на найвищому рівні. А головне - найпрофесійніші майстри! Дуже задоволена результатом візиту!

Оля
20 июня 2023 в 12:29

Була в салоні вперше
Майстер педікюру - професіонал, після результату її роботи з'явилось бажання стати постійним клієнтом. Проте адміністратор повністю зіпсувала настрій від перебування в салоні, збільшивши суму оплати поза прайсом і навіть не дала чіткої відповіді, чому так

Саша
06 июня 2023 в 4:04

Залишились прекрасні враження про салон та роботу майстра! Особлива подяка майстру Василині за дуже якісно та гарно зроблений манікюр! Неодмінно буду повертатися ще)

Саша
02 июня 2023 в 9:42

Залишу відгук тут, оскільки є постійним клієнтом цього салону. Стрижки, манікюр та масаж - ті послуги, якими я користуюсь у них завжди. Дуже рекомендую цей салон, гарний сервіс та професійні майстри.

Добавить отзыв