UAOTZYV.COM

NOMADE STUDIO - Салон Красоты

Адрес Київ, вулиця Джона Маккейна, 22
Метро Звіринецька 0.65км
Телефон +380 (63) 377-31-88
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.nomade.top
Рубрики Маникюр и педикюр, Салон красоты, Студия коррекции бровей, Салон по уходу за ресницами, Наращивание волос
Оценка 4 69 отзывов
Ближайшие филиалы компании
EMPORIUM BEAUTY - САЛОН КРАСИ — вулиця Джона Маккейна, 22
Похожие компании в категории
VT Style / Салон красоты H Guide — Берестейський просп., 5В
Салон краси Beauty Space Saphir, магазин косметики — 35Д, Київскка 01133, вулиця Предславинська
Maija Люкс — бул. Тараса Шевченка, 10

NOMADE STUDIO - Салон Красоты отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
23 мая 2024 в 3:44

Вітаю!
Все пройшло на рівні
Мені сподобався майстер та робота. Якісно та відповідально. Враховано мої побажання.
Задоволена!

Анна
26 января 2024 в 6:02

Майстер Олеся-супер приємна і привітна, брівки зробила чудові швидко і якісно.
Чекаю поки заживуть щоб насолоджуватись кінцевим результатом Олеся- умнічка

axe_
13 января 2024 в 20:09

Дякую пані Ліні за чудове виконання корекції брів, я залишився дуже задоволений, обовʼязково буду тепер користуватися вашими послугами
Для тих хто буде читати я рекомендую

Наталья
01 января 2024 в 22:54

Приїхала на процедуру формування та фарбування брів. Після фарбування виявилося, що корекцію воском провести неможливо, оскільки несправний апарат для воску. Запропонували провести процедуру пінцетом. Я в шоці, приїхала сюди саме для того, щоб майстер позбавив мене "гармати" під бровами, тобто. Від тієї проблеми з якою пінцет у принципі не впорається. Після довгих переговорів з адміністратором з'ясувалося, що мені під час запису необхідно було уточнювати, що мені потрібно провести корекцію саме воском, хоч при замовленні адміністратор цього не уточнила. До речі, до роботи майстра Олесі нарікань немає, але сервіс залишає бажати кращого. Більше на обслуговування не приїду, не рекомендуватиму.

Елена
28 декабря 2023 в 21:01

Дякую за ДУЖЕ КЛАСНІ бровкі, робила у майстра Катерини. Так як брови робила не перший раз від попереднього майстра був маленький косячок, Катерина все виправила, дуже гарно все зробила, результатом задоволена. Прикріплюю фото через 40хв після "процедури"

Татьяна
13 декабря 2023 в 20:28

В салоні дуже гарно і привітно. Але головне - це майстри, які там працюють. Чудовий майстер Марина, у якої я робила пудрові бровки, потім губки та фарбування і ламінування вій.
Я дуже задоволена результатом роботи, уважністю майстра, її професійністю, і, звичайно, своїм зовнішнім виглядом.

Надя
03 декабря 2023 в 17:03

Не рекомендую! Дівчина котра вийшла з процедури не сподобались вії вони все це обговорювали сміючись це дуже не приємно я знаходилась в салоні на процедурі. Дуже не приємна майстер манікюру, та шо сидить біля дверей на стороні адміністратора та й сам адмін не виконує свій обовʼязок! Дівчата просіть чек він вам знадобиться! Одна єдина людина яка була наче крапля позитива в цьому «салоні краси»це руда дівчина яка там працює, вона дуже приємна і послуги я в неї не брала)
Імінус адміну і мінус «мастеру» манікюру

Анжела
30 октября 2023 в 14:01

Завжди все якісно, акуратно і швидко. Приємна атмосфера. Велике дякую майстру Ірині за гарний манікюр.

Віктор
23 октября 2023 в 8:17

Дуже сподобалося. Соня (Софія) майстер своєї справи. Дякую, сама буду відвідувати і іншим рекомендувати.

Ольга
19 октября 2023 в 2:25

Робила в салоні татуаж міжвійку.
Я дуже задоволена роботою майстра. А головне, відношенням. Я навіть знайшла Марину на сайті салону і порекомендувала подрузі йти саме до неї.
Бо Марина була дуже акуратна та чуйна. Вона дуже добре відчувала мої реакції і коригувала свою роботу. Коли мені було боляче, пропонувала додаткову анестезію. Взагалі, зона очей - це така тендітна зона, якої рідко хто торкається, вона потребує делікатності та ніжності. І саме це відчувалося від рук майстра.
Дуже дякую Марині за роботу і салону за послуги

Женя
17 октября 2023 в 17:29

Робота зроблено чудово, так само як і чудовий мастер Маріна, дуже приємна та мила, робить все обережно завжди питає щоб було конфортно

Саша
07 октября 2023 в 19:42

Записувалась на перманент брів, все було чудово, майстер все зробила ідеально
Результатом я задоволена, тепер за бровами лише сюди
Дякую)

Jован
22 августа 2023 в 13:41

Прекрасно виконана робота, отримав масу задоволення від якісного манікюру та роботи майстра!

Ірина
22 августа 2023 в 4:24

Вчора робила процедури в цьому салоні і була надзвичайно вражена роботою майстрів. Так гарно мені вії ніхто не нарощував, як зробила це майстер Ксенія. Ефект стрілки просто вау) Брівки фарбувала Марина, дуже вдало був підібраний колір для фарбування. Буду повертатися сюди знову і знову, бо таких майстрів варто ще пошукати. Дякую!)

Катя
30 июля 2023 в 11:52

Я просто в захваті від результату, вії виглядають натурально та просто неймовірно) дякую за праці майстра, обов’язково буду записуватися знову️️️️

Женя
27 июля 2023 в 4:14

Враження приємні. Майстриня Марія кваліфікована, комунікабільна. Чисто, швидко, професійно. Сьогодні привела свою доньку на цю ж процедуру. Дякую.

Саша
16 апреля 2022 в 0:10

1. Менеджер не уточнила детали, которые могли повлиять на ход процедуры, ни про прием антибиотиков, ни про склонность к герпесу (татуаж губ), ни когда была последняя инъекция.

2. Очень маленькое переполненное людьми место, в метре от меня делали педикюр, в другом углу тоже что-то делали, просто лежишь полуголая при незнакомых людях, не очень приятно, если честно. Слишком маленькое помещение для такого к-ва мастеров и ко всему В УГЛУ ВИСИТ ОГРОМНАЯ ПАУТИНА

3. Я записалась на шугаринг рук и ног, в итоге мастер предложила сделать воск (наверное ей так проще), но не учла особенности кожи, и в итоге у меня все плечи в гнойных зудящих прыщах, которые лечить не так-то быстро и дёшево. Про уход после процедуры мне, естественно, ничего не сказали

расстроена.

Зоя
13 апреля 2022 в 19:01

Дуже сподобався манікюр. Майстер Софія - охайна, ввічлива, уважна. Приємно, коли людина з любов‘ю та турботою виконує свою роботу.

Алекс
10 апреля 2022 в 13:59

После первого неудачного опыта в этом салоне и негативного отзыва, я получил предложение вернуться к другому мастеру и в итоге остался довольным.

На этот раз мастер Ирина 3 сделала все безболезненно, аккуратно и с вниманием отнеслась к моим пожеланиям. Отныне это мой мастер

Девочка которая делала мне маникюр в прошлый раз пошла на курсы повышения квалификации и, надеюсь, станет профессионалом высшей лиги)

Solomiia
21 марта 2022 в 14:49

Замість тисячі слів. Нігті після «манікюру» на наступний день. Майстр переконувала, що це кутикула у мене запалена. Роблю манікюр кілька років, перший раз моя кутикула настільки запалена:)

Добавить отзыв