UAOTZYV.COM

НИК-Электроника / НІК-ЕЛЕКТРОНІКА

Адрес Київ, вулиця Левка Лук'яненка, 13А
Метро Мінська 0.44км
Телефон +380 (44) 498-06-19
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт nik-el.com
Рубрики Магазин, Ремонт инструментов
Оценка 1.9 9 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ БАРВИ-ЮА — вулиця Семена Скляренка, 9
Фора — вулиця Івана Їжакевича, 1/24
Реал Маркет — вулиця Петропавлівська, 12
Фора — вулиця Йорданська, 20

НИК-Электроника / НІК-ЕЛЕКТРОНІКА отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анонім
04 декабря 2023 в 17:43

Відгуки тільки негативні. Не витрачайте свого часу. Вас або звільнять в найближчий час або будете працювати за п'ятьох і недоотримувати зарплату, бо прорахувати з/п просто нереально, постійно на&. Обують. Ось і виходить що ти пашеш на дядю. Про умови спочатку розповідають дуже гарно, а по факту наче в зоні, ти навіть до туалету не можеш вийти, бо для цього є перерва в 10хв. Але це не для всіх, для любімчіків і жополизів можна все, виходити коли хочеш і навіть компаніями і можна робити вигляд що ти тіпа працюєш і нічого не робити, а вирішувати свої питання. Це проходить. Є декілька людей, які дійсно працюють і тянуть на собі всю роботу, а більша частина просто шариться і отримує з/п. Якщо ти не сподобався Олі Скородзієвській, то будь готовий до всяких пакостей, підлостей і підстав з її сторони, Дубік, хоч він тіпа і начальство, але по суті нічого не вирішує, ходить радиться до монтажниці Тамари, мабуть вона в нього на % Половина місяця народ гуляє, бо дійсно не має роботи, то компонентів, то плат, то ще чогось. Можуть відправити за свій рахунок у відпустку або так і кажуть: "Йди на лікарняний". Друга половина місяця ти пашеш як лошадь, бо потрібно зробити план і начальство не цікавить як ти його зробиш. Тому розклад дня в такі дні змінюються і ви працюєте вже не до 17: 00, а до 19: 00, суботи теж робочі, нікого не хвилює чи можеш ти вийти чи ні, чи є в тебе сім'я, дитина -ти повинен бути на роботі. На виробництві вже давно гуляє бардак і Беспредел, бо більша частина робочих-це друзі і знайомі Скородзієвської яких вона прикриває багато в чому. P. S. Кожного року Скородзієвська добавляє собі одну вищу освіту. За один рік-одна вища освіта. Натепер у неї вже три освіти, дуже зручно мати родичку в нужном месте? І не маючи освіти працювати начальніком і показувати свою некомпетентність. Звільняють також просто без ніяких пояснювань, не тому що ти не справляєшся зі своєю роботою, а тому що ти не сподобався Скородзієвській. У Дубіка (нач. Виробництва) взагалі не має своєї думки і він робить так як йому скажуть. У відділу кадрів ви підписуєте папірець, що не маєте ніяких претензій, що вас звільняють. Це для того щоб ви через суд не відновили свої права, бо звільняють вас не попередивши за два тижні як це повинно бути а одним днем. Ти вийшов на роботу, тобі усміхаються, а після обіду кажуть, що ти вже у них не працюєш. Кстаті Дубік може замовити слово за вас тільки в одному випадку, якщо ви ходите в секту, бо він також звідти і своїх не бросаєт.

Витёк
27 сентября 2022 в 8:42

Почитайте отзывы о самой компании сначала и всё поймёте
Брак на браке
Специалистов не держат

Григорий
27 сентября 2022 в 8:39

Перед тем как покупають, посмотрите как их делают.
Мой друг работал в Вышгороде на производстве плат, но я не послушал и купил это изделие
Деньги на ветер, ремонту не подлежит

Леня
26 сентября 2022 в 17:14

Счётчики не работают, но хуже всего то, что отвечает за это какой то Виталик, говорят он руководит изготовлением плат и не понимает ничего

Олег
26 сентября 2022 в 17:10

Качество ужасное
Сплошной брак
Не советую
Общался с начальником производства, он вообще не в теме
Что он та делает?

Сергей
21 декабря 2021 в 5:50

Приезжаешь такой в понедельник, предварительно посмотрев расписание на сайте, а на дверях другое расписание. «Мы вам всегда рады, но это не точно»

Сергей
29 марта 2021 в 10:39

Це єдиний сервісний центр, котрий приймає на обслуговування лічильники електроенергії марки НІК.
Обслуговування добре, проте при отриманні відремонтованого лічильника оплату приймають тільки безготівкову, тому зазделегідь це пам'ятайте.
Рекомендую.

Сергей
18 марта 2021 в 20:48

Это не сервис, а сборище д а у н о в. 21 век. Приходит смс - счётчик готов, приезжаю. Дают счёт на оплату и только после поступления денег счётчик туда привезут с завода! И ещё раз за ним тащись! Сами счётчики НИК - д е р ь м о. И конструктивно и по надёжности, в моём села батарейка через 8 месяцев!

Владимир
11 февраля 2020 в 17:14

Сдавал многотарифный 3-х фазный эл. Счетчик на поверку и параметризацию. Сегодня получил sms о том, что работа выполнена и я могу забрать свой счетчик. Что я и сделал. Сервис центр работает четко! Оплата через банк отняла ровно 10мин, но это говорит о том, что Сервис центр NIK электроника работает "в белую", и платит податки. Мастер на приеме-выдаче заказов вежлив, аккуратен и компетентен (ответил на все вопросы по эл. Счетчику NIK и продемонстрировал отличные (более компактные) образцы новых изделий.

Добавить отзыв