UAOTZYV.COM

Наша перукарня

Адрес Київ, вулиця Центральна, 21
Метро Славутич 0.35км
Телефон +380 (68) 407-91-18
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.instagram.com/nashaperukarnia
Рубрики Салон красоты, Уход за ногами, Парикмахерская, Массажист, Маникюр и педикюр
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Corleone — Дніпровська набережна, 26
Салон красоты Фифа — просп. Миколи Бажана, 12
Фабрика Грез — вулиця Михайла Гришка, 6А, 6A
Центр красоты и здоровья Лайт Шер — Дніпровська набережна, 14

Наша перукарня отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
31 декабря 2023 в 12:30

Вперше була у салоні- просто стрибаю від задоволення допомоги Майстра подологіі Юлі!) маю проблемні стопи і наразі відчуваю приємне полегшення позбавлення від болю. Майстер уважна, професіонал своєї справи- мені не потрібно було «підказувати» свої проблеми- вона все сама побачила і по максимуму позбавила від них. Сподіваюсь на подальшу співпрацю з майстром Юлією)
Дякую!

Андрей
19 октября 2023 в 11:08

Усім доброго! Так вийшло що довелось їхати не до свого основного майстра, а знайти чоловічу перукарню за місцем дислокації. В пошуку видало найближчий до мене варіант. Дуже задоволений кропітким підходом дівчини майстра. Більше години молода пані робила свою роботу, я дуже задоволений результатом. Дякую Вам за таку кропітку роботу та любов до своєї роботи. При нагоді завітаю знову! Розвитку салону. Удачі молодій приємній дівчині, та усім миру та добра!
Рекомендую

Ольга
15 августа 2023 в 0:09

Всі професіонали з великої літери, мають цілу купу почесних грамот і дипломів, весь час удосконалюються!
Аня віртуоз у фарбуванні та стрижці не тільки в жіночій, а й чоловічій! Юля не тільки майстер манікюр-педикюру, а й чудовий підлог.

Елена
11 августа 2023 в 1:20

Майстри свого діла! Приємна атмосфера, час на процедур спливає швидко. Рекомендую, і раджу всім відвідати це місце, майстри підчеркнуть вашу індивідуальність.

Наталия
13 июля 2023 в 5:18

Найкращі майстри Аня (колорист) та Юля (майстер манікюру)! Це той випадок коли якість вища за ціну. У Києві - найприємніша ціна на послуги зі складного фарбування, лікування волосся, манікюру, педикюру, подології. А якість - завжди на висоті! (Я постійний клієнт, а також клієнти цього салону - вся моя родина. І всі завжди задоволені якістю)

Яна
05 июля 2023 в 10:22

Відвідую салон більше 5-ти років.
Насправді, майстрів салону можна зарахувати до легенди. Дбають про клієнтів з ніг до голови. Майстри Аня та Юлія з медичною освітою, постійно удосконалюють свої процедури і тому вони завжди в тренді. Перед виконанням нових послуг завжди консультують що і як краще, так я у Ані дізналась про таку послугу як прикореневий об‘єм. Сама схотіла, бо маю волосся, що швидко стає жирним. Після процедури волосся має живий і свіжий вигляд без пошкоджень, а також повністю закрили мою проблему.
У майстра Ані легка рука. Свою доньку стрижу тільки в неї вже 4 роки. Формується зачіска. Я дуже задоволена.
В загалі ходимо всією сім‘єю.
Майстер подології Юлія робить манікюр та педикюр. Теж ходжу тільки до неї. Маю проблему вростання нігтів на ногах за декілька процедур все виправила. До неї звертаються з різними проблемами по сарафанному радіо, вона в свою чергу консультує і лікує.
Багато покриттів для нігтів. Але я прихильник звичайних, класичних нігтиків.

Nastia
19 июня 2023 в 18:50

Дівчата які тут працюють, майстри своєї справи, відвідую "Наша перукарня" не перший рік, дуже задоволена якістю обслуговування

Добавить отзыв