UAOTZYV.COM

NarsCars - аренда авто в Киеве

Адрес Київ, вулиця Набережно-Лугова, 29
Метро Тараса Шевченка 0.3км
Телефон +380 (67) 120-73-18
Часы работы 08:00-19:00
Сайт narscars.com.ua
Рубрики Прокат автомобилей
Оценка 4.7 33 отзыва
Похожие компании в категории
Sixt Rent a Car — Kiev — вулиця Дмитрівська, 46
Люкс Сервис [аренда авто в Киеве] — вулиця Новокостянтинівська, 4 Этаж:, 2
Carz Прокат автомобилей — ул. Новоконстантиновская, 4А
Аренда авто UNIAUTO — вулиця Івана Франка, 22

NarsCars - аренда авто в Киеве отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Roman
25 декабря 2023 в 2:02

Отличный выбор авто, простые условия аренды, дружелюбный персонал. Все было четко и без заминок. NarsCars - мой выбор для аренды, и я с удовольствием вернусь

Ольга
19 декабря 2023 в 5:51

Машина хороша, обслуговування хороше, тільки доставка була не зовсім пунктуально, але хлопець, що віз машину на знак вибачення, нас довіз до місця призначення в іншому місті. Рекомендую

Евгений
10 декабря 2023 в 20:13

Брав авто дуже сподобалося особисто розхід топлива дуже економно, тепленько, доставка вчасно, рекомендую не пожалкуєте молодці.

Юля
24 ноября 2023 в 0:46

Все швидко, чітко, прозоро. Маю великий досвід оренди авто по всьому світі і ця компанія поки найкраща. Щиро рекомендую.

Ant
23 октября 2023 в 15:30

+ Адекватна ціна
+ Широкий вибір автівок
+ Швидкі відповіді від підтримки
+ Автомобілі в хорошому стані
+ Швидке оформлення (після першого Ви можете забрати авто за 5 хв

+/- якщо авто не було повернуто вчасно попереднім орендатором Вам надають альтернативу

Користуюсь послугами NarsCars з початку року. Рекомендую

Upd. 24.10.23

Рекомендую

Диана
20 октября 2023 в 13:28

Неодноразово зверталися до Дмитра з чоловіком, радимо хороше обслуговування та людина від душі

Taurus
11 октября 2023 в 21:46

Просто відмінний сервіс! Хлопці видають машинку за 10 хвилин в дуже веселій атмосфері. Авто в ідеальному стані. Всім раджу цей сервіс!

Алиса
05 октября 2023 в 15:42

Хороший сервіс. Привітні і професійні менеджери. На пару днів орендувала Peugeot 208: чудове авто і дуже гарна ціна. Рекомендую!

James
13 июля 2023 в 2:38

Ідеальний сервіс. Мені потрібна була машина для зустрічі в останню хвилину. Команда була дуже привітною та корисною. У майбутньому я буду використовувати цього хлопця у великих компаніях з прокату автомобілів.

Ihor
21 мая 2023 в 9:53

Чудовий сервис і авто в гарному технічному стані. Повний спект авто - від електрокарів до преміум класу.

Григорій С.
12 апреля 2023 в 8:46

Я вибрав Toyota RAV4, тому що це містка та зручна машина, яка підходила для того, щоб поїхати великою родиною до іншого міста на кілька днів. Якість сервісу, який надає ця компанія, на належному рівні. Оператор був ввічливим та ми отримали машину у відмінному стані, ніяких проблем не виникло протягом всієї подорожі. Дякую.

Алексей
04 апреля 2023 в 13:31

Арендовал здесь BMW X5 на выходные. Автомобиль был чистым и в хорошем состоянии. Тут быстрая обработка документов и вежливый персонал. Рекомендую!

Simone
16 марта 2022 в 14:26

Не раджу нікому. Ви ніколи не будете знати точно всієї суми на яку вас розведуть в цієї компанії. Також за програмою казки менеджерів про страхову компанію, і це тільки тому, що страхова в Українію І все це з єдіною метою вас розвести на гроші. Мій власний досвід негативний.

Сергей
17 февраля 2022 в 2:36

Сорвалась деловая встреча! Приехал в Киев, по бизнесу нужно было ехать за город, решили орендовать авто. За сутки списались с менеджером договорились, мы выслали все документы заранее. Договорились что на следующий день в 9.00 забрать машину в офисе. Под это время уже договаривались с партнёрами и строили планы. На следующий день приехав в назначенное время и место, час оформляли договор, приэтом цена на ночь выросла на 30 %, ну думаю пускай уже приехал, после часа нахождения в офисе, мне набрал менеджер и отказал в предоставлении услуги, без объяснения причин. Соответственно все планы были разрушены, потеряно время и деньги. Если вы ранее не работали с этими ребятами, категорически не советую!

Женя
08 февраля 2022 в 14:34

Брали для поездок в Глухов и Львов Suzuki Vitara. Отличный сервис, минимум времени на оформление бумаг. Всё чётко объяснили, рассказали. Забрали новый чистый автомобиль с полным баком. Воспользовались полной страховкой без депозита, что очень удобно. По возвращению не было никаких проблем. Осмотр и передача автомобиля.
Владислав, благодарим Вас за прекрасный сервис и отличную работу. Мы остались довольны и вопрос, услугами какой компании по аренде автомобилей в Украине пользоваться, перед нами не стоит) Рекомендуем NarsCars.

Кирилл
21 января 2022 в 18:11

NarsCars это лучший сервис по аренде авто. Брали новую Kia Rio на неделю для поездок по Украине. Машина супер. Ребята в салоне очень крутые, вежливые, улыбчивые. Пока сдавали машину грели нас в офисе. Все быстро и качественно! 5 +

Женя
21 января 2022 в 1:38

Не предсказуемая компания, время отнимают без результата, персонал эмоциональный, решения принимаются эмоционально! Доверие было к рейтингу который неоправдался действительностью!

Анатолий
20 января 2022 в 7:58

Орендовал машину для поездки во Львове, очень понравился сервис и оперативность работы. Приветливый персонал. Машина была hyundai elantra как новенькая.

alejandro
06 января 2022 в 17:14

Арендував рено логан з 6/11/21 по 27/11/21 включно в Борисполі. Бронь зробив за місяць. На протязі всього чату в WhatsApp дуже вічлеве відношення як до клієнта. За 3 дні до прольоту в Бориспіль зв'язалися щоб підтвердити бронь і запропонували зробить апгрейд на коробку автомат за тією ж ціною. Я відмовився. В аеропорту чекала машина що замовляв. Залишили бутилочку води як бонус. Була дуже доречі. Зафіксували при мені з відеорегістратором всі малі пошкодження що мало авто. Пару пошкоджень що не було в акті і пропалене сіддіня в одному місці від сигарети також зафіксували і додали в акт. Менеджер що зустрічав також був дуже вічлевий. Єдине непорозуміння виникло коли хотів проплатити послуги картою American express. Як вияснилось пізніше в УКРАЇНІ ніде не приймають цю картку крім free shops. За день перед віддачею автівки знов звязалися. Віддав як і домовлялися з повним баком пального і перед цим заїхав на автомийку. Менеджер що зустрічав був досить серйозний і продивлявся дуже уважно але в кінці також покращилось відношення як до клієнта. Це була субота і пообіцяв переслати відповідь по поверненню застави в понеділок на Е-Мейл. Відповідь не отримав і Через 10 днів знов звязався через WhatsApp. На наступний день отримав відповідь про повернення застави. Самі гроші отримав на рахунок через 16 днів після повернення машини. РЕКОМЕНДУЮ NARSCARS.

Саша
19 декабря 2021 в 8:07

Арендовал Kia Rio 21го года выпуска. Неплохое новое авто, отличная служба поддержки и клиентоориентированность. Быстро выдали авто, быстро забрали авто. Никаких проблем, всегда на связи. В общем - советую.

Добавить отзыв