UAOTZYV.COM

MyIDI космецевтика (Майди)

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 2
Метро Шулявська 0.29км
Телефон +380 (67) 895-08-08
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт pro-myidi.com
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии
Оценка 4.9 39 отзывов
Похожие компании в категории
Школа барберов Leo Barbers School — вулиця Дмитрівська, 76
Интернет-магазин MISVANNA — вулиця Дмитрівська, 69
Kodi Professional — вулиця Вадима Гетьмана, 30Б

MyIDI космецевтика (Майди) отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лиза
27 января 2024 в 20:27

Замовляю вже не перший раз. Користуюсь півроку. За рекомендацією косметолога з I.med центру Олесі. Проблема з висипаннями на обличчі, косметика допомагає. Висипи не такі болючі, проходять швидше, зʼявляються рідше. Приємна ціна і багато подарунків

Оксана
15 января 2024 в 16:20

Побачила рекламу, зайшла на сторінку і почала переглядати асортимент продукції і вирішила поспілкуватися з консультантом, дуже швиденько мені відповіли, дуже ввічливо і приємно спілкувалися, порадили що краще взяти.
Я залишилася дуже задоволеною і плюс подаруночки ще прийшли.
Тому РЕКОМЕНДУЮ цю косметику по догляду.
А я вже вибираю наступні продукти

Дякую за український продукт, який дійсно на висоті і відповідає якість-ціна, бажаю розвиватися дальше і створити ще багато шедеврів

Віра
14 января 2024 в 15:00

Отримала посилку дуже швидко. Все суперКрім очікуваного замовлення отримала приємний бонус. Косметикою дуже задоволена. Всім рекомендую, дуже дієва.

Надія
04 января 2024 в 22:02

Роблю замовлення другий раз. Ензимна пудра, тонік та крем від чорних цяток приємні. Буду тестувати крем від дерматиту. Планую крем під очі)

Оля
02 января 2024 в 2:01

Вперше замовила косметику від MyIDI залишилася задоволена, дякую тонер який положили в подарунок і за безкоштовну доставку що мене дуже приємно здивувало. Буду замовляти ще

Alexandrita
16 декабря 2023 в 19:17

Рекомендую цю косметику. Результат видно після першого користування як мені, так і оточуючим. Шкіра світліша і оксамитова. А крем корагард - це диво, допоміг прибрати свербіж та почервоніння на обличчі від дерматиту, жоден аптечний препарат не допоміг.

Ирина
02 декабря 2023 в 21:59

Раніше вже купувала цю косметику, але на офіційному сайті вперше. Приємно вражена якістю та обслуговуванням. За подаруночки окреме дякую.

Оксана
25 июня 2023 в 11:55

Ідеальна косметика для моєї шкіри. Пори очищаються, дуже приємна шкіра на дотик. Ніжний аромат. Просто тепер подобається відображення в дзеркалі

Кира
22 июня 2023 в 6:29

Вже тричі роблю замовлення, задоволена всіма продуктами, вдалося відновити стан шкіри та нисичити. Результатом дуже задоволена.

Оксана
02 июня 2023 в 22:27

Я задоволена косметикою. Сонцезахисний крем з спф 50 дуже комфортний. Сироватка Акне-офф реально працює. За 2 дні ситуація з висипами суттєво покращала. Так само сироватка Ред Офф. Я дуже задоволена. Загалом всі засоби, які я спробувала мені підійшли. Дякую за чудову, робочу космецевтику.

Саша
02 июня 2023 в 3:04

Дуже гарна по якості косметика. Для чутливої шкіри підходить. Дякую виробникам. Як отримати пробники безкоштовно якщо вони є? Дякую

Саша
10 марта 2022 в 22:46

Хочу в первую очередь сказать спасибо за помощь в выборе по уходу, подобрали комплекс сразу без проблем, на все вопросы отвечали быстро, отношение к клиентам на высоте. Мне очень понравилась пенка мусс для умывания, кожа стала чище заметно после первого применения, также поливитамины очень понравился кремик, альгинатная маска вообще огонь). Ещё взяла тоник, крем под глаза и энзимнюю пудру, все нравится, все работает. Вообщем буду обязательно вас рекомендовать, и благодарных вам клиентов. Mайди это любофф)

Женя
10 марта 2022 в 12:38

Очень понравилась серия H2ydrO. Умывалка, тонер, кремчмки! Кожа сразу же наполняется влагой, приятно прикасаться. Особенно ночной крем моя любовь. Дневной содержит SPF и немножко плотноват. Также отличная серия под глаза и сыворотка, и крем. Ингредиенты отличные, показывала состав своему косметологу - она одобрила. Рекомендую однозначно! Радует наличие пробников, что позволяет познакомиться с косметикой перед покупкой полного объема.

РУСЛАНА
11 февраля 2022 в 14:59

Довго шукала ту косметику після якої буде видно результат, і я її знайшла. Я дуже задоволена. Дякую

Женя
10 февраля 2022 в 12:14

Отримала посилочку: гарно спаковану фірмову коробочку! Спробувала ретельно підібрані консультантами продукти. Приємне враження отримала вже після першого застосування. Дякую щиро!)

Ірина
10 февраля 2022 в 11:59

Надзвичайно задоволена вашою косметикою. За тиждень помітила покращення стану свого обличчя! Дякую за якість та приємне обслуговування.

Blue
09 февраля 2022 в 21:58

Дуже задоволена цією косметикою! Результат помітний вже в перші дні використання! Шампунь дуже добре очищує, бальзам чудово зволожує. Після миття волосся дуже м'яке та приємне на дотик, живе, ще з'явився об'єм, якого раніше у мене не було! Все класно, якісно і красиво. Можна і на подарунок рідним придбати! Дуже задоволена, що знайшла цей бренд!

Женя
05 февраля 2022 в 5:57

Мне очень понравился крем и сыворотка. Кожа хорошо увлажнилась, выравнился тон лица, стало заметно, что кожа поднянута. Ушли покраснения и шелушения благодаря крему Red-Ott SOS Гидрофильное масло, это просто находка для меня! Отлично снимает макияж с первого раза, не сушит, а увлажняет кожу. Огромное вам спасибо Буду советовать вас подругам

Таня
23 января 2022 в 20:09

Совершенно недавно начала пользоваться продукцией Майди и не разочарована! Заказала у девочек антивозрастной уход! Сегодня получила вторую посылку с энзимной пудрой и сывороткой, кожа стала мягкой, я довольна. Приятным бонусом является обслуживание. Отвечают быстро и вежливо, ну и конечно быстрая отправка! А что самое приятное, так это в каждой посылке подарочек! Очень приятно иметь дело с людьми, которые ответственно относятся к своему делу!

Yuliia
16 января 2022 в 4:16

Здравсвуйте. Користуюся косметикою уже місяць. Мега задоволена. Пінка для вмивання має чудо трав’яний, приємний запах, що дуже подобається? Тонер гарно очищає шкіру, не висушуючи її, закриває пори. А в дуеті пінка і тонер це найкраща чистка для обличчя️ Маю купірозність на шкірі, і сироватка дуже гарно з ним справляється. Кремчик гарно зволожує та впитується. Кремчик навколо очей також гарно зволожує, впитується і не залишає жирного блискуНещодавно замовила патч маску, ефекту не зрозуміла так як лише один раз користувалась, але, має гарний запах, золотисту консистенції та круто охолоджує шкіру не стягуючи, немає ефекту плівки, що є дуже хорошо. Нещодавній похід до косметолога мене дуже порадував? Вона сказала, що я маю великі зміни: шкіра стала пружньою, пори закрилися, зійшло почервоніння, зникли маленькі прищики, немає жирного блиску, шкіра виглядає здоровою?
Окрема подяка консультанту який допомагає підібрати правильний догляд

Добавить отзыв