UAOTZYV.COM

Музей однієї вулиці

Адрес Київ, Андріївський узвіз, 2Б
Метро Контрактова площа 0.46км
Телефон +380 (44) 425-03-98
Часы работы 12:00-18:00
Сайт onestreet.kiev.ua
Рубрики Музей, Достопримечательность
Оценка 4.6 20 отзывов
Похожие компании в категории
Мистецький арсенал — вулиця Лаврська, 10-12
Музей Истории Туалета — вулиця Рибальська, 22
Музей історії Києва — вулиця Богдана Хмельницького, 7

Музей однієї вулиці отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вероніка
23 июля 2023 в 18:44

Сподобалось, хоч музей і невеликий, але інформативний багато цікавих речей та підписів до них. По qr-коду можна прослухати інформацію по кожному стелажу. Окрім самого музею можна було відвідати невелику галерею у цьому ж приміщенні.

Леся
05 апреля 2022 в 11:45

Невеличкий музей, але з дуже великою кількістю експонатів. Це музей, який повністю передає життя Києва XIX століття через звичайні побутові предмети. Це, і звичайні чашки з тогочасних сервізів для чаювання, і листівки, і численні афіші театральних вистав та концертів, і фотографії, а також одяг, ікони та коробочки від звичайних цукерок. Саме ці звичайні речі й передають дух міста, дух вулиці того часу. Тут, ну дуже багато всіляких дрібничок, і всього цікавого. Тому можна довго стояти біля вітринок з ними: милуватися, розглядати та читати. В цьому музеї панує тиха та спокійна атмосфера, яка спонукає тебе залишитися та бути в ньому. Якесь неймовірне відчуття! Ти, ніби потрапляєш в минуле з його повсякденністю та водночас стриманою вишуканістю. Щоб ще глибше зануритися в епоху, можна скористатися QR-code біля кожної експозиції та прослухати екскурсійний матеріал. Також можна все фотографувати тут. В іншому приміщенні невелика експозиція, присвячена Марлен Дітріх, з її фото та записами пісень.
Загалом затишний та приємний музей, який зміг передати атмосферу Києва та життя його мешканців тих років.

Оксана
03 апреля 2020 в 4:46

Понравилось. Много интересных ценных экспонатов, посвященных Андреевскому спуску. Можно неторопливо часами читать и рассматривать экспозиции.

Оксана
22 марта 2020 в 16:04

Всем рекомендую посетить музей, очень интересно, можно взять экскурсию, разрешено делать фото, вы узнаете тайны Андреевского спуска и не только

Ярослав
04 марта 2020 в 16:33

Гарний музей, в якому завдяки екскурсоводу опиняєшся у Києві минулого. Проходиш Андріївським узвозом, дім за домом, одночасно подорожуючи у часі. Знайомишся з різними людьми, які тут проживали в різні часи. Цікаві музейні експонати, з якими історія оживає. Був в цьому музеї десь 5 разів. Це є обов'язкова частина моєї екскурсії для гостей міста. Екскурсія англійською коштує десь 200 грн, що звичайно не можна і порівнювати з вартістю гіда в екскурсійних агенціях. Гід тут чудовий. Перевіряв його на деяких маловідомих фактах - він їх всі знає і правильно розуміє.

Виталий
24 февраля 2020 в 12:37

Очень уютное и атмосферное место. Много экспонатов 16-19 веков. Жену особенно впечатлили платья, а меня фото старого Киева и газеты и книги тех времён.

Qiwiman
23 января 2020 в 15:59

Неймовірно цікавий музей який таїть в собі історії видатних людей проживавших в ті часи на даній вулиці

Сергій
13 января 2020 в 13:43

Знаходиться на андріївському спуску. Відразу і не помітиш. Із одного боку галерея де проводять різні акції приурочені важливим подіям. Із іншого вхід до експозиції. Яка, смію запевнити вельми широка. Все розміщено хоч і на малій площі та не виглядає безладним. Поступово один за одним елементи розповідають події що відбувалися саме на ціх вулиці Столиці України.

Kateryna
11 января 2020 в 21:17

Уютный маленький музей, где собраны интересные экспонаты и все, что связано с Андреевским спуском. Очень порадовало наличие современных технологий: на каждом стенде QR-код, перейдя по которому можно ознакомиться с подробным описанием каждой вещи, которая находится внутри.

Андрей
23 декабря 2019 в 2:15

Интригующий фасад и все. Онлайн экскурсовод по скану Qr кода не очем, два слова про стенд и все. А сам qr код сканируется через раз.

Alert
19 декабря 2019 в 20:22

Понравилась экспозиция. Много интересных вещей и историй. Рекомендую осмотр с экскурсионным сопровождением

Оксана
29 ноября 2019 в 21:54

Дуже приємне місце. Атмосфера затишна. Наявність QR кодів на всіх експозиціях дозволила ознайомитись з інформацією про експонати.

Helga
29 ноября 2019 в 6:01

Невеличкий, але доволі цікавий музей історії Андріївського узвозу та його видатних мешканців від Тютюнника до Булгакова. Поруч зала, де діє виставка, присвячена Олександру Вертинському.

Марина
28 ноября 2019 в 15:12

Неймовірна атмосфера! Це унікальне місце просто знахідка для тих, хто полюбляє історію та просто цікавиться усім новим. Неодмінно повернуся сюди ще не один раз. Власники цього музею варті поваги, вони не тільки збирають пам'ятки культури, але і влаштовують вражаючі виставки нового, ще незрозумілого нам світу. Музей однієї вулиці вартий уваги кожного, хто відвідує Київ.

Світлана
26 ноября 2019 в 2:30

Колоритно, звучить ненав'язлива музика того часу. Експонати одяг, документи, друковпні видання в основному 19го століття. Але все наскільки притрушене пилом. Що ще більш виглядає старовинним

Михаил
09 ноября 2019 в 0:20

Очень интересное, аутентичное место-Музей одной улицы. Маленький музей соединил в себе красоту старинных экспонатов с современными технологиями. Информация через PRкод. Всем рекомендую окунуться в жизнь этой улицы в прошлом веке.

Ольга
06 ноября 2019 в 3:26

Підписи російською (складно читати), усі експонати за склом. Ми ходили й читали, розглядали все самі, без екскурсовода - і було якось нецікаво і незрозуміло нічого з історії вулиці

lawyerinlaw1
20 октября 2019 в 0:11

Небольшой, но очень интересный музей в котором можно познакомиться с бытом киевлян прошлых времен. Конечно же есть стенд про Булгакова, который проживал неподалеку. Собрано множество интересный предметов одежды, интерьера и быта тех времен. Очень атмосферный музей. Осмотр экспозиций также происходит под атмосферную музыку. Рекомендую посетить всем, кто влюблен в Киев, как я и всем кто интересуется его историей.

Vira
18 октября 2019 в 15:21

Вход стоит 50 гривен, скидки для студентов уже нет. Очень уютное место! Почти на каждой витрине есть qr-коды, которые можно просканировав и послушать рассказ про экспонаты.

Микола
31 июля 2019 в 1:35

Дуже приємне місце. Атмосфера чарівна. Порадувала наявність QR кодів на всіх експозиціях. Використавши додаток - ми приємно, з легкістю прослухати інформацію про виставлені експонати.

Добавить отзыв