UAOTZYV.COM

Muscle Gym Team Dolgov

Адрес Київ, вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, 40
Метро Вокзальна 0.99км
Телефон +380 (73) 303-55-35
Часы работы
понедельник07:00-21:00
вторник07:00-21:00
среда07:00-21:00
четверг07:00-21:00
пятница07:00-21:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт www.musclegym.info
Рубрики Спортивный зал, Массажист, Личный тренер, Спорт-бар, Спортклуб
Оценка 4.4 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Тренажерный Зал Muscle Gym — вулиця Смілянська, 15
Похожие компании в категории
Sport Life — вул. Льва Толстого, 57 БЦ 101 Tower
Сокіл — вулиця Юрія Іллєнка, 2/10
GymFit — бул. Вацлава Гавела, 2
Olympus — вулиця Алли Тарасової, 5

Muscle Gym Team Dolgov отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олеся
16 января 2024 в 20:22

Вдячна Ірині за створену програму. Продумана для кожної вправи відео (у мене віддалена програма). Різноманітні вправи та за тренування за проробляю різну групу м'язів. Почали хворіти м'язи в руках та спині, де раніше не хворіли у мене відчуття, що програма реально створена під мене, а не на потоці. Велика подяка

Вячеслав
25 декабря 2023 в 6:03

Це другий зал мережі, і свого часу, він став для мене не менш приємним відкриттям, ніж перший. Власнику вдалося втілити у ньому весь набутий за час існування першого залу досвід. Всього стало більше, та воно стало та краще.
Тут є все необхідне для силових та кардіотренувань. Крім того, деякі тренажери унікальні, і були розроблені спеціально для цього залу.
Одна з найзручніших роздягалень, які мені трапились взагалі.
Сам внутрішній дизайн приміщення налаштовує на серйозну роботу з залізом. Він, водночас, брутальний та спокійний.
Та не це головне. Досвідчений спортсмен, зразу відчує, що цей зал, як і перший, проектувався «як для себе». Тут кожна дрібниця каже, що вона призначена для комфортного тренування. Це не один з бізнесів для отримання прибутку, як більшість залів у місті. Це місце створено справжнім фанатом залізного спорту для тих, хто готовий розділити з ним його захоплення

P. S. Якщо вас цікавлять безглузді групові поскакульки – вам точно не сюди

Stoic
14 октября 2023 в 14:59

Раджу всім, хто хоче тренуватися в професійному колективі та сучасному клубі. Привів до залу ще 3-х знайомих й вони в захваті від середовища

Артур
10 октября 2023 в 17:35

Зал реально дуже крутий) в моєму районі альтернатив немає. Всі тренажери нові та в залі завжди чисто, хороші та новесенькі лави для жиму та занять. Багато фотозон і дзеркал плюс подобається стиль оформлення залу. По площі не великий, але тренажери для всіх груп мʼязів у повному складі! Прибирається дуже часто я б сказав навіть занадто бо я не встигав тікати від прибиральниці обов’язково буду ходити і надалі та з задоволенням приводитиму друзів. Ціни на абонемент доступні і є багато варіантів. Gym напевно найкращий варіант в Києві по ціна якості. Доречі ще величезний асортимент в спорт- барі.

Muscle
04 октября 2023 в 3:41

Запрошуємо відвідати наш тренажерний зал у Києві в солом'янському районі.
Зручне розташування. Парковка.

Професійні тренери допоможуть скласти індивідуальну програму занять. Телефонуйте нам!

Insomni
01 октября 2023 в 11:53

Тренувався у данному залі біля пів року.
Бар дуже дорогий, порція протеїну коштує від 100 грн, про батончики взагалі мовчу, ціни космічні, вода тоже, по собі вартості 10 грн продають у 5 раз дорожче, я такого не в одному залі не бачив. Рушники платні, хотя ціни за абонемент такі що, можно було в безкоштовні зробить.
Під час блєкауту зал працював, це плюс - однозначно, але невже це на стільки важко і дорого було купити хочаб якусь недорогу зарядну станцію, чи пару ліхтарів на акумуляторах, вже не кажу про генератор, ну це ж для свого залу, для своїх клієнтів. Займаєшся у темені зі своїм фонаріком у кращому випадку.
Сам зал невеликий, місце обмежене. Але затишний, на мій погляд. Хоче здаватись елітним, але по факту один із чергових. Та всеж з тренажерами і порядком проблем немає.
Один з тренерів, чи то власник, я так розумію, нагло і постійно хоче шось тобі впарить з бару, шось невнятно кричить постійно на весь зал.
Тримало тіки те що були реально хороші молоді трєнєра, які горіли своєю роботою. Але я так зрозумів, власникам на людей байдуже, їм цікаві тільки гроші клієнтів і прибуток, а не клієнти як люди. Зал - без душі, по суті.
Вибачаюсь, у залі залишилось пару тренерів, в обличчі власника, ще один старенький в лосінах, у якого клієнти тіки відпочивають, а не займаються, з крінжовим інстаграмом, шо до нього не хочеться йти, і дівчина, яка замість того шоб тренувать своїм тощим задом світе на весь зал, ну типу це вообще жах, де компетентність цих людей.
Всі нормальні тренера реально пішли.
Тому, і я пішов, не жалію.

Oleksandr
27 июня 2023 в 8:07

Рекомендую усім! В залі відчуваеш драйв та гарний настрій, тренування завжди з задоволенням.
Є своя єдина неповторна атомсфера створенна особливими людьми.

Настя
24 июня 2023 в 5:05

Іра власниця писала мені програму харчування та тренувань вдома, я задоволена уважністю та гарним ставленням.
Борис власник все життя тренує мою подругу, кращого тренера вона знайти не може️.

Liza
16 июня 2023 в 20:01

Чудовий зал із хорошим дизайном, мотивуючою музикою та новими, сучасними тренажерами, які комфортні для використання! Також хочу відзначити персонал, котрий створює приємну атмосферу)

Настя
14 июня 2023 в 20:21

Дуже гарна клієнтоорінтованість. Прийшла вперше в зал. Одразу прайс розповіли, екскурсію залом провели. І з черговим тренером познайомилась. Під час тренуваннь допомогли ознайомитися з тренажерами та правильним виконанням. І це я навіть не брала занятта персонального тренера!

Evgenii
13 июня 2023 в 12:55

Зал оставляет только положительные эмоции.
Отзывчивый персонал. Великолепные тренажеры. Приятная атмосфера.

Женя
11 июня 2023 в 13:24

Приємні адміністратори. Завжди з посмішкою йдеш на тренування. Новий зал, багато тренажерів. Все подобається

Саша
08 июня 2023 в 9:45

Жахливе відношення до людей і працівників. Єдиний пріоритет - гроші. Інфоцигани. Навіть якшо вам нічого не потрібно, вони вам доведуть що потрібно, аби ви віддали їм свої гроші. Немає управління. Одна людина займає посаду тренера, директора, менеджера у двох залах одразу. Через погане відношення ніколи немає повного колективу. Немає тренерів з великим досвідом, беруть лише «дітей», щоб виховувати під свої дурні правила.

Даша
05 июня 2023 в 17:37

Зал новий і тому має багато гарних відгуків, але не завжди все відповідає дійсності. Так, тренажери нові, ремонт також, але є відношення яке залишає неприємний присмак.
Маленький тренерській склад, постійна зміна адміністрація та бардак на ресепції. З кожним разом недоліків стає все більше. Також чула про жахливе відношення керівництва до працівників, напевно тому немає постійних адміністраторів. За классними тренажерами сюди, але будьте готові до неуважності до Вас як до клієнта

София
10 мая 2023 в 23:54

Дуже подобається даний зал, на вихідних немає великої кількості людей, зручне місцезнаходження. Все чудово.

Евгения
09 мая 2023 в 8:49

Новые тренажеры, хорошие тренера, администраторы клиентоориентированные (сразу рассказали за прайс, показали сам зал с тренажерами), большой выбор на баре

Маргарита
30 апреля 2023 в 22:47

Рекомендую даний зал: сучасний, нове обладнання, гарний колектив - особливо адміністратори, дуже привітні

Вікторія
27 апреля 2023 в 3:05

Чудовий тренажерний зал, якісно підібраний інвентар та тренажери. Працюють кваліфіковані спеціалісти, які проконсультують та допоможуть.

Женя
23 апреля 2023 в 16:29

Дуже подобається тренажерна зала, ходжу вже кілька місяців. У залі і в роздягальні завжди чисто, адміністратори привітні, завжди допоможуть, дадуть відповідь на запитання, що цікавлять, зорієнтують по бару і протеїновим коктейлям, тренера доволі уважні. Не раз зауважувала, що якщо виконуєш вправи неправильно, підбіжать, підправлять техніку)
Загалом дуже задоволена, раджу!

Кристина
21 апреля 2023 в 10:57

Хочу звернути увагу на те, що в цьому залі є все необхідне. Два души в роздягальні (черг ніколи немає), декілька фенів за необхідністю можна звернутися до адмінистраторів та взяти гель/ шампунь/ тапочки.
Дуже комфортно

Добавить отзыв