UAOTZYV.COM

Мураками отзывы

Адрес Київ, ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176
Метро Либідська 0.2км
Телефон +380 (50) 410-38-01
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.tarantino-family.com/ua/restaurants/murakami
Рубрики Ресторан японской кухни, Доставка готовой еды, Ресторан, Суши
Оценка 2.2 45 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мураками / Муракамі — Велика Васильківська, 57/3
Мураками / Муракамі — вулиця Петра Сагайдачного, 35
Мураками — Дніпровська набережна, 12
Мураками суши в Киеве — просп. Академіка Глушкова, 13Б
Похожие компании в категории
MAFIA — Велика Васильківська, 76
Сушия — Pivdennyi zaliznychnyi vokzal, вулиця Георгія Кірпи, 3
Fujiwara Yoshi — вулиця Солом'янська, 15A
Ресторан “Coin” — 3 поверх, вулиця Болсуновська, 13/15

Ресторан Мураками отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
08 января 2024 в 9:22

Не раджу цей заклад. Муракамі вже не той ресторан, який був раніше. Я була настільки вражена, що мені принесли рол Філадельфія з гнилим авокадо, що більше ніколи не прийду в це місце. Риба також була не першої свіжості. Будьте уважні та обходьте цей заклад десятою дорогою.

Анастасия
05 января 2024 в 13:49

Нікому не раджу, тут щось замовляти!
Курка теріякі була на смак наче з бульйону…соус прокиший, рис на смак як резина… Гедза з креветкою, це просто жах! На смак згорівші та смаку креветки зовсім не було!
До цього всього, нам ще принесли брудні серветки!

Роман
07 декабря 2023 в 14:41

Це місце з гарною атмосферою і приємним сервісом, але особливого враження від їжі у мене немає

Валерія
24 ноября 2023 в 9:25

Неодноразово буваю в цьому закладі. З першої хвилини перебування відчуваються нотки Японії. Скажу чесно-це мене вразило. Бо далеко не всім ресторанам вдається передати атмосферу тіїє країни яку вони представляють. От в ресторана " Мураккамі " це виходить прекрасно. Велику роль грає особливий інтер'єр, хочеться відразу все розглядати і ще більше поринати в цю особливу атмосферу.
Головною складовою успіху Ресторану "Мураккамі" є високий рівень обслуговування, тепла атмосфера, і, звичайно ж, смачні страви. Привітний персонал зустрічає та проводжає посмішкою до обраного столика. І це радує, бо персонал таким чином показує гостю, що йому тут раді і готові дати якісне обслуговування та хороший післясмак. Раджу кожному відвідати заклад, і відчути цей вайб.

Полина
27 октября 2023 в 4:53

Для вас це ок? Повар зовсім не бачить що креветка з пліснявою, це по перше, а по друге сашимі з тунця просто порубані остатки. Я не буду це їсти і не рекомендую нікому цей заклад, якщо не хочете потім провести ніч з туалетом, якщо не щось гірше, і зовсім не розумію як за такі гроші можна віддавати людям оце) я просто хотіла поїсти після важкого дня суші а мені дали з собою це, і я приходжу відкриваю а у мене шок.

Eugene
16 октября 2023 в 0:06

Риба була несвіжою, у ролу знайшли шматок пластику, васабі із запахом гнилі, соєвий соус розбавлений 1 до 1. Кава була смачною.

linkassh
12 октября 2023 в 5:32

На днях відвідала заклад і була дуже приємно здивована, дуже сподобалось різноманіття меню, офіціанти привітливі, атмосфера прекрасна, брала Абурі і курку Теріякі дуже смачно, дівчина офіціант допомогла з вибором страв. Рекомендую! Повернусь ще не раз)

Даня
22 сентября 2023 в 22:47

Загальна атмосфера чудова,
Персонал привітний готові допомогти з вибором їжі, у офіціантів дуже гарний гумор, чекали їжу не дуже довго, все було дуже смачно

Ліза
22 сентября 2023 в 13:21

Відвідали ресторан «Муракамі» в оушен плазі, можемо поділитися своїм не задоволенням, суші майже розвалювались, лосось був зовсім без смаку, роли це взагалі, щось не зрозуміле без смаку і зовсім не смачні, рятував лише васабі, хоча і він навіть не був гострим.

Анна
29 июля 2023 в 7:17

Замовили 07.07.2023 суші, ролл каліфорнія темпура креветки, та макі роли з лососем.
Один з ролів приїхав розвалений. Ми завжди є частими гостями, та останнім часом все гірше і гірше.
Дякую за зіпсований вечір, та «смачні» роли.

Юлія
15 июля 2023 в 21:49

Замовила я доставку вперше за два роки і ще жах (коли замовляла декілька разів до війни, то було ніби все ок) Відкрила коробку і запах був просто жахливий від лосося! Подзвонила в Муракамі і мені запропонували тільки замінити філадельфію, тому була змушена очікувати її ще 1 годину. Але привезли таку ж саму з зіпсованим лососем! Ще один нюанс-це те, що всі надписи та логотипи на пакуванні російською! Невже у нас не діє закон і за весь період військового часу вони не можуть змінити на українську!

Анна
03 февраля 2020 в 18:51

Невкусно, пресно, для таких цен - это очень плохое качество еды и сервиса. По мимо этого ещё и волос в суши попался

Влад
27 декабря 2019 в 8:42

Официанты медлительны очень, даже когда нет «запары», Кухня хорошая, но благодаря официантам подача долгая. Место уютное. Но на персонал надо как-то влиять

Serhiy
24 декабря 2019 в 13:32

Найгірші суші, які їв. З цього сету для компанії всі роли розсипались. Дещо не відповідають враження ціні.

Валерія
19 декабря 2019 в 9:16

Официанты не знают меню, при просьбе рассказать какие есть гарниры, мне начал официант помогать листать меню. Не предложили второму гостю еду к напитку. «Я просто официант, я просто принёс» Суши тёплые! Взяли самые простые, суши с лососем и авокадо, рыба была тёплая и авокадо тоже. Менеджер предложил нас угостить в качестве извинения кофе, в 8 вечера. Больше вариантов решения проблемы обслуживания нам не предложили. И у всех подразделений кальянщик, официант, менеджер - опираться на стол, за которым сидят гости - это в норме в Мураками.

Вениамин
28 ноября 2019 в 22:41

Прийшли з друзями на обід, замовили ланчі. Дуже довго чекали на страви, дехто цілу годину. Рахунок також довго несли (20 хв). В меню немає опису страви (немає інгредієнтів, скільки калорій, яка вага блюда) тільки назва і фото.

Мария
02 ноября 2019 в 8:06

Суши посредственные. Испортили салат из проростков - он был теплый и откровенно плохой соус. Вкусный лимонад, хияши (этот салат трудно исрортить), хороший сливочный мисо.

Вова
01 ноября 2019 в 17:56

Пришли в 16: 00 в воскресенье 1 сентября, заказ принесли через 30 минут, ну тут и понятно (воскресенье, вечер и тд.), претензия к качеству самих ролов (свёрнуты не плотно, не ровные и разваливаются при малейшем касанием палочек. В самих ролах мало рыбы, что плохо влияет на вкус самого блюда. Девчонки официанты, наверное первый день работают (руки дрожат, каменное лицо). Само заведение посредственное, как ни крути обычная сетевуха, на одно посещение, не более.

Анастасия
26 октября 2019 в 18:39

Выпила морс здесь, выскочил герпес на губе, за две недели больше негде им было заразиться. Подозреваю, тут не дезинфицируют кружки.

Олеся
20 октября 2019 в 8:51

Не вкусные суши- много огурца, много сыра, авокадо, при этом вкус рыбы теряется. На соевом соусе решили экономить, варят наверное сами, потому что он совершенно безвкусный. Попросили заменить, а другого у них нет. Так что если приходить то лучше со своим. Обслуживание норм, расположение ресторана очень удачное. Цены как в Париже, жаль качество не такое же. Карту клиента обязательно нужно носить с собой, только при наличии делают скидку, считаю такую систему совершенно бестолковой.

Добавить отзыв