UAOTZYV.COM

MTA.UA (МТА)

Адрес Київ, пр. Степана Бандери, 23, ТЦ “Городок“ (1-й поверх, навпроти кас FOZZY
Метро Почайна 0.6км
Телефон +380 (95) 405-15-15
Часы работы 10:00-21:00
Сайт mta.ua
Рубрики Салон сотовой связи, Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Компьютерный магазин
Оценка 4.3 42 отзыва
Похожие компании в категории
Цитрус — ТРЦ Dream Town 1 часть, Оболонський просп., 1Б
ELDORADO Магазин електроніки / Ельдорадо — просп. Степана Бандери, 23
Galaxy Store — вулиця Щекавицька, 30/39

MTA.UA (МТА) отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антон
09 ноября 2023 в 12:33

Не раджу користуватися. Нічого не знають, ні за що не відповідають. Адміністратора немає. Робив завчасно замовлення, сказали буде одного числа, але виявилось, що потрібно чекати ще. Скільки конкретно сказати не можуть. На відгуки в книзі скарг ні однієї відповіді. Зате спаму на телефон та пошту дуже багато. Замовлення 982445.
P. S. Історія мала продовження. Я під магазином дочекався доставки. І що би ви думали? Прийшов брак. Коротше кажучи, якщо ви бажаєте потратити купу нервів і так і не отримати завчасно замовлене, то вам сюди.
P.p. S. Шановні менеджери, людям не подобаються шаблонні відповіді. Людям подобається, коли їх питання РЕАЛЬНО вирішують.

Виталий
16 октября 2023 в 14:58

Класний магазин, гарне обслуговування
Купував тут тепловізор для солдатів, все працює, нарікань ще немає і ціна найнижча на ринку. Магазин рекомендую однозначно!

Артем
30 сентября 2023 в 19:40

Замовляв відеокарту, отримав швидко та по хорошій ціні. Також блок живлення підібрали продавці, мій не мав роз'єму потрібного та потужності.

Любов
10 сентября 2023 в 15:02

Не можу сказати, що задоволена магазином. Купили планшет дитині, подарували їй не одразу. Через деякий час виявилось, що він сам вмикається та вимикається, або взагалі ввімкнути важко, бо вимикається. Але недолік проявляється не часто. Саме погане те, що потрібно на ніч повністю вимикати його, щоб виспатись. Здали в ремонт, а говорять, що все з ним добре і його ремонтувати не збираються, бо не бачать проблем. А повторно здати в ремонт, тільки після відео, де я маю, як оператор сидіти і ловити момент для виявлення недоліку. Скажіть, ви з всіх покупців так знущаєтесь? Я краще час витрачу на дитину. А вам мої гроші за бракований товар нехай підуть на ліки. Магазин не рекомендую. Хочете, щоб нерви були цілі- проходьте мимо.

Volodymyr
09 сентября 2023 в 18:57

Дуже прикрий досвід. Робив замовлення клавіатури, трекпаду, та павербанку.
Спочатку помітив проблеми з клавіатурою. Перше це невідповідність до товару на сайті, там клавіатура без кирилиці, продали з нею.
Також виявились проблеми з клавішею, дуже чутлива, відпрацьовує натискання просто коли проводжу по ній пальцем.
Але найгірше сталось з павербанком. Наліпили цінник на модель вдвічі дешевшу та продали її мені. Просто жах, я дуже сподіваюсь, що це випадковість, а не навмисне шахрайство.
А я ще здивувався, чому продавець дав чеки, сказав що вони є в електронному вигляді, та спритно їх викинув.
Дуже прошу замінити продукти на ті що відповідають дійсності

Принаймні трекпед працює, слава Богу.

UPD: все швидко вирішили, сервіс гарний. Щиро сподіваюсь, що це лише мені так не дуже пощастило

Виктор
29 августа 2023 в 13:03

Хотіли замовити підставку в даному магазині. Обрали модель, дочекалися товару (близько 2-х тижнів). На пошті нібито все було добре, коробка того товару, який і був зображений на сайті. Вдома при розпакуванні виявилося, що це зовсім інша підставка. Після того, як це виявилося, заходимо на сайт та зображення товару було змінено, але назва та характеристики ті ж самі, хоча підставка, яка прийшла має активне охолодження та повністю пластикова. Ми зв'язалися з тех підтримкою та все ж таки домовились на повернення товару з повним поверненням коштів. Загалом ми нічого не отримали, витратили місяць та власні ресурси.

Саша
08 августа 2023 в 20:36

Замовив бездротові навушники Anker Soundcore, переслали "Новою поштою". Коробка відкрита, просто заклеїли скотчем замість заводського пакування. На моє запитання, як так трапилось і чи це є нормальною практикою в них, відповіли, що перевіряли комплектність, бо не довіряють постачальнику, тому і відкрили. Це найтупіше, що я чув в онлайн торгівлі. Таке враження, що надіслали щось б/в. Буду повертати, подивимось, як пройде. Дуже не рекомендую.

Doom
11 июня 2023 в 15:24

Ужасно! Напарили телефон с китайской прошивкой, уверяя что она "глобал", в результате очень много китайщины. Будьте внимательны!

іван
26 мая 2023 в 2:28

Хочу поділитися своїми враженнями. Купляв в даному магазині телефон, приємно вразила ціна, але так склалося що в період експлуатації даний телефон мені не підійшов по певних причинах. Я повернув товар протягом 14 днів з моменту покупки, телефон був в ідеальному стані, без сліду використання, і персонал магазину погодився в мене його взяти назад із поверненням коштів. В цілому ввічливий персонал, дуже задоволений вашим сервісом.

Анна
20 мая 2023 в 4:32

Мала задоволення придбати товар в цьому магазині. Задоволення - тому що такого якісного сервісу я давно не зустрічала. Особливо вдячна співробітникам магазину в м. Києві. Це професіонали високого рівня).

Сергей
01 ноября 2021 в 1:45

Приятное и лояльное обслуживание. Единственный магазин электроники который смог отправить заказ в воскресенье, в отличии от гигантов ритейла в мире техники. С техникой возникли проблемы (не по вине магазина), пришлось делать возврат. Оформили все буквально за несколько минут и вернули средства.

Ygg
23 июля 2021 в 19:23

Крайне хамское отношение к клиенту в магазине, в Киеве. Приехали с другого конца города забирать заказ- іp камеру. На замечание, что на камере видны царапины и просьбу дать другую - в ответ отказ, так как "другие камеры для других клиентов и они запакованы" и стеклянный взгляд полный ненависти. Продавец -неадекватная девушка, вела себя на грани истерики и выглядела очень болезненно. Желаем ей здоровья, а руководству -более удачных кадровых решений

Наталія
05 июля 2021 в 16:18

Поки не можу сказати про товар, хоча зовні він у належному стані. Але обслуговування на висоті. Зробила замовлення на сайті. Протягом півгодини зі мною зв'язалися та підтвердили замовлення. Забирала самостійно з магазину в ТЦ Городок. Охайне приміщення. За прилавком були два хлопці продавці-консультанти. Ввічливі, з почуттям гумору. Вільно орієнтуються в асортименті. Вміють вигідно та легко пропонувати та продавати. Добре розмовляють українською. Бажаю їм успіху. Загалом, обслуговування залишило тільки приємні враження. Так тримати!

Mykhaylo
21 июня 2021 в 3:34

Випадково потрапили до магазину. Потрібно було просто замінити захисне скло на смартфоні. В результаті отримали відмінний сервіс, придбали кілька аксесуарів до техніки і взяти до уваги цікаву компанію, де можна замовити техніку в майбутньому.
І все це завдяки продавцям-консультантам, які чітко все пояснили і зробили. Так тримати.

Катерина
11 июня 2021 в 23:01

Сервіс на висоті. Перестав працювати мікрофон в навушниках. Виявили заводський брак, тому замінили на нові. Пересилка туди й назад була поштою за рахунок компанії. Все чітко і відповідно до гарантійних зобов'язань. Дякую компанії і рекомендую купувати тут!

Валерий
06 июня 2021 в 14:52

Обслуговування в магазині справило дуже хороші враження, сподіваюся такі адекватні та приємні консультанти будуть скрізь)

Артем
24 мая 2021 в 19:46

Обычно, покупаю в этом магазине игры для Плейстейшн. Цены дешевле, чем в других магазинах.

Сам магазин сложно найти в ТЦ в первый раз.

Nechipor91
22 мая 2021 в 2:49

Купував автореєстратор в МТА.
Сервіс сподобався. Персонал на висоті.
Є приємний бонусний рахунок при купівлі будь чого.

Павел
09 июля 2020 в 6:51

Магазин очень испортился! Два раза высылали товар который я просил чтобы был запакован и с заводскими пломбами, а они высылали два раза распакованный товар. Второй раз пломбы были сорваны и назад приклеены, а продавец нагло врал что так должно быть. Продавцы включают «дурачка» и сначала впаривают вам бу товар!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Максим
02 июля 2020 в 18:46

Отличный персонал всегда будете услышаны, не первый раз покупают технику в этом магазине, по гарантии все меняют

Добавить отзыв