UAOTZYV.COM

Moving Expert Kyiv - Безліч рішень для комфортного переїзду

Адрес Київ, вулиця Новозабарська, 2/6
Метро Оболонь 2.68км
Телефон +380 (66) 690-44-55
Часы работы 05:00-23:30
Сайт moving-expert.kyiv.ua
Рубрики Транспорт, Услуги транспортировки и хранения, Перевозка пианино
Оценка 2.6 13 отзывов
Похожие компании в категории

Moving Expert Kyiv - Безліч рішень для комфортного переїзду отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
02 июня 2024 в 13:32

Найвдаліше рішення, це було звернутися до цієї компанії. Для нашої кількості речей запропонували нам двох вантажників, оплата була за перші дві години 3060 грн + кожен наступний 850, ці два працівники завантажували в машину з вантажним ліфтом, що працює, кухонні меблі та дитячі практично 5 годин, повільно по одній дощечці, носили один за одним спеціально затягуючи час. Вивантажили меблі за менше ніж годину (Зробили їм зауваження, зателефонували менеджеру, на що менеджер подякувала за зворотний зв'язок і виставили мені рахунок 6650 грн. Це найдовше і найдорожче перевезення за все моє життя. Надані послуги шокували.

Яна
23 октября 2023 в 14:24

Винаймали Мувінг для вивезення старої чешської стінки з квартири батьків. Велика, добротна, габаритна, але вже за 45 років відслужила своє. Заносили її, збирали та встановлювали вшістьох. Розібрали і  винесли хлопці її оперативно та якісно вдвох. На все про все дві години. Навіть підмели після себе. Дякую за роботу.

Сергей
08 октября 2023 в 17:12

Нещодавно мав гарний досвід переїзду з гуртожитку на орендовану квартиру. Замовляв бус, бо речей мав небагато. Оператор порадила оптимальний варіант міні авто, і не наполягала на більшому та дорожчому. Приїхав водій з вантажником, перенесли коробки та пакети з речами і допомогли упакувати комп'ютер та монітор. Поки носили речі, дівчата з гуртожитку запитували мене, хто це був, бо приїхали гарні міцні хлопці у корпоративній формі). Одним словом, дякую за допомогу.

Ірина
03 октября 2023 в 21:51

Мувінг Експерт допомогли з переміщеннями холодильників.
Придбали новий, хлопці доставили його нам додому, а старий відвезли на дачу в Ірпінь.
Складна головоломка з переміщенням холодильників видавалась нереальною, а виявилась простою, навіть з урахуванням їх підйому та спуску сходами без ліфту. Радитиму компанію всім знайомим та друзям.

Марина
30 сентября 2023 в 22:56

Дякую компанії за бережне перевезення дивану. Великогабаритний кутовий диван з дорогою обивкою, який на додачу хлопцям довелось розбирати та пакувати в стрейч різні його частини. Окрема подяка водієві Дмитру, увесь інструмент був у наявності, та й видно, що досвід мають у процесах розбірки та роботи з такими габаритними речами. Все зробили максимально оперативно і бережно. У разі необхідності точно замовлятиму хлопців ще, і радитиму іншим.

Татьяна
27 сентября 2023 в 21:53

Мій поганий досвід з цією компанією залишився на рівні оцінки найпростішого перевезення по місту. Рахували 6 днів і так і не прорахували, питання в вайбер- чаті проігнорували. На щастя знайшла відгуки про цю контору раніше сплати за замовлення цього анті-сервісу.

Oleksandra
10 августа 2023 в 3:45

Найжахливіший досвід. Неадекватний бидло-водій, на якого довелося викликати поліцію. Нікому не рекомендую зв’язуватися.

Cigma
30 июня 2023 в 19:52

Не сподобалась ця компанія. Двічі переносили час подачі машини. Замість запланованих пів дня на переїзд, пішов майже цілий день. Непунктуальна організація.
Я навіть не уявляв, що для когось завантаження та розміщення речей в автівке може бути таким складним квестом, що, навіть скляні двецята від шафи впали в дорозі. Те, що вони не пошкодилися - завдячуючи якості виробника, ніж вмінню перевізника.

Танечка
09 сентября 2021 в 23:58

Відповідальна та сумлінна компанія! Менеджер все чітко пояснила, прорахувала та порекомендувала необхідний автомобіль. Машина приїхала вчасно. Завантажили та вивантажили дбайливо та швидко. Дуже сподобався сервіс!

Alexsandr
08 сентября 2021 в 4:28

Замовили машину Газель 4/2 метра, менеджеру по телефону сказав щоб саме такі розміри, тому що у нас довгі стелажі та холодильники. Але наступного дня приїхала зовсім інша машина, середній намиста розміром 3,2/1,7 метра в який природно все не влізло. У результаті довелося відмовитися від машини, екстрено шукати іншу та платити вантажникам за просту. Однозначно не рекомендую
P. S
У результаті ніхто навіть не вибачився

Ірина
25 августа 2021 в 8:31

Замовляли 2 вантажників для навантаження – вивантаження мед. Обладнання. Однією з найголовніших умов було "НЕ ЗАХОДЯТИ! " У призначений час, коли ми самі зв'язалися з компанією, повідомили, що вантажників не буде. У результаті ми отримали простий машини, тому що довелося екстрено когось шукати на місці, зіпсований настрій та затримку з доставки вантажу. Вкрай не рекомендую цю фірму!

Алёна
04 июня 2021 в 17:57

Не рекомендую цей сервіс.
При перенесенні шаф вони сказали нам, що не можуть знайти ключ. Втратили.
Обіцяли вирішити цю ситуацію. Годували сніданками.
У результаті – нічого. А ми знайшли уламки ключа в осередку замку. Вони поламали ключ і самі цього не зрозуміли. Жахливо! При цьому вони взяли повну плату за свою роботу.

Валерия
25 мая 2021 в 18:20

Вантажники ведуть себе фамільярно. Потрібно контролювати кожен їхній крок. Зіпсували меблі, у кол-центрі спочатку обіцяли виправити ситуацію, але потім зникли. Вже минуло два місяці. Звичайно, ніколи більше не звернуся до цієї компанії і нікому не пораджу.

Добавить отзыв