UAOTZYV.COM

MORO отзывы

Адрес Київ, просп. Правди, 47
Метро Сирець 3.14км
Телефон +380 (67) 395-84-47
Часы работы 10:00-22:00
Сайт moro.shop
Рубрики Магазин
Оценка 4.2 5 отзывов
Ближайшие филиалы компании
MORO — вулиця Берковецька, 6Д
MORO ТЦ DreamYellow — Оболонський просп., 1Б
MORO — Майдан Незалежності, 2
MORO — 2т, просп. Романа Шухевича, 2 т
Похожие компании в категории
ТОВ БАРВИ-ЮА — вулиця Семена Скляренка, 9
Фора — вулиця Івана Їжакевича, 1/24
Фора — вулиця Світлицького, 26 б
Реал Маркет — вулиця Петропавлівська, 12

Магазин MORO на Правди отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлія
12 октября 2023 в 21:54

Організуйте, будь ласка, курси з вивчення ДЕРЖАВНОЇ МОВИ своєму продавцеві. Раніше часто щось купувала в моро, але після монологу «зєлєнскій сказал што ми живьом в свабоднай странє» після мого прохання обслуговувати мене українською, ні ногою туди, а про мовний закон в сфері обслуговування той чоловік продавець-консультант мабудь й не чув

Богдан
07 июля 2023 в 5:39

Був днями у магазині Moro у ретровіль. Вибирав подарунок для дівчини. Дуже великий асортимент товару.
І дуже добрий персонал, допомогли підібрати мені подарунок, персонал дуже чуйний і кожен готовий завжди допомогти вибору будь-якого товару. Усі дуже добре пояснюють та показують як кожен товар працює. Дуже приємно перебуває у такому магазині. Коли тебе розуміють!

Екатерина
28 июня 2023 в 4:49

Люблю цей магазин за великий вибір та приємних продавців. Завжди знаходжу щось цікаве для себе і на подарунок. Особливо приємно спілкуватися із консультантом Русланом.

Лена
27 июня 2023 в 21:24

Добридень. Була на вихідних у магазині Moro у ретровіль. Магазин дуже добре виглядає і що головне що дуже хороший персонал працює. Попросила допомогти мені із вибором подарунка. Усі дуже доступно пояснили та показали як усе працює. Це дуже приємно, коли ти приходиш за подарунком, і тобі все доступно показують як працює. Я постійний покупець ваш. І мені дуже приємно робити покупки у Ретровілі. Персонал дуже хороший і відгукливий завжди допомагають у будь-якій ситуації з вибором. Навіть коли не було світла у ретровілі. І то знаходили способи вирішення проблеми.

Ульяна
29 мая 2023 в 1:43

Нещодавно відвідувала магазин MORO в Ретровіль.
В магазині безліч декору для дому, очі розбігалися від усієї краси. З вибором подарунку мені допоміг продавець -консультант, приємний та компетентний молодий чоловік. Я залишилась задоволена обраним товаром та обслуговуванням! Дякую, вдячних Вам покупців)

Добавить отзыв