UAOTZYV.COM

MONKEY Дитячий центр розвитку

Адрес Київ, вулиця Олени Пчілки, 3-в
Метро Позняки 1.94км
Телефон +380 (50) 973-97-92
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
Сайт www.monkey.kiev.ua
Рубрики Детский клуб, Дошкольное учреждение, Логопед
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Sport Life Позняки — вулиця Михайла Драгоманова, 40г
Sport Life Осокорки — Дніпровська набережна, 26Л
Антикафе Коллаж — вулиця Княжий Затон, 9

MONKEY Дитячий центр розвитку отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
26 февраля 2024 в 21:34

Чудовий садочок, моя донечка ходить сюди із задоволенням! Дуже чисто та охайно, привітний колектив, особлива, емоційна, домашня атомосфера…це важко пояснити, якщо ти не був тут жодного разу і не відчув це)
Вихователі Олена та Аня дуже уважні до дітей і максимально толерантні; наші няня Іруся та медсестра Наталочка - це справжні друзі наших дітей, які і намалюють, і пограють, вислухають і зроблять гарну зачіску.
Тут цікаві заняття кожного дня; англійська мова проходить в ігровій формі з усілякими заохоченнями дітей бути більш активними.
Чудові свята проводяться у садочку, а на вихідних - бувають цікаві майстер-класи та вечірки. У садочку діти отримують безцінний досвід та знання, які мають і практичний бік. Тут є умовний поділ на групи, тому що діти дуже дружні між собою, це єдиний колектив (банда), яку важку розділити)
У садочку є власне «укриття», це безумовно заспокоює моє материнське серце і нервові клітини)

Окремо дякую Катерині, нашому директору за теплу атмосферу у садочку.

Єдине що, дуже чекаємо на запровадження у садочку державної програми «Гроші ходять за дитиною», щоб мати змогу ще більше відвідувати свят та майстер-класів у садку)

Саша
09 января 2022 в 4:58

Добрый день) хотим поблагодарить логопеда центра Monkey Ирину Черпак за особенный подход к ребенку и профессионализм! В течение нескольких месяцев исправили все дефекты речи, дочка с большим удовольствием ходила на занятия, которые проводились в игровой форме, легко и главное - эффективно! Так же благодарим всех сотрудников центра, которые проявляли заботу и понимание. Всем спасибо!) РЕКОМЕНДУЕМ!

користувач
21 ноября 2021 в 23:32

Дякую логопеду Ірині Черпак за бездоганну роботу, підхід до дитини, результат і абсолютно домашню та дружню атмосферу на заняттях. А центр настільний затишний, що прийдемо і з меншою дитиною!)

Анастасія
13 сентября 2021 в 2:19

Я від душі рекомендую дитячий центр розвитку Monkey) на улюблені вихователі Юля, Настя дуже хороші, милі, піклуючі, завжди в усьому допоможуть, вислухають порали батьків) Адміністратори Катя та Світлана також професіональні, дуже хороші, підуть на зустріч) Надя, викладач англійської теж нам сподобалась, дитинка багато вивчила англійських слів) Надя привітна, турботлива)
Цікаві ігри проводили, іграшки всі нові та якісні, сам центр з хорошим ремонтом)

Юна
05 сентября 2021 в 15:49

Ми дуже раді, що наш малюк пройшов адаптацію до садочка саме в цьому сучасному і затишному місці з привітними викладачами і гарним колективом. Щиро дякуємо за повагу і любов до наших дітей! Натхнення і процвітання нашому улюбленому першому міні-садочку! ️

Vasylisa
25 августа 2021 в 1:53

Тільки приємні враження від дитячого центру? Невеликі групи діток. Щодня вихователі придумують щось нове та цікаве для малечі. А щоденні відео та фотозвіти у вайбері то просто спасіння для турботливих батьків. Ідеально, як для найменшої вікової групи. До обіду дитина зайнята. Плавна адаптація до соціуму.
Дякую за вашу працю та відданість своїй справі

Мария
21 сентября 2020 в 16:43

Рекомендую детский центр Monkey, много игрушек для малышей, каждый день развивающие занятия, прогулки на воздухе, дважды в неделю английский. Это место где детей любят!

Кристина
24 августа 2020 в 0:56

Посещаем в этом центре занятия по подготовке к школе и творчеству. Очень нравится подход к деткам, дружная атмосфера детки очень любят учителей и с радостью бегут на занятия. Радует, что группы не переполнены и к каждому ребёнку индивидуальный подход. Плюсом есть также и то, что никаких дополнительных материалов покупать не надо, в центре выдают всё необходимое для занятийОгромная благодарность всем учителям и работникам центра! ️

Татьяна
20 января 2020 в 11:57

Место, где детям очень интересно, а родителям спокойно за своих деток. Так все душевно и профессионально. Всем очень рекомендую!

Добавить отзыв