UAOTZYV.COM

МійДок отзывы

Адрес Київ, 3V, вулиця Олександра Мишуги, 3В
Метро Позняки 0.3км
Телефон +380 (67) 868-73-43
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-17:00
Сайт mydoc.org.ua
Рубрики Медицинский центр, Детская поликлиника, Диагностический центр, Поликлиника
Оценка 4 21 отзыв
Клініка МійДОК MyDOC
Похожие компании в категории
Медицинский центр.Медицинские справки — вулиця Юрія Шумського, 4А
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А

Медицинский центр МійДок отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Yuliia
07 марта 2024 в 4:26

Була на прийомі у лікаря-гінеколога Мусулевської О. Ю. Та на УЗД у Дорощук М. З. Ольга Юріївна - професіонал своєї справи, чудовий лікар, оглянула, виконала всі необхідні обстеження, надала рекомендації стосовно лікування. Все чітко, лаконічно, без зайвих призначень та обстежень. Також сподобався підхід Марії Захарівни, все швидко, чітко та на високому рівні.

Опт
06 марта 2024 в 17:33

Доброго дня! Про цю клініку можу сказати лише хороше! На районі, кажуть, порівняно нова. До бажаного лікаря вдалося записатися відразу на наступний день. Адміністратор дуже ввічлива, дала гарну рекомендацію. Візитом до профільного лікаря лишилася задоволеною!
А ще, вони усі донатять і дууууже підтримують ЗСУ!
Буду рекомендувати!

Надежда
06 января 2024 в 15:57

Була 10.01.24 на візиті у невролога! Це був самий гірший прийом за всі роки відвідування лікарів неврологів. Прийшла з чітким запитом, щоб виписали рецепт на антидепресанти (знаючи свій діагноз) рецепт раніше виписували, але з війною, переїздами він згубився, а прописали пацієнту який сидить на денному транквілізатору попити біфрен, магній б6 і зробити всякі аналізи. Прийом був майже годину, це дуже тяжко висидіти коли тебе криє тривога. Прийшла по поміч, отримала в замін ще більший стрес прописані ліки"пустишки" і - 600грн. Я не знаю за що були заплачені кошти, але я була в такому шоці з цього візиту, що заплатила і втікала. Більше туди не ногою!

Анна
02 января 2024 в 5:34

При першому візиті до лікаря в цю клініку склалось враження, що я потрапила до супер класного спеціаліста, бо почула багато відповідей на свої питання. Лікувалась згідно рекомендацій лікаря близько пів року, впродовж якого ефект був незначний. Лікар призначила КТ з контрастуванням для спростування наявність пухлини або кісти, що я і зробила. В результаті все ок, нічого немає. Лікар продовжила ту ж саму схему лікування, але результат завмер на місці, ні гірше, ні краще. Отже минуло 10 місяців і я втомилась приймати такий довгий час по 5-7 пігулок в день і постійно викидати купу грошей на ліки і аналізи. До того ж, зʼявились серйозні порушення зі здоровʼям. Місяць потому звернулась в іншу клініку, де мені пояснили чому так відбувається. Лікар з клініки мій док поставила мені діагноз невірного генезу! А відсутність нормального правильного лікування дало негативний результат! Вдумайтесь, я пережила великий стрес для себе і організму в довжиною майже рік, звернувшись до іншого лікаря, яка змінила план лікування, я маю результат в позитивний бік вже через 2 тижні.
Не рекомендую цю «клініку», особливо лікаря ендокринолога, дякую за викинуті кошти і втрачений час.

Ит из Я
07 сентября 2023 в 6:47

Я не знаю як має проходити УЗД по протоколам. Але напевно не три хвилини, коли ти не встиг лядги, а тобі кажуть все добре - ідіть.
Навідь як що все добре, за свої гроші хочу більш ретельного ставлення

Лиза
22 августа 2023 в 4:23

Якщо хочете, щоб вам назначили купу непотрібних аналізів на величезну суму грошей, а потім ще й не прислали вчасно результати аналізів, звертайтесь в цю клініку. В якості бонуса вам ще й нахамлять.

Edit: обовʼязково зверніть увагу на те, що ця «клініка» абсолютно не соромиться брехати)

Мария
29 апреля 2023 в 3:02

Хочу залишити свій відгук, за якісне проведення процедури з масажу. Усім рекомендую лікаря з масажу Андрія. Дуже гарний спеціаліст з багатим досвідом роботи. Перший лікар який мені допоміг!

Ангелина
24 апреля 2023 в 7:16

Майстренко Ірина Георгіївна розводить на гроші. Мені запропонували УЗД, хоча я здавала його за 2 неділі перед прийомом і нічого не було виявлено ні першого ні другого разу Я зробила, бо думала, що це входить в вартість прийому, а виявилось що ні. Шахраї! Не рекомендую!

P. S. Перед тим як звинувачувати людей у брехні, уважно прочитайте відгук. Я ніде не казала що була у клініці 2 неділі тому. Прийом дійсно був до війни. І я тільки зараз добралась до вашої шарашкіної контори.

Світлана
15 июля 2021 в 21:33

Завжди хочеться знайти того лікаря, що прийде на допомогу в будь-який час. Саме такою стала для мене Мусулевська О. Ю. Хочу висловити щиру подяку цій людині за добросовісне відношення, уважність, вміння вислухати та заспокоїти, встановити діагноз та призначити лікування. Це кваліфікований спеціаліст. Мені сподобався її підхід. Нічого зайвого, все по факту. Лікування дійсно допомогло. Я продовжую спостерігатися у цього лікаря.
Велике спасибі Вам, Ольго Юріївно!

Вадим
13 июля 2021 в 21:17

Был сегодня в данном учреждении! Понравилось приятная, тихая обстановка, вежливый и адекватный персонал. Везде чисто и стерильно, большой аквариум - релаксация полная) Приемлемые цены, рекомендую!

Анна
07 июля 2021 в 19:42

Отличная клиника с приятной атмосферой, компетентным персоналом и доступными ценами. Вас примут как самых долгожданных гостей с радушием и теплотой.

Инна
03 июля 2021 в 22:39

Хочу висловити щирі слова подяки Мусулевській Ользі Юріївні за її професіоналізм і кваліфіковану допомогу. Окрім того, лікар ввічлива, уважна і відповідальна.
Рекомендую Ольгу Юріївну як професіонала в галузі гінекології.

Денисова
01 июля 2021 в 22:18

Безмежно вдячна за прийом такому супер професіоналу як Ірина Георгіївна, бо це лікар який відразу виявив хворобу та назначив чітке та покрокове лікування. А також хочу відмітити теплий прийом у самому медичному центрі, де привітно зустріли та не зволікаючи направили на консультацію!

Оксана
09 мая 2021 в 0:10

Дуже вдячна лікарю Ірині Георгіївні за її професійну роботу!
Той хто до неї приходить в якості пацієнта, постійно до неї повертається. Зручне розташування клініки та привітний персонал, широкий вибір спеціалістів та послуг, доступні ціни, всім рекомендую!

София
13 апреля 2021 в 9:50

Ирина Георгиевна - Врач, которого уже ни на кого не захочется менять.) радуюсь открытию Вашей клиники, красиво уютно и все нужные специалисты собраны в одном месте!) успехов и процветания!

Сергей
28 марта 2021 в 20:54

Хочу просто сказати дякую персоналу та керівництву клініки! Для моєї доньки було психологічо дуже важко перший раз піти до гінеколога, але дитячий лікар-геніколог виправдав всі очікування, як результат - проблема вирішена, дитина щаслива.

Яна
12 марта 2021 в 11:15

Сьогодні відвідала цю клініку і була вражена професійністю лікарів. Мабуть, вперше візит до гінеколога приніс стільки приємних емоцій! Дякую Вам, Ірина Георгіївна, вдячних Вам пацієнтів та процвітання Вашому закладу!

Алла
05 марта 2021 в 22:27

Обратилась в клинику к гинекологу Дениско-Майстренко Ирине Георгиевне. Очень довольна профессионализмом, внимательностью доктора и высоким уровнем обслуживания персонала. Никаких лишних анализов, обследований. Все четко, ясно, с пояснением, без запугиваний диагнозами. Доктором были даны рекомендации, назначено правильное лечение, результаты которых в скором времени порадовали!)

Татьяна
02 марта 2021 в 18:13

Признаюсь, для меня сложно выбрать и записаться к узкопрофильному доктору, долго выбираю и присматриваюсь. Для меня важно, что бы был специалист с опытом и скурпулезным подходом. Случайно увидела, что открылась новая клинника рядом. Посмотрела кто гинеколог, нашла много положительных отзывов о Дениско И. Г и решилась пойти. Скажу так, это было попадание в точку, доктор превзошла ожидания, без лишних назначений, все по делу и понятно. Спасибо большое!
Клиника супер, чистая, все стерильно, красиво и комфортно.

Татьяна
26 февраля 2021 в 15:48

Истеричный невменяемый директор клиники, именуемая Ириной Георгиевной, которая принимает как врач-гинеколог. Неуравновешенная неадекватная особа, занятая личными проблемами и не видящая проблем пациентов. Клиника неплохая-везде чисто, уютно, администраторы приветливые, вежливые, но неадекватное поведение горе-руководителя перечеркивает все! НЕ РЕКОМЕНДУЮ НИКОМУ!

Добавить отзыв